- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple notebookok
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Daywalker
addikt
Kerüld a személyeskedő stílust kérlek, vagy kényszerpihenőre kell raknunk egy időre. Nem figyelmeztetlek újból, hanem a következő lépés tempban lesz.
Hihetetlen, hogy ebben a topikban nem lehet normálisan viselkedni, minden héten történik valami.[ Szerkesztve ]
"A szabályok csak irányelvek azoknak, akiknek végképp nincs szabad akaratuk."
-
BBéci
legenda
[moderálva]
Tisztában vagyok az A szériájú Samsungok képességeivel, azért írtam, hogy kell hozzá külső médialejátszó.[ Módosította: 7 ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz atirag #11191 üzenetére
A médialejátszókat kifejezetten 1080p filmekhez találták ki. A tiéddel valami nagy baj lehet, ha ezt nem tudja.
A sorozatú Samsungok beépített lejátszójával nem sokat lehet kezdeni, mindenképpen kell hozzá külső céleszköz![ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Champipi
aktív tag
Ja és ahogy írták fent az a poén, hogy telefonban simán behazdudja a köcsög, hogy LG Magyarország garanciás, aztán amikor megrendelem, kiderül, hogy mégsem.
Például az LG 42LK530 típus esetén a szürkeimport garázs garanciával 130 000 Ft, a rendes LG Magyarország garival 165 000 Ft.
-
pr0bi
senior tag
válasz nightshadow #11183 üzenetére
Ilyen formában télleg már elgondolkodtató viszont komolyan mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb: megveszed kicsit olcsóbban és vállalod a kockázatot (gyártói garancia, javított készülék újnak feltűntetve, szürkeimport ) vagy kifizeted az aktuális piaci listaárat egy márkaboltban vagy hivatalos viszonteladónál. Ahogyan előttem említették, ésszel kell lenni mert ott vágják át az embert ahol tudják ráadásul az új készülékek sem a régiek már bármikor meghibásodhatnak.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz atirag #11188 üzenetére
Ehhez csak nagyon halkan kerdeznem meg offban, hogy vajon a medialejatszok felismerik az ntfsre formazott pendrive-okat? Mert ezek szerint a TVk sajna nem. Szal kulon kell venni hozzajuk medialejatszokat vagy bluray lejatszot aminek a kompatibilitasa szinten kerdeses... valszeg a megfelelo HDD lesz a megoldas.
-
atirag
őstag
Sziasztok. Adott egy samsung le40a856 os tv. Es 1080p-s filmet szeretnek nezni rajta.
Es pendriverol ha lehet. Mkv-t nem ismer. Es ntfs-kent nem ismeri fel a pendrive-ot,de fat32-re meg nem megy fel az 5gb-os file.
Kicsitfura lehet a leirasom
Tud valaki tanacsot adni? -
BBéci
legenda
válasz Boogie33 #11181 üzenetére
Lejátszás közben TOOLS gomb, hangbeállítás, PCM-ről átváltasz Dolby Digitalra.
Csak akkor működik, ha a HANG MENÜ üzemmódjai közül a NORMÁL-t választottad ki. ZENE, TISZTA HANG esetén szürke marad az opció.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
benvolio
őstag
Elgondolkoztam, hogy a konyhába is lecserélem a TV-t és ezt néztem ki. Vélemény? Vagy valami más, jobb, hasonló méretben? /DVB-C-s kell a digikábelhez/
Üdv! -
nightshadow
veterán
Ezzel úgy vagyok, hogy aki 200-300 ezer forintért tv-t vásárol ne sajnálja már azt a 20.000 Ft-ot a megbízható hivatalos forrásból származó háttérgaranciára. Bár sok embernél pont ez a mérvadó csak ha gond van vele akkor van baj.
A probléma az, hogy itt egy 130k-ás tévéről van szó, amit pl. az e-digital 165k-ért ad hivatalos garanciával. Tehát azok a számok, amikből te kiindultál, azok nem helytállóak.
-
Mappa
addikt
LG 37"-ban gyárt panelt? ...mert Samsung,Sony ok, hogy nem
nem kötelező megadni
-
Jakuu
őstag
válasz c41r0^ #11177 üzenetére
Nem, nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy errol nem tajekoztatjak a vevot. Sot csalast kovetnek el, mert a gyari refurbished cimkeket, amiket kotelezoen tesz a mar javitott keszulekeire a gyarto, egyszeruen leszedik es ujraragassszak, hogy ujnak latszodjanak a keszulekek.
Termeszetesen azert, hogy uj aron tudjak eladni, vagy valamennyivel ala tudjanak kinalni a korrekt eladoknak.
Csak hallkan jegyzem meg, hogy amiket 100k korul veszik meg gyari liciteken, vagy mas forrasbol, nem egyszer kozel 30-40% nyereseget hoznak. Merettol fuggoen, mivel a nagyobb keszulekeken nagyobb haszon van.
Eleg pofatlan dolog mondjuk a 32"-s 60-ert vasarolt refurbished keszulekeket 100-ert adni, par ezressel olcsobban a valoban uj es hivatalos forrasbol beszerezheto keszulekekkel szemben, ugy mintha uj lenne.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
c41r0^
őstag
egyetértek, de a gond az, hogy a magyar átlagvásárló nem tud 2-300K-t kiadni egy TV-re, inkább a 130K a reális, ráadásul számukra minden tíz forint számít (ezt tudnám csúnyábban is írni, ha érted mire gondolok...), ez a magyar realitás
nem pejoratívan írtam, én is a csoportba tartozom úgy gondolom, én is inkább a 30%-al kedvezőbb árral vettem a TV-met webshopból és reménykedem benne, hogy 3 éven belül nem hibásodik meg, utána meg már úgyis mindegy...
-
-
Champipi
aktív tag
válasz c41r0^ #11173 üzenetére
Ez érdekes, mert most meg a "TVstore" hívtam, háromszor kérdeztem meg, hogy hivatalos LG Magyarország álltal vállat garanciát adnak-e és háromszor mondott igent. Odamegyek érte pénteken, de ha nem ilyet adnak, mint az LG honalpján, akkor csak az időmet rabolták és marad a nyakukon a tévé.
Direkt felhívtam az LG Magyarország szervíz számát, és azt mondják, hogy a rendes gari papír A4 méretű, rajta az "LG Electronics Magyar Kft" nevével. Azt is mondta, hogy a webshopok általában kisebb mondjuk A5 méretű gari papírt adnak, szóval előttük sem ismeretlen a jelenség.
-
c41r0^
őstag
tagadni nem tagadhatják, a számla mellé jár a garanciajegy is, és ezért érdemes nagymúltú webshopból venni (persze ez nem mindig mérvadó, néha ugye egyszerűbb csődöt jelenteni majd megújult néven újraindulni jó magyar szokás szerint... pénzmosoda FTW)
persze vehet az ember nagyáruházban is TV-t hivatalos garanciával, kb. 20-30%felárral a webshophoz képest, csak ezt anyagilag nem sokan engedhetik meg maguknak
Egyébként a kalocsai cégen kívül (legalábbis Samsungokra ők adnak/adtak) ki ad hivatalos magyarországi vagy EU-s gyári garanciát a webshopok közül? Tudomásom szerint egyik sem.
-
BBéci
legenda
Nem csak az a baj, a bolti garanciával, hanem az esetleges javítási idő hossza. Előfordulhat 1-1,5 hónap is, amíg nélkülöznöd kell a tévét.
-
Champipi
aktív tag
Nem tudom mennyire fér bele a topicba ezért Off-ba teszem, de ha valaki az AV-plaet cégnél szeretne vásárolni, neki hasznos lehet az alábbi:
- Jónapot van LG xxx modell raktáron?
- Igen
- Év van rá olyan garancia, melyet az LG Magyarország áll?
- Igen, rendelje meg, és átveheti.Megrendeltem.
- Jónapot, egy napja meg van rendelve, mi a helyzet?
- Nincs raktáron
- Akkor lemondom.Öt perc múlva jön az email, hogy megérkezett és jöhetek érte mégis.
- Jónapot, de akkor ez ugyebár az LG Magyarország garanciás?
- Nem.
- Akkor lemondom.
- Jóóvan, 1 napon belű úgyis eviszik! (durcásan)Szóval kissé szétszórt bagázs ez az AV-planet, mert egyszer beígéri az LG Magyarország garit, utána meg a szürkeimportos szajrét sózná rám.
-
ThorsHUN
őstag
Meg egy kerdes a hozzaertokhoz:
a fonokom lg 42lw5500-as TV-t szeretne venni. Lebeszelnetek rola vagy inkabb ra?
-
BBéci
legenda
válasz jegenye77 #11159 üzenetére
Képminőségben igen (szerintem), de ha 5 méterről nézi, megveheti a legolcsóbb 46-47-est, úgysem látja a hibákat, különbségeket. Ahhoz minimum 55 colos kellene.
(#11161) ORCA58
A 920-as Sharp annyira tükröződött, hogy 11 wattos halogén izzós, matt burás állólámpámat is le kellett kapcsolnom, különben a mögöttem és mellettem lévő 1200 könyv mindegyikének címét el tudtam olvasni a tévéről.[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz nightshadow #11133 üzenetére
Koszi szepen!
LG 42LV5500 errol van valami infod esetleg? Tudom, hogy ez is uj tv, de korabban ment egy olyan szobeszed", hogy 250 alatt nem erdemes LED TV-t venni.
Ezt mar erdemes? A 3d nekem nem kell, meretben tetszetos, kontrasztaranyok jok, 100 Hz-es, internettv-s (ez nemtom elony vagy hatrany-e)... szerinted? -
nightshadow
veterán
válasz daniel2121 #11160 üzenetére
SONY 32W4000 -es hány herzes tudja valaki
50Hz-es [link]
-
ORCA58
addikt
válasz eisento #11147 üzenetére
Nem értem mi az a nagy félelem az LCD panel tükröződéstől. Nekem 1 éve van 40C650-es és csak lekapcsolt állapotban látni, hogy tükröződik. Persze ha a nap rá fog sütni, akkor zavaró lehet, de ez sem a TV-nek, sem a szemnek nem használ, ráadásul ez már a nem tükröződő esetén is zavaró.
-
daniel2121
őstag
SONY 32W4000 -es hány herzes tudja valaki, mert lenne most egy ilyen eladó és kb. mennyit ér. A tv 2 éves.
[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
-
cigam
titán
válasz nightshadow #11156 üzenetére
Azt leshetik... röhej!
Azt még értem, hogy az EX32 sorozatban van 22,24, és 26 colos méretű, de hogy miért csak a középsőnek fullHD a felbontása ...
Lehet itt fel is adom a keresgélést.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
cigam
titán
válasz nightshadow #11153 üzenetére
Kezdetnek nem rossz, köszi!
A "wifi ready" azt helenti hogy +pénzt csengessek egy (USB-s ) wifi modulért
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz jegenye77 #11149 üzenetére
5-6 méteres nézési távolsághoz egyáltalán nem nagy, sőt, annyira kicsi, hogy nem is fogja látni rajta az esetleges gyengeségeket, hibákat, szóval nyugodtan megveheti. A full HD filmek apró részleteiről most tekintsünk el.
(#11148) Mappa
Normális, jó boltot választottál. Nem csak a multik adnak hivatalos garit.[ Szerkesztve ]
-
cigam
titán
Valahol össze van gyüjtve, hogy a brand-ek különböző sorozatai mögött milyen tartalom van?
PL. samsung series 456789? Sony hx,ex,nx,cx? Melyik sorozat mit tud?Vagy olyan oldal is jó lenne ahol kijelölöm az igényeimet, és kijön a választék.
pl.
- 27-30"-os
- DVB-C/T tuneres (értelemszerüen EPG-s)
- Kártyaolvasó(fizetős dvb-t)
- USB-re tudjon felvenni
- TimeShift (nem baj ha beépített, sőt)
- Wifi (NAS-ról lejátszani fotót, fílmet, zenét, ha oda is tud felvenni az +pont)Erre kidob n+1, a paramétereknek megfelelő készüléket.
-
Osi222
tag
Sziasztok!
Jelenleg egyik műszaki áruháznál lehet kellemes áron Sharp lcd tévét venni. LC32S7EBK a típusa, viszont a neten szinte semmi véleményt, tesztet nem találni róla.
Valaki tudna bármiféle infót adni róla, hogy kerek 60-ért megéri-e? Nincsenek nagy igények, így a 1080p, .mkv és hasonló okosságok lényegtelenek. Csak egy megbízható, stabil lapostévé szerepét kéne betöltenie.Aki bármi tanácsot tud adni, kérem ossza meg velem!
Előre is köszönöm
-
jegenye77
addikt
Egy cimborám venne egy tv-t eztés nézte ki magának.
Kb 5-6 méterről nézné és ezért kellene ekkora képátló.
Mi a véleményetek róla?Megérné vagy inkább valami mást vegyen?Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
BBéci
legenda
válasz Boogie33 #11139 üzenetére
Működnie kell! Mihez csatlakoztattad?
(#11140) Prungyike
Ha többségében nem bolti garanciás, szürkeimportos készülékeket árulnának, semmi baj nem lenne velük.[ Szerkesztve ]
-
gulyasa
őstag
válasz Prungyike #11140 üzenetére
A crosslink kábelre akkor van szükség, ha két gépet router vagy switch nélkül akarnál összekötni. A te esetedben sima patch kábel kell.
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Toto00
tag
Olyan kérdéssel fordulok felétek, hogy most készülök venni egy Samsung LE-46C530 LCD tv-t és mivel képes usb-n keresztül filmeket lejátszani, hogy vajon 5.1-es hang esetén az optikai kimeneten keresztül is adja e az 5.1-et?
-
Prungyike
csendes tag
Szep jo estet mindenkinek!
Na megvan a tv az amiben legelosszor gondolkodtam Sony KDL32EX500
A 220 v bolttol rendeltem,szepen megerkezett idoben,nem volt semmi gond semmivel,mindenkinek csak ajanlani tudom azt a boltot.Nagyon jo kis keszulek megvagyok vele elegedve.
Annyi kerdesem van hogy,osszeakarom kotni a routerrel az internet miatt.Milyen bekotest kell alkalmazni az utp kabelnel ''kereszt vagy sima'' mert ugyanis ugy kell a kabelt legyartatnom a kello hosszban.Koszonom!
-
Boogie33
senior tag
Hali. Segítsetek légyszi Samu 40C530-nál ha USB-ről játszok le filmet , hogy kel az 5.1-es hangot kicsikarni a tv optikai kimenetén elolvastam a leírást nyomtam mindent de nem jön a hang , pedig hallottam hogy lehetséges.
"Gyerekek,ne legyetek már ilyen közönyösek"
-
2o
csendes tag
Sziasztok!
Monitor helyett, illetve XBOX-hoz keresek 32"-os (esetleg 40"-os) LCD (vagy LED) tv-t max 130 000-ig.
Tv-adás minősége, media player nem érdekes.Milyen típusokat tudtok ajánlani?
-
eisento
addikt
megrendeltem 42lk530 ha meglesz dobok kepet rola. meg ha kell rola info szoljon.
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
Komplikato
veterán
-
nightshadow
veterán
válasz ThorsHUN #11132 üzenetére
Sajnos idén a 3D, meg az edge-LED nagyon bekavart. Az LG-ből jelenleg talán a 42LK530 van a legközelebb a C650-hez, de még megy a vita, hogy valódi, vagy kamu 100Hz-es, mert teszt sajnos még nincs róla.
Samsung-nál még van az UE-40D5xxx sorozat, ami olcsóbb, de nem valódi 100Hz-es. Itt egy teszt róla: [link]
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz nightshadow #11131 üzenetére
Tehat gyakorlatilag van a beleposzint, ami 50 Hz es keves extra, olyan 130-150 korul es van a 3d-s utod TV ami meg 220+ es ezek mind minimum arak voltak
Hm ez igy szar.LGnek valami a 40lec650-hez hasonlo keszuleke esetleg?
-
nightshadow
veterán
válasz ThorsHUN #11129 üzenetére
A D6xxx az mind 3D tévé is egyben. Sajnos idén a középkategóriába bejött a 3D, így aki nem egy belépőszintű tévét keress, az kénytelen ilyet venni, ha kell, ha nem. Legalábbis a Samsung és Sony esetében.
Palika71: már többen írták, hogy nem lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz nightshadow #11128 üzenetére
Tenyleg, sry. De ezek mind 3D TV-k? Vagy ezt is beneztem?
Palika: En is neztem, de nem nagyon van mar
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
válasz nightshadow #11126 üzenetére
A D650est neztem, de annak csak 50 HZ-es a kepfrissitese.
[ Szerkesztve ]
-
ThorsHUN
őstag
a samsung 40lec650-esnek mi az utdja, ami minosegben is hozza ugyanezt a szintet?
-
Rick4
félisten
válasz salviasp #11121 üzenetére
Ennyi pénzért már sok normális van, személy szerint nincsen se preferált modell, se preferált márka, de LG Samsung Philips környékén nézelődj, ezek mindent tudnak. Én most vettem újonnan egy 55-ös LG-t totál elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
BBéci
legenda
válasz salviasp #11117 üzenetére
150-ből legfeljebb 40-42 colost vehetsz, amin 3 méterről nézve már jól mutat az SD tévéadás is. A HD nem kérdés, 2 méterről is jó lesz.
-
Rick4
félisten
válasz salviasp #11113 üzenetére
Ahogy olvasgattam erre a használatra elvileg jobb a plazma, de kicsit tartok a ghostingtól, mivel általában focit nézek a tv-n.
Jobban jársz egy jó LCD-vel amit 50% körüli fényerőn- kontraszton tartasz, olyan lesz mint egy plazma ghosting nélkül.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
udi24
tag
sziasztok !
milyen lcd 102 cm-es tv-t érdemes venni úgy 100 e -ből
KDL-40E4030 milyen ?(mennyit ér?)
sony bravia forumot belinkelné valaki!válaszokat előre is köszönöm
Üdv: udi24
-
salviasp
csendes tag
Digitális kábeltv-m van, vegyesen sd és hd csatornákkal. Ahogy olvasgattam erre a használatra elvileg jobb a plazma, de kicsit tartok a ghostingtól, mivel általában focit nézek a tv-n. Arra lennék kíváncsi, hogy van olyan lcd tv, ami az én tv nézős szokásaimnak megfelel, vagy maradjak inkább a plazmánál?
-
Noty
csendes tag
Üdv,
Tévévásárlás előtt, sok nézegetés, nagy dilemmma...
Ti melyiket választanátok a kettő közül?http://www.sony.hu/product/TV-102-40-lcd/KDL-40EX402#pageType=TechnicalSpecs
vagy
http://www.samsung.com/hu/consumer/televisions/televisions/lcd-tv/LE40D550K1WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification
lennék a jó tanácsokért és tapasztalatokért!
-
salviasp
csendes tag
Sziasztok!
Most akarom lecserélni a döglődő crt tv-m valami korszerűbb cuccra.
Egyelőre még vacillálok a plazma és az lcd között, bár hajlok a plazmára.
Kb. 3m-ről nézem, leginkább tv adást (általában sport, meg természetfilmek), plusz heti 2-3 film, sd, hd vegyesen, játékkonzol, notebook rákötés nem lenne.
Igazából a tv adás miatt gondolom, hogy nekem a plazma lenne a jobb választás, de a beégéstől és a ghostingtól tartok (meccsek alatt a csatornalogo...) Emiatt gondolkozom az lcd-n is. Mennyire élvezhetők lcd-n a sportközvetítések?
Milyen konkrét típusokat ajánlotok, olyan 150eft-ig bezárólag? -
BBéci
legenda
válasz Komplikato #11106 üzenetére
Felbontás átvitelét illetően semmi közük egymáshoz. Scarton továbbítható kompozit (egyszerű), S-video és RGB videójel. HD nem megy át rajta!
Monitorom sosem volt, de tudtommal VGA csatlakozó szokott lenni rajtuk.[ Szerkesztve ]
-
Champipi
aktív tag
Megjelent egy érdekes okfejtegetés, hogy az Apple hogyan, s miként tudna belevágni a TV bizniszbe.
Azt írják, hogy folyamatosan csökken a cikkíró által mértékadónak vett 22-40" (megj: ez eléggé az alja) kategória ára, mert júeszéjben most ezt 1000 dollár körül már utánunk dobják LED-el, meg 120 Hz-el, és hogy ha ennyire lementek az árak, akkor hogyan tudna itt egy Apple ennél drágábban bármit is eladni.
Ez a költői kérdés. Aztán aszondják, hogy a mobil telefon piac is hasonlóan nézett ki, mielőtt robbantottak volna a szifonnal.
Kitérnek rá, hogy ha az Apple bővíteni akarja a piacát, akkor képernyő méret alapján most a TV méret lenne a logikus, hisz már van nekik 3,5", van már 11", van 13" és egészen 17"-ig minden, ami "kütyü", de a TV méretben még tudnának új piacot szerezni.
-
Komplikato
veterán
Nem tudom egy Scart RGB-nek mekkora köze van technikailag egy monitor RGB csatlakozójához technikailag, de utóbbi elég nagy felbontásokat tudott megboldogult EIZO monitoromon. Az meg biztos, hogy nem SD-ben tette ki, mert pl. a Phillips sample nagyon jó minőségű amit a PH tesztekhez használnak, azért fel tűnt volna.
[ Szerkesztve ]
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
BBéci
legenda
válasz Komplikato #11099 üzenetére
Számomra is új, hogy Scarton átmegy a HD (1080) film. Sőt, el sem tudom képzelni, mert tudtommal csak komponensen és HDMI-n lehetséges.
(#11103) harry
Az 50 hertzes LCD tévék mozgóképfelbontása mindössze 300 sor körüli, ennek növelésére találták ki az interpolációs és a fekete képkockás, valamint a háttérfény villogtatásos trükköket. Az elsőt nevezzük valódinak.[ Szerkesztve ]
-
-
harry
veterán
válasz Champipi #11101 üzenetére
Az ok, csak gyanítom nem mindegy, hogy egy fekete képet, vagy egy, az előző-következőből számolt kockát. Nem is igazán értem, ez a fekete beszúrás miért lehet jó (tudom, a szemet sokféleképpen be lehet csapni, szóval vélhetően van értelme, de ehhez nem értek, ezért is érdekel).
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
woolwich
tag
Köszi!
Azt már látom előre, hogy nem lesz ez a TV vásárlás olyan egyszerű, mint gondoltam. Úgy voltam vele amekkora a választék biztosan lesz 3-4 TV amelyik közül választhatok majd és nem lesz belőle gond ha éppen nem árulják az egyiket vagy ilyesmi. Viszont jelenleg úgy néz ki, hogy 2 van amelyik szóba jöhet. A Sony KDL-32EX500 és Samsung UE32D5000. Csak ugye a Sonyt már most kérdéses, hogy beszerezhető e, mivel tavalyi darab. Én meg ha lehet nem online shopból szeretnék TV-t venni. Pedig így végig gondolva inkább azt választanám. Kockulásról szó sincs, csak mivel láttam, hogy nem minden TV-t ajánlanak játékra inkább megemlítettem, hogy erre is lenne használva.
-
Champipi
aktív tag
Hát nem hiszem, hogy lenne "valós" 100Hz. Hiszen ahhoz az anyagnak is valójában kellene tartalmaznia másodpercenként 100 igazi, szép képkockát.
Ez mind beszúr oda valamit, ha jól értem, de itt egy cikk róla:
A 100Hz talán csak arra jó, hogy ha ezt belerakják, akkor talán egy kicsivel nagyobb az esélye, hogy jó minőségű a TV, de persze ez csak sejtés.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest