Aktív témák
-
_Gyula_
csendes tag
Sziasztok,
én múlt héten vettem meg az expertemet. Azóta minden este gyakorlok egy kicsit vele. Tapasztalatom az, hogy legjobban a German + Antenna beállítást szereti, akkor találja meg a legtöbb csatornát, és nagyon szép a kép is. Ha az adaptiv channel -t is bekapcsolom azt hiszem nem jön be több adás... erre azért nem emlékszem, mert sajna ha így keresem a csatornákat, akkor a program kikapcsolásakor elfelejti a beállításokat... szóval marad a sima keresés, mert legalább így megjegyzi a beállításokat. Érdekes.
Ja igen: UPC a szolgáltatóm, és a tv-ig kb 10m-es koax kábel jön. Én vettem egy HAMA elosztót kb 900Ft-ért, amiben van erősítő is, azt beraktam a tv mögé, és onnan vezetem a szg-be a 3m-es koaxot. És szép éles képe van.
Valaki írjon már egy rövid, de lényegretörő leírást, hogy VHS kazettákat hogyan digizzek?
Ma benyomtam egy órás felvételt, minden ok, csak a hang szerintem egy kicsit elcsúszott a végére. Ezt meg azért nem tudom biztosan, mert alig van benne szöveg...Mpeg2-be nyomtam, jó ez? Van valamilyen program, ami a bedigizett VHS-t utójavítja? A végeredményt DVD formátumban szeretném archiválni.
Korábbi hozzászólásokban említettétek a az MJPEG formátumot. Mi az? Én olyan beállítást nem is találtam. Van mpeg1, mpeg2, VCD, DVD, Uncompressed AVI, de MJPEG nincs. Azt gondoltam a legjobb megoldás, ha a VHS-t az elérhető legjobb minőségben benyomom a winyóra, utána pedig tömörítem. Sok hozzászólást olvastam már, de nem kaptam mégsem képet róla, hogy is kéne...
Ja igen, nekem sem volt hang az elején, de csak azért, mert nem dugtam rá a hangkábelt az alaplapra...onnatól kezdve van. Bár azt hiszem, neked nem ez a gondod.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest