Hirdetés
Aktív témák
-
metron
tag
"Ezzel azt akartam mondani hogy nem led fan vagyok hanem a puszta tények érdekelenek és ha a ledesnek szebb képe van akkor az a jobb ."
Ha puszta tenyek erdekelnek, akkor nezegess muszeres teszteket! Ilyet kijelenteni, hogy a LED=jobb az nagyjabol trollkodas.
Eloszor is mi neked a jobb? Szinhuseg, kontraszt, homogenitas, mozgokepmegjelenites? Mire jobb SD-re, HD-re, PCs jatekra? etc.. Ahany fele tipusu LCD panel, gyarto es elektronika, feature van a piacon, a "minoseget" nem az fogja egyertelmuen eldonteni, hogy milyen a hattervilagitas! Hanem osszessegeben sok minden. A szomoru igazsag, meg az, hogy minden technologiaval gyartanak a nagyon sz@rtol a nagyon joig barmit, jo nagy atfedessel. Ha te elhitted ezt a marketing maszlagot, hogy LED=jobb, minden mas rosszabb, az a te dolgod. De inkabb ne ajanlgasd itt."Igen szebbek a színek élesebbek a vonalak a ledes tvn.."
Na meg ilyen hulyeseget is reg hallottam, hogy a hattervilagitas "elesiti" a vonalakatA szebb szinekrol meg annyit, hogy nezz meg nehany LED-es tv szinhuseget. Muszeres meresek. Meg fogsz lepodni! Altalanosagban blodseg ilyet kijelenteni.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest