- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- ASUS Zenbook A14: Ez így szinte tökéletes
- Visszafogott késleltetésű DDR5 memóriákkal gyarapodik a G.Skill portfóliója
- VGA-kat károsító ASUS alaplapok: a vállalat hivatalosan is reagált
- Kényelmesen ingzsebbe rakható, fürge hordozható SSD az addlink műhelyéből
Aktív témák
-
pomk
őstag
válasz tzsolesz #17482 üzenetére
Mi az hogy "Metró"?
Eddig meggyőztél.
Kérdésem, hogy mivel nincs rajta LAN csatlakozó, mennyire fog ez hiányozni nekem?
Van egy laptopom, amiről HDMI-n keresztül bármikor össze tudom vele kötni. TV adás, filmnézés, és néha játékon kívül mostani TV-m sem használom másra. LAN igazából csak DLNA kihasználása miatt hasznos vagy másra is használható? WiFi-s TV pedig netezésre?
Annyi minden funkció meg kütyü van már rajtuk, hogy azt sem tudom, melyik mire való.Még egy kérdés:
ragaszkodjak a LED-hez, vagy ez csak parasztvakítás? Sok helyen olvastam, hogy kevesebbet fogyaszt. Érdemes ez miatt +20-30.000-t kifizetnem?[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
válasz tzsolesz #17425 üzenetére
Ha a plazma-lcd összefoglalót vesszük alapul, akkor lehet, hogy a valós fogyasztása nincs annyi, az csak elméleti maximum.
[link]Én teljesen tanácstalan vagyok a témában már megint, így hogy elolvastam újból.
Alapvetően FullHD-takartam, de mivel nem nézek ilyen tartalmakat, lehet hogy elég lenne a ready is. Most már több helyről hallottam ilyet, hogy nem szép fullos tv-n a ready anyag.Árban nem rossz szerintem az LG. Bár én alapvetően a Samsungokat nézegetem. A D550 az az, ugye? Csak az utóbbi márkánál az a baj, hogy gyorsan emelkedik az ár, ha minden újítást benne szeretnénk tudni.
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz tzsolesz #17417 üzenetére
Nekem a 40C650 (azaz egy kicsit nagyobb, de 1 évvel korábbi, szintén sima LCD) olyan 80W körül fogyaszt. Természetesen nagyban függ a beállított fényerőtől is, de én nem használom 10-esnél nagyobb fényerővel (20 a max). Filmnézéskor, sötétben az 5 is elég, akkor még kevesebbet fogyaszt. Lekapcsolt kijelzővel olyan 40W körüli a fogyasztása. Azthiszem valaki mérte a 40C6000-est, ami kábé a C650 LED-es megfelelője, és úgy emlékszem az sem volt számottevően alacsonyabb, ott valami 70W körüli számra emlékszem.
Jó dolog, hogy évről-évre egy kicsit tudják lejjebb faragni a tévék fogyasztását.[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
válasz tzsolesz #17396 üzenetére
Mi a saját véleményed az LK450-ről? Képminőségben hol áll a D550-hez.
Az IPS panel miatt a feketeszint és így a kontraszt is gyengébb a Samsunghoz képest. A beépített mediaplayere is elmarad a Samsungétól.
Arthuro_Adam: A T végződésűek az Angliába szánt modellek. Más a hálozati csatlakozó, DVB helyett az ott használt freeview vevő van a tévében, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Csigger
őstag
válasz tzsolesz #17358 üzenetére
Samsungnak a beépített média lejátszója jobb, azt szokták mondani hogy 10ből 7-8at visz a Samsung, míg az LG 10ből 5-t kb. És ha jól tudom az LG nem tudja a DTS hangot...
Ennek fényében gondold át neked mi kell, ha nincs mellette médialejátszód és az a lényeges szempont akkor Samsung...[ Szerkesztve ]
Apple and Android user
-
-
nightshadow
veterán
válasz tzsolesz #17291 üzenetére
A D5000-ről mik a vélemények?
Nem valódi 100Hz-es. Ebben az árkategóriában csak a tavalyi LG 32LK530, ami tudja a 100Hz-et.
Mennyire észrevehető egy laikus számára a LED háttérvilágítás előnye/hátránya?
Hajlamosabb a felhősödésre az edge-Led-es, mint a hagyományos LCD, de idén egy-két belépőszintű tévétől eltekintve gyakorlatilag eltűntek a hagyományos LCD-ék.
68K-t megér egy csomagolás sérült D5000?
Szerintem nem. Érdemes elolvasni: [link]
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest