Aktív témák
-
törölt tag
Lenne egy kérdésem:
A DTV-ben nem talál minden adót meg a szoftver, ha adaptív hangolásra állítom, akkor sem találja meg mindegyik adót . 41 adó fogható, és kb csak 22-t talál meg. Az IUvcr gond nélkül megtalálja mindet. Jó volna az eredeti soft, mert kényelmesebb távirányítóval operálni.
Mi lehet a gond? a 84- nél és a 86-nál is csinálja, a 86-ban már több csatornát talál. -
bzoley
veterán
-
eXistenZ
csendes tag
Hali!
Nekem is ilyen Tunerem van kb. 1 éve. Akkor még 21e -ért mérték!
Mióta feltoltam az új PVR-t és viedokari drv-t cserélek, a kép okés marad de a hang eltűnik. Ha újrabinjizem a driverét és a PVR-t, utána megint frankó. Nagyon nem teccccik ez..., hogy minden VGA driver csere után ezt el kell játszani. Mi a fene köze a hanghoz?!?!?!
Valakinek 5let?
HELP ME!
[Szerkesztve] -
Stirlitz
senior tag
Megoldodott. Webcamera szoftvere zavart be. DTV elég jónak tünik.
-
Stirlitz
senior tag
Elnézést, elfelejtettem írni, hogy a tvtuner drivere az utolsó WHQL változatt.
-
Stirlitz
senior tag
Hello!
feltelepítettem a DVR legújabb változatát, és a következő hibaüzenetett kapom:Hiba a képalkotás során
Mi lehet a baj? Vidkari driverét a legújabbra cseréltem, mivel probálkozhatok még? -
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3086 üzenetére
Elsősorban erre voltam kíváncsi. Mivel ilyet még nem csináltam, nem az eredeti szöveget írtam át, hanem a meglévő 1033 mellé raktam be egy 1038-at, nem voltam benne biztos, hogy ez a beavatkozás nem befolyásolja-e a program eddigi működését, nem okoztam-e valami galibát
Ezek szerint rendesen alkalmazkodik a környezetéhez. Kár, hogy a feliratokat nem lehet lecserélni úgy, hogy ''international'' maradjon. A sajátom persze más
Köszi! -
SzlobiG
félisten
Hali! Nekem Pixelview TV Tunerem van, de látom itt elég sokan irogattok szal itt kérdezem meg. Nos tehát UPC-t fogom a gépre kötni és a TV tunerel lesz szebb kép vagy ha a VGA-ra kötöm?
-
bucika
tag
1 kis konklúzió!!
Szal ugye vettem 1 Leadtek Winfast TV2000XP Expert kártyát!
- gondoltam egyből a legfrisebb netről letöltött driverekkel pakolom fel a kártyát. Eredmény: Kép jó, hangban súgás!!!
- másik gépben próba hátha szar a kártya: Eredmény: ugyanaz, kép jó, hangban súgás!
- ledobtam legújabb driver, telepítés előlről a DOBOZBOL ELŐVETT CD-VEL. Eredmény: Kicsit roszabb képminőség, súgásmentes hang!!
- Driverek és PVR frissítése: eredmény: nem változott semmi, tökéletesen működik minden!!
Összefoglalva: Ha valaki ilyen kártyát vesz akkor először mindenképpen a CD-ről telepítsen és utána ha minden ok akkor frissítse csak fel a drivert meg a WinFast PVR-t!!! Nekem így már minden rendesen működik! És a hang se lagymatag, szól mint 1 állat!!
UI: A távirányító viszonylag hamar reagál, kicsit lassabb mint 1 normál TV távirányító!
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
válasz
Zolaash #3083 üzenetére
Akkor most már érted, miért váltottam
Valaki letesztelné az új(szerű) Wizard-ot?[link]
Jó lenne nem Magyar Windows-zal is.
Tovább pofozgattam a DTV-design-t és teljes fordítás helyett csak hozzáadtam a Magyar String-eket, szóval ami ''képből'' van, az maradt Angol. De így talán belefér a telepítőbe.
Lődd le a wizard-ot az óra mellett(jobb gomb-unload), másold a kicsomgolt fájlt a c:\program files\wftvm, vagy \wfdtv mappába attól függően, hogy PVR-t, vagy DTV-t használsz. Indítsd el. Az eredetit ne felejtsd el elmenteni!
Ami érdekel:
Hibátlan működés, oprendszernek megfelelő nyelv használata. -
-
bucika
tag
Bzoley: Felraktam az eredeti(CD-n kapott) driverrrel+azzal a PVR-el!! A kép sokkal szarabb minőségű, de legalább a hang már nem zúg!!! Most megpróbálom a te linkjeiddel frissíteni a kártya driverét!! Remélem a PVR volt a szar nem a driver!! Köszi a segítséget, majd jelentkezem mi is lett a végeredmény!
-
bzoley
veterán
-
bucika
tag
2 napja vettem 1 Leadtek Winfast tv2000xp expert kártyát. Leszedtem a legújabb PVR-t és drivereket a leadtek holapjáról és azzal telepítettem!! A kártya tökéletesen működik, de a hangon iszonyatosan súg, kép jó!! A kártya a deign3 tehát a cd-romoknál használt audió kábellel lövi át a jelet a hangkártyára. SB LIVE Value! emu10k1 a hangkártya! Szal mi lehet a baja? A csatornáknál kiróbáltam az audió jeleket változtatni vmi Stereo/Mono/.... S betű a PVR-ben de a súgás megmarad!! Mi lehet a baja? Próbáltam a kézi finomhangolást is, de még mindig semmi!! Kipróbáljam a CD-n hozzás adott cuccokkal???
-
-
bzoley
veterán
válasz
#65675776 #3075 üzenetére
Ha jól értettem, akkor neki az a gondja, hogy hiába nyomkodja a move up gomot, az adott csati(pl, Spectrum) marad a helyén, csak a neve költözik feljebb pl. a Discvery-re. Szóval csak a nevét mozgatta, a műsor maradt a helyén. Legalábbis én szívtam vele, mikor kipróbáltam
-
-
-
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #3072 üzenetére
Kipróbáltam, elég ''vegyes'' lett az eredmény:
1. beprogramoztam a programozás időpontjától 2 perces kezdettel->készenlét->gép átvált->felvétel nincs
2. még egyszer beprogramoztam a programozás időpontjától 2 perces kezdettel->készenlét->nem akar készenlétbe kapcsolni a gép...eszembe jut: PVR2000 topikban ZCoyote kolléga írta hogy ha túl kevés idő van a PC ''leállítása'' és a program indulása között akkor nem engedi a gépet kapcsolni->''távolabbra'' programoztam->készenlét->gép átvált->bár végig készenlétben marad a gép a program lefut, felvétel megvan
3. ezen felbuzdulva program bead->hibernálás->persze hogy nem indítja el a gépet...
4. 1. pont újra lejátszódik
5. 2. pont újra lejátszódna, mert megint nem engedi a gépet készenlétbe rakni, de már nincs türelmem még egyszer eljátszani, úgy is felvenné
Kicsit hosszú lett, de annál inkábbés
.
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz
#65675776 #3066 üzenetére
Nekem egy IC7-em van és egy PVR2000-m, ha jól láttam mindkét tunerhez ugyanazt a WinFastot adják. Nos, a PVR2000 oldalán ezt írják:
Recorder-initiated Resume:
Automatically ''Wake-Up'' the PC from power-saving Standby or Hibernate mode to capture scheduled recordings. Rest assured that your scheduled programs will be recorded, even if you leave the PC in Standby or Hibernate mode. Will resume your PC to Standby/Hibernate/ Turn-off mode after the task is completed
Na ez nálam nem működik. (Illetve készenlétben nem próbáltam, mert az nem érdekel, de hibernálásból nem ébreszti fel a gépet.) Valami ötlet hogy miért?
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
canniball #3063 üzenetére
Van, jelenleg AN8 Ultra, korábban KT7E. Mi a probléma?
Zolaash: A csatornákaz nem tudod drag&drop módon rendezni a PVR-ben (a DTV-ben viszont lehet). A csatornalista mellett van két gomb, a felsővel tudod felfelé az alsóval lefelé vinni a csatornákat. Egyébként az újabb PVR-ek beszélnek magyarul!
ArGab: Milyen codec-kel próbáltál MP3-ba rögzíteni? Csak azért kérdezem, mert pl a LAME.acm-et és a Fraunhoffer féle professional-t nem támogatja a PVR! Egyébként a fejlesztői oldalon le van ez írva.
[Szerkesztve] -
Nem nagyon tudom megfelelő sorrendbe állítani a csatornákat. A nevét viszi fel - le a listán, de maga az adó nem mozdul. Hm?
Még egy kérdés:
Vettem fel videoról, de szeretnék belőle kivágni részeket. Ezt hogyan - mivel tudom megtenni? Köszi előre is! -
-
canniball
nagyúr
Egy egyszerű kérdés: van itt (Leadtek kártya tulajok közt
) valaki, aki Abit (esetleg konkétan IC7) lapot használ?
-
-
-
ArGab
őstag
válasz
Zolaash #3057 üzenetére
Azon a beállításfülön találod a progiban, ahol a többi hangbeállítást is el tudod végezni (például Audio Out meg Audio Recording Line azt hiszem), és Recording Volume néven lesz talán. Az előbbieket jól adtad meg amúgy? A hangerőt tévénézés közben tudod vezérelni a programból?
Alaplapinál legnagyobb valószínűséggel Zenei CD-re, vagy CD-re kell állítani őket, mert az egy alaplapi hangcsatlakozót általában így hívják.
[Szerkesztve] -
Azt elfelejtettem írni, hogy hangkártyám külön nincs, csak az alaplapi integrált 7.1-es. Bocsi.
-
Nos, hang egyáltalán nincs felvétel közben.
Még mindig...
A formátumokról: nekem mind1 hogy milyen, csak lenne már valami. Szóval képformátum van, ami megy, de nem mind. Egyelőre ez nem zavar. Ha már hangnál járunk, látsz ott a beállítások között egy kis csúszkát, amivel a felvételi hangerősséget lehet állítani. Az merrefelé van? Lehet, hogy nagyon láma vagyok, de ezt a kérdést nem igazán értem?!
Vezérlőpult/Hangok és audioeszközök/Hang/Hangfelvétel
Minden maxra van állítva, de nagy lóf@sz az egész... Ha a videó hangját rákötöm arra a csatira, amit a tunerhez adtak (S-video+kompozit(RCA)), akkor van hang. Erősen, tisztán szól. De visszajátszásnál néma. Gondolom ez nem vonali bemenet, azt az alaplapi csatik valamelyikére kell kötni. Ezt is próbáltam. Nagyon halk, zúg, és visszajátszásnál így sincs hang. Próbáltam úgy is, hogy a hangot a line in helyett a mikrofon csatijába dugtam, és a felvételi forrásként is a mikrofont választottam ki. De semmi.Elfogytak az ötleteim.
Lehet, hogy valami kib@szott vudu átok van rajtam?
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
válasz
Zolaash #3054 üzenetére
Kodekpakkot levenni nem egyszerű, az ACE meg különösen ragaszkodó jószág. Nekem kezdeti időszakban több tuneres érdekességet is okozott. Most a K-Lite Codec Packot (nem a Mega, hanem a sima) használom, de még ott is kiválogatom, hogy mi az ami kell. Ebben talán van olyan funkció is telepítéskor, hogy leírtja a korábbiakat.
Valamint azt is figyelembe kell venned, hogy nem feltétlenül tudsz mindenbe tömöríteni, amit a listában látsz. Milyen formátumokba nem tudsz amúgy rögzíteni? Például MP3-as hangot sosem tudtam rögzíteni, csak sima PCM-et. Ha már hangnál járunk, látsz ott a beállítások között egy kis csúszkát, amivel a felvételi hangerősséget lehet állítani. Az merrefelé van? Elég hangkártyafüggő, majd jól be kell állítani, hogy elég hangos legyen, de ne torzuljon a hang. -
DigitXT
félisten
válasz
Zolaash #3054 üzenetére
Valamiért nem tudtam (ismét) módosítani az előző hsz-em.
Dícséretes, hogy használod/nád a funkciót (sok friss tagnak külön fel kell rá hívni a figyelmet), azonban van egy olyan sajátossága, hogy csak 5 percig érvényes.
Kodekpakkokat általában nem ajánlják, lehet vele szívni (én is tapasztaltam már): inkább csak azt a konkrét kodeket rakd fel, amit használni akarsz, jobban jársz. -
Valamiért nem tudtam (ismét) módosítani az előző hsz-em.
A codec-ekről is olvastam vmit, de nem szeretnék annyit visszaolvasni (...) tehát:
ha jól emléxem, az ACE mega codecs pack-ra írta vki, hogy nem a legjobb. Nekem is az van fennt. Melyiket ajánljátok? Nem tudok pár formátumba felvenni, mert sír, hogy nincs hozzá codec. Honnan lehetne beújítani?(Lehet hogy ezért nincs hang sem?)
-
-
bzoley
veterán
válasz
#96302336 #3050 üzenetére
A 404 kínaiul is 404
Argab is linkelte a frissebb verziót.
Ghost-mentés azért nekem is ott figyel készenlétben(lassan egy éve), de a rendszervisszaállítást csak olyankor szoktam ideiglenesen bekapcsolni, mikor valami meredek dologra készülök. Miért van lelőve - nincs magyarázat. Biztos sajnálom azt a párszáz mb-ot -
ArGab
őstag
Pedig szerintem hasznos dolog, a legjobb XP-s feature. Volt már párszor, hogy egy ilyesmi gixernél csak visszaállítottam és kész is volt. Most is csak a házim befejezésére vártam, különben tegnap megcsináltam volna már a többi kísérlet után.
Mostanság meg DriveImage-el is le szoktam menteni a rendszert, szóval szükség esetén 20 perc alatt egy teljesen kész telepítést vissza tudok tölteni. -
bzoley
veterán
válasz
Jocó_21 #3043 üzenetére
Ahhoz képest, hogy olyan sürgős volt, még mindíg nem válaszoltál a kérdésre.
Néhány általános dolog: codec-pack kukába, divx beállítása fastest(indulásnak), hang wav-ba, nem mp3-ba, master stream(vagy mi):hang, kisebb felbontás, de a gyári DVD-profillal a legtöbb konfig általában megbírkózik.
Argab:
Jutottál valamire?
Winfast DTV 2.0.1.86 BETA (May 17, 2006)[link]
Version: 2.0.1.86 (Ready for CD Master) ~ 17 May, 2006
1. EPG date-shift issue is fixed.
2. Bug fixed: file split in FAT32 (by shuk)
3. DirectBurn on NTFS hard drive with default size may cause initialization error. (fixed by ivan)
4. FAT32 low capacity hard drive may cause DirectBurn to keep burning. (fixed by ivan)
5. DVB Subtitle display with channel surf (by shuk)
6. Poland is added into analog country list (by shuk)
7. DVD Playing with nVidia PureVideo codec (by ivan)
8. Shows DirectBurn Balloon of recording control at anytime (by ivan)
9. DVB subtitle is improved in display (by shuk)
És helyükre kerültek kerültek a hiányzó feliratok.
Megtaláltam magam a history-ben a 84-es verziónál[link]
Daa-raa:
Nemtom nézted-e, van egy DTV-bemutató ppt-fájlban[link], abban van egy olyan funkció, hogy M.V.P. mode(mixed video processing), két kártyát bedugva, automatikusan négy adót nézhetsz
Szóval nem is akartam olyan nagy hülyeséget a két tunerrel, csak úgy néz ki, az analóg tuner ehhez kevés
Azért majd rákérdezek, hátha megoldható -
Jocó_21
csendes tag
Sziasztok!
Leadtek WinFast TV2000 XP Expert kártyát használok. A képpel és a hanggal tökéletesen megvagyok elégedve.
De van egy nagyon nagy problémám: nem tudok vele normálisan felvenni a TV-ből mert szaggat a kép és a hang is elcsúszik, mitöbb amikor megpróbálom lejátszani a felvett anyagot akkor a kép nagyon gyorsan rebeg és szaggat is mint ahogy a felvétel közben is.
Ha nem veszek föl semmit, tehát csak TV-t nézek akkor a kép és a hang is tökéletes!
Segítsen aki tud, nagyon sűrgősen!
Előre is köszi a segítséget! -
Hello urak!
Sikerült képet és hangot is csiholnom.A PVR-ben Az Audio Recording Line-t Vonali bemenetre állítottam, az alaplapi integrált hangot kezelő Realtek szoftverben pedig Line in-re állítottam a hangot, amit a videjóból vittem át. Felvétel közben van is hang, de mikor visszanézem a felvett anyagot, akkor námafilmet látok.
Mitől?
Mit állítsak hova? Előre is köszi a segítséget!
-
-
ArGab
őstag
Újraindítottam kb. tucatszor (leállítással is). Újratelepítettem a hangdrivert, nem segített. Újraraktam a teljes alaplapi csomagot, szintén semmi. Új leadtek drivereket tettem fel, szintén semmi. A könyvtárat is minden alkalommal letörölgettem, sőt, még a Registryben is kitörtöltem minden bejegyzést, ami Winfast vagy DTV tartalmú volt. De még mindig fennáll a probléma. Bár vsz nem a jó regeket találtam meg, mert az összes beállítást megjegyezte, csatornakiosztás, nevek, színbeálíltások, mindent.
daa-raa: eddig nálam is segített mindig az újraindítás, mert néhány alkalommal már előjött, amióta DVT-t használok. Különösen az utóbbi két-három verziónál, előtte talán nem is volt ilyen hibám.
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Az f*sza. Nem találkoztam még ilyennel. Töröld a wfdtv mappát(bár ott sok beállítás nincs).
Esetleg hangzsuga újratelepítése. De lehet, hogy csak egy sima újraindítás is elég. Nincs más ötletem.
Lord S.
500mb nem is olyan sok, nálam kicsivel több, mint duplája, 10 perc 500 mega. De ahogy a kérdés el szokott hangozni, a minőség a lényeg(elfogadható méretben). Valóban lehet alacsonyabb bitrate-tel felvenni a kisebb méret érdekében, de állításoddal ellentétben a minőség, a bitrate csökkentésével szinte négyetesen fog romlani. Hasonló méretben (~150-200mb/m) elfogadható minőséget elérni szerintem max. két lépésben, vagy olyan beállítással lehet, ami nem alkalmazható real-time felvételre a sebessége miatt.
Ha szeretnéd a felvételt megőrizni, inkább magasabb bitrate-tel rögzítsd(Mpeg-2, 7-9000kb/s) és utólag tömörítsd kisebb méretre. Annak minőségét meg ráérsz kikísérletezni
[Szerkesztve] -
Stirlitz
senior tag
Hello!
Írtátok, hogy a novemberi driver nem fagy. Honnét tölthetném le?Jelenleg februári van fent, és hát fagy...
-
ArGab
őstag
Nos lenne egy komoly gondom DTV-vel. Feltettem az újat, és ez fogadott a beállításoknál:
Ami üres, ott nem lehet mit kiválasztani. Egyszerűen nem lehet kezelni vele semmilyen hagbeállítást. Hiába tettem vissza a régebbit is, ott is ugyanez fogadott. -
törölt tag
válasz
Lord Serius #3031 üzenetére
Ha a minőség is fontos, akkor ne add MPEG2 alá! Esetleg csökkentsd a bitrate-et.
A codec-eket gondolom fel is telepítetted.
Zolaash: Állítsd át a normát a forrásnak megfelelően. Azaz ha PAL a forrás, akkor PAL-ra, ha NTSC, akkor NTSC-re. A hangot külön kell bevinni a gépbe, az S-Video és a Composit (CVBS) csak a videojelet viszi át! -
Lord Serius
csendes tag
Hello!
Nekem abban kéne segítség, hogy hogyan lehet gazdaságosabban felveni a kártyával. Nekem Leadtek Winfast DV2000-esem van.
Most 20 percet 500 megában tudok felvenni mpeg2-ben, de mikor megnéztem a capture settingset ott láttam, hogy különféle codecek is vannak, amiket lehetne alkalmazni a felvételnél. Letöltöttem a DivX-et és az Xvid-et, de mikor rákattintok a felvételre azt írja ki, hogy a codec nem található.
Csak gondolom, hogy lehet úgy is felvenni, hogy kevesebb helyet foglal az adás, de a minőség az változatlan (mert 20 percet szerintem 200 megában is fel lehet venni, de ha rosszul tudom, akkor én vagyok a hülye).
Kérem valaki segítsen!
Válaszotokat előre is köszönöm! -
Sziasztok!
Most szereztem egy Leadtek Winfast TV2000 XP Expert-et, és volna egy kis problémám..
A tv meg a rággyófaszájosan műxik, de videóról nem igazán tudok felvenni, illetve csak fekete-fehér kép van, hang meg egy szál se...
Help, plííííz!
-
bzoley
veterán
Igen, most teljesértékűnek tekinthető. Hirtelen nem tudok mondani semmilyen fontos hiányosságot.
Ilyen gondom még soha nem volt, ezer éve nem kapcsoltam be a tv-t távirányítóval.
Vannak még apróbb finomítani valók, pl: átírni a \wftvfm hivatkozásokat, rádió és wizard design-csere(nagyon nem illik a DTV-hez), de míg nagyobb bug-ot nem tesznek bele, azt szeretném előzör elérni, hogy a program végre megjegyezze, hol és mekkora volt az asztalon. Aztán jöhet a távirányító
Meg volt még valami, de az most nem jut szembe
Rönó:
Semmi különös, két gomb felirat nélkül. Talán így bejön:[link]
[Szerkesztve] -
hati
addikt
Nagyon jó az új DTV, sztem jobb, mint a PVR. Már csak a távírányító kezelő részt kellene átírniuk, hogy a dtv-t indítsa, ne a pvr-t. Legalábbis, ha fent van mind a kettő, akkor nekem a pvr-t indítja. Esetleg ezt is szóvátehetnéd a fejlesztőknél.
-
Rönó
tag
Üdv: daa-raa, bzoley! Nagyon köszönöm a válaszokat! Bár a bzoley-féle link a szépséghibákról nekem nem nyilt meg.
Üdv: Rönó -
bzoley
veterán
Ahogy Daa-raa mondja, elindítod a setup-ot és előbb az uninstall-t választod, majd utánna az install-t. Igen, működik minden. Az időzített felvétel már az előző verzióban is működött.
Csere előtt nem árt, ha elmented a csatornáidat
Kisebb szépséghibával:
''5. DirectBurn menu selection is done''
[link]
[Szerkesztve] -
Rönó
tag
Szevasztok!
Ez a legújabb beta verzió vajon tudja már az adaptív csatornakeresés mellett az időzített felvételt is? A DTV-t csere az annyi hogy a megunt verziót simán uninstall-al letörlöm (XP esetén a programok telepítése és törlése menüben) majd az új verziót egyszerüen installálom? Ugye nem kell hozzá semmilyen törlőprogram mint a PVR-hez? Előre is köszi a választ!
Üdv: Rönó -
Katomarci
csendes tag
1000 köszönet!
Sikerült -
Katomarci
csendes tag
Gondolom a kettőnek azonosnak kell lennie!?
-
Katomarci
csendes tag
Hi!
A napokban vettem egy Leadtek WinFast 2000XP Expert kártyát. Nekem a hanggal van gondom. Az alaplapi csatlakozóra dugtam rá a kis hangkábelt (nem tom mi a pontos neve). De semmi, még egy pisszenés sem. Tudna vki tanácsot adni, hogy mi a teendő? Thx -
bzoley
veterán
Winfast DTV 2.0.1.85 Beta[link]
Version: 2.0.1.85 ~ 15 May, 2006
1. On-the-fly language changes without closing setting pages
2. ''Adaptive channel scanning'' and ''cancel lock permanently'' supports old analog-only products (by shuk)
3. WinFast DTV will automatically register mpg2splt.ax, if it is lost
4. Changing codec will never affect subtitle displaying (by shuk)
5. DirectBurn menu selection is done (by ivan)
6. New logo of TTV radio channel in taiwan -
törölt tag
Hali. Vettem egy winfast tv2000xp RM edition kártyát és a DTV aszongyahogy nem talál elérhető DBA eszközt az IUVCR-el működik de a távvezérlő miatt kellene a DTV .
Mit javasoltok? -
bzoley
veterán
Asszem a DTV is közreműködik a dologban. Van egy olyan elem a beállítások között, hogy:''Sound Card Type''. Ha auto-ra, vagy Audigy-re állítom, akkor finomabban jön a hang. Ha a nem létező C-Media-ra, akkor marad az egyszerűbb hangváltás.
Azért annyira nekem nem jön be ez az effekt, túl lassú -
ArGab
őstag
-
norbz
tag
Na ez megy de a hang nálam továbbra is iszonyúan gerjed, nincs több ötletem
-
norbz
tag
Én feltettem a DTV-t, hátha megjavul a problémám, de acondja nem talál video eszközt
Láma vagyok vagy valami más driver kell hozzá, nem a sima expert driver?
-
törölt tag
válasz
tototos #3006 üzenetére
Kezeli a digitális és hibrid tunereket, emellett teljesen más a felülete. Mostanra alapvetően kinőtte a gyermekbetegségeit, és kifejezetten jól használható. Mielőtt kipróbálnád: várd meg a következő beta-t, abban sok analóg tunerekre vonatkozó javítás lesz. Valamelyikőnk biztosan linkelni fogja.
-
tototos
addikt
Mivel másabb a dtv mint a pvr?
-
törölt tag
Nálam elég ''látványos'' a csatornaváltás hangja: egy nagy reccsenés, utána ropog még egy kicsit, és csak aztán van normális hang. 100%, hogy nem az AudioMAX miatt van, inkább program vagy driver.
Én vagyok a hülye, nem a csatornákon próbáltam a felügyeletet beállítani, hanem a megjelenítőablakon!
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest