Aktív témák

• metron

tag

válasz dyne #10417 üzenetére

"Ezzel azt akartam mondani hogy nem led fan vagyok hanem a puszta tények érdekelenek és ha a ledesnek szebb képe van akkor az a jobb ."

Ha puszta tenyek erdekelnek, akkor nezegess muszeres teszteket! Ilyet kijelenteni, hogy a LED=jobb az nagyjabol trollkodas.
    Eloszor is mi neked a jobb? Szinhuseg, kontraszt, homogenitas, mozgokepmegjelenites? Mire jobb SD-re, HD-re, PCs jatekra? etc.. Ahany fele tipusu LCD panel, gyarto es elektronika, feature van a piacon, a "minoseget" nem az fogja egyertelmuen eldonteni, hogy milyen a hattervilagitas! Hanem osszessegeben sok minden. A szomoru igazsag, meg az, hogy minden technologiaval gyartanak a nagyon sz@rtol a nagyon joig barmit, jo nagy atfedessel. Ha te elhitted ezt a marketing maszlagot, hogy LED=jobb, minden mas rosszabb, az a te dolgod. De inkabb ne ajanlgasd itt.

"Igen szebbek a színek élesebbek a vonalak a ledes tvn.."
    Na meg ilyen hulyeseget is reg hallottam, hogy a hattervilagitas "elesiti" a vonalakat:) A szebb szinekrol meg annyit, hogy nezz meg nehany LED-es tv szinhuseget. Muszeres meresek. Meg fogsz lepodni! Altalanosagban blodseg ilyet kijelenteni.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák