- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
bzoley
veterán
Az f*sza. Nem találkoztam még ilyennel. Töröld a wfdtv mappát(bár ott sok beállítás nincs).
Esetleg hangzsuga újratelepítése. De lehet, hogy csak egy sima újraindítás is elég. Nincs más ötletem.
Lord S.
500mb nem is olyan sok, nálam kicsivel több, mint duplája, 10 perc 500 mega. De ahogy a kérdés el szokott hangozni, a minőség a lényeg(elfogadható méretben). Valóban lehet alacsonyabb bitrate-tel felvenni a kisebb méret érdekében, de állításoddal ellentétben a minőség, a bitrate csökkentésével szinte négyetesen fog romlani. Hasonló méretben (~150-200mb/m) elfogadható minőséget elérni szerintem max. két lépésben, vagy olyan beállítással lehet, ami nem alkalmazható real-time felvételre a sebessége miatt.
Ha szeretnéd a felvételt megőrizni, inkább magasabb bitrate-tel rögzítsd(Mpeg-2, 7-9000kb/s) és utólag tömörítsd kisebb méretre. Annak minőségét meg ráérsz kikísérletezni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Xbox Ultimate előfizetések
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest