Aktív témák
-
bzoley
veterán
Az f*sza. Nem találkoztam még ilyennel. Töröld a wfdtv mappát(bár ott sok beállítás nincs).
Esetleg hangzsuga újratelepítése. De lehet, hogy csak egy sima újraindítás is elég. Nincs más ötletem.
Lord S.
500mb nem is olyan sok, nálam kicsivel több, mint duplája, 10 perc 500 mega. De ahogy a kérdés el szokott hangozni, a minőség a lényeg(elfogadható méretben). Valóban lehet alacsonyabb bitrate-tel felvenni a kisebb méret érdekében, de állításoddal ellentétben a minőség, a bitrate csökkentésével szinte négyetesen fog romlani. Hasonló méretben (~150-200mb/m) elfogadható minőséget elérni szerintem max. két lépésben, vagy olyan beállítással lehet, ami nem alkalmazható real-time felvételre a sebessége miatt.
Ha szeretnéd a felvételt megőrizni, inkább magasabb bitrate-tel rögzítsd(Mpeg-2, 7-9000kb/s) és utólag tömörítsd kisebb méretre. Annak minőségét meg ráérsz kikísérletezni
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest