Aktív témák
-
Addor
tag
Ahogy azt írtam is : a digi szar ,mert a digi egy transzprderre 16-18 csatornát bezsufol , mig pl a spanyol csomagban 1 tp-én 7-8 csati van!
És még annyit a tesom dvd-je csak kompozit bemenetröl üzemelt ,azt hiszem valami te*cos vacak volt.
És persze hogy számít a jel forrása , hiszen mindannyian azért forumozgatunk ,hogy elérjük a csúcsminöséget.
Már nem is értem ,hogy miért beszélünk erröl!! Én elhiszem ,hogy jó a tvéd , de hidd már el ,hogy az enyém is jó!
Azért mert a pana korábbi szériái olyanok voltak attól még egy ekkora cég tud ujjat mutatni. Felismerte hogy ebben a 26 és 32'' -es szegmensben van esélye , és igy a plazmáinak sem csináll konkurenciát!
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Xbox Series X|S
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Energiaital topic
- Google Drive
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megújult a PROHARDVER!
- Gaming notebook topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Apple TV eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest