Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Steam Deck
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Házimozi projektorok, kiegészítőik és kialakítások haladóknak
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
ZCoyote
őstag
A #46294-es kérdésemre esetleg tudnál válaszolni?
Illetve lenne még egy kérésem-kérdésem.
Asszony meglátta ezeket a 220k körüli árakat és dobott egy hátast.
Ha a #46294-essel kapcsolatban nem elég nekem a HD Ready tv hanem full HD kell akkor tudsz valami jó 42"-ost de 180k körül?
Ha pedig azt mondod hogy jó a HD Ready is akkor ugyanilyen méretben 140-150k körül?Rica: igen, újat szeretnék csak nem mindegy hogy 150k vagy 190k-ba kerül. Én látok néhány HD Ready-t az Árgépen.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum.
-
-
anrab
addikt
válasz ZCoyote #46292 üzenetére
1. ha jó a jel akkor perfect
2. nagyon szépen felskálázza a dvd-t 1080 sorra
3. általános xvid filmek tömörítésétől függ. lehet sz@r és majdnem olyan minha full HD lenne.
4. SD adásokra a phili tunerje az egyik legjobb képességekkel bíró hardver.
5. a nem 16:9 képarányú műsorokat szinte észrevehetetlenül változtatja teljes képernyőre, de beállíthatod a 4:3 arányú felbontást is a menüből.
Philips 42PFL8404
ez már egy-két kategóriával feljebb van. ma olvastam egy cikket és a sony w5500-al hozták párba. -
kisbuba
tag
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és ki is néztem 40" samsung 620-at és a 40" samsung 650-et. Melyiket lenne alkalmasabb megvenni számomra, ha síma analog jeles kábeltv nézésére (azaz mennyire lenne szemcsés és mennyire nyújtja meg a képet), pc-re és DVD film nézésére használnám.
Kb 3-méterről nézném, egy árnyékos szobában.
Esetleg melyik LG tv van hasonló tudáson és képminőségen a samsungokkal.Várom tapasztalataitokat, valászokat.
-
BBéci
legenda
válasz ZCoyote #46285 üzenetére
42 colos tévén kábé 2,5 méter az a távolság, ahonnan még meg lehet különböztetni a 1080-at a 720 (768)-tól, vagyis a full HD-t a readytól..
(#46284) anrab
Van itthon egy 15 méteres Profigold HDMI kábelem - a 10-es nem ér el a vetítőig, 12-est nem tudtak adni - amit összehasonlítottam CineMaster komponenssel. Különbséget alig láttam köztük, talán icipicit volt jobb a HDMI. Rövidebb, 1.2 méteres madzagok esetén jelentős a HDMI előnye.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
ZCoyote
őstag
Ennek a kinézete egy kicsit bizarr nekem. Esetleg valami 42"osat nem tudsz?
Közben itt asszony is bekérdezte a következőket:1. Műholdas digitális adások (UPC) (nem HD) mennyire nézhetőek egy ilyen tv-n?
2. DVD minőség az mennyire jól jelenik meg?
3. Általános xvid tömörítésű filmek és SD mennyire nézhetőek?
4. Nem 16:9 képarányú adás-film hogy jelenik meg?Bocs ha túl lámer kérdések.
Romani ite domum.
-
anrab
addikt
-
ZCoyote
őstag
válasz nightshadow #46287 üzenetére
Hűű ez állati jól néz ki.
A lakásban a falak napsárgák így lehet hogy jobb lenne egy matt képernyős mert elég világos szokott lenni nappal.
Esetleg egy kicsit olcsóbbat és matt kijelzőset nem tudnál ajánlani? Lehet eggyek kisebb is.[ Szerkesztve ]
Romani ite domum.
-
nightshadow
veterán
válasz ZCoyote #46285 üzenetére
5 méteres nézési távolságból nem lehet látni a különbséget egy 42-es képernyőn a HD Ready és a Full HD között. Ettől függetlenül érdemes Full Hd-t venni, mert ez nemcsak felbontásban, hanem elektronikában, a panelben, meg minden egyébben jobb a HD Ready-nél. Jelenleg a fórumon a nagy kedvenc és egyben ár/érték szempontjából az egyik best buy a Samsung B650-es. Ráadásul ebből tudsz venni 46”-at is, mert az is bőven belefér a te általad megadott keretbe.
Ennek a tv-nek csak egy hátrányt szoktak felhozni, mégpedig a tükröződő képernyőt. Ha nagyon világos a lakás, főleg ha szembe lesz az ablakkal, akkor nem ajánlott (sötétítéssel ez is kiküszöbölhető). -
ZCoyote
őstag
A napokban érdeklődtem tőletek, hogy ha kb. 5 méterről nézném akkor mekkora lcd tv-t érdemes venni.
Na ezt valahogy meghallotta a mostani tv-m és tegnap visszaadta lelkét a teremtőjénekUgyan 46" feletti tv-t ajánlott egy kolléga itt a fórumon de ahogy elnézem azok elég drágák az én pénztárcámnak.
A kérdésem: Kb 42" körüli méretben milyen bestbuy tv-t tudnátok ajánlani? Full HD legyen vagy HD Ready? Sajnos eddig eléggé kiesett az érdeklődési körömből ez a téma így nem tudok róla valami sokat.
Nem vagyok vájtszemű úgyhogy nem kell valami hiperszuper csoda. A keret olyan 200-300k lenne.Romani ite domum.
-
anrab
addikt
válasz Ninoka #46282 üzenetére
úgy emlékszem 10m-ig nem kell erősítés. HDMI kábel
-
Ninoka
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy HDMI kábelen milyen messzire lehet elvinni a jelet, vagy egyáltalán milyen hosszú HDMI kábel kapható?
-
pomk
őstag
válasz Vidala #46273 üzenetére
Igazad van, ezért is hajlok a Full HD felé én is, ezért is szúrtam be ezt: Samsung LE32B550
[ Szerkesztve ]
-
Rica
senior tag
-
RockHaRD
addikt
nemtom volt-e már itt téma, de ti mivel tisztitjátok a tv képernyőjét, meg a kávát? eddig direkt nem nyultam hozzá egy újjal sem, csak a keretet néha a hozzá adott puha ronggyal letisztitottam, de nemrégen fogta a gyerek, és beletenyerelt a tv közepébe
előző tv-ből okulva nem vagyok képes mégegyszer tökéletesen folt és csík mentesre törölni
-
Gerisan
tag
valaki erre? [link]
GIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
TayRol
nagyúr
jah. tegnap vettem meg. eddig ok, mindent visz. van topicja is.
-
anrab
addikt
ez mennyire tűnik jónak a többihez képest?
[link] -
Vidala
senior tag
A jelenlegi igényeidhez valószínűleg elégséges lenne egy 720p-s (nem Full HD) TV is, mert sem az analóg adás, sem a DVD nem igényli igazán. Viszont TV-t nem 1-2 évre szokott az ember venni (2 éve még szinte elérhetetlen kategória volt a Full HD, akárcsak a Blue Ray). 1-2 méteres távolságból meg pont kijöhet a nagyobb felbontás előnye.
Szóval megfontolnám a helyedben a Full HD-t, mert azért annyival nem drágább (pl. az ajánlott típusok), mert újabb 2 év múlva már bizony megbánhatod, már ma sem túl drága egy Blue Ray lejátszó, és talán a filmek árai is követni fogják, az IPTV fejlődési lehetőségeiről nem is beszélve, vagy arról, hogy mégis rákapnál mondjuk egy konzolra.
Ezek már azért nem mondhatók fapadosnak.CoVboy Forever!
-
TayRol
nagyúr
válasz schumifun5ma #46270 üzenetére
szerintem ezt is felveheted a jeloltek koze.
-
pomk
őstag
válasz schumifun5ma #46270 üzenetére
Szia!
Nekem valószínű Ő lesz a választottam:
Samsung LE32B550 -
schumifun5ma
csendes tag
Üdv!
Lassan elérkezik az idő, hogy a kis 37 centis CRT tévénk nyugdíjba vonuljon.
A közeljövőben analóg kábeltv-s adás és DVD menne rajta, később 2-3 év múlva IPTV-re lenne váltva és nagyobb netsebesség miatt a filmek is mkv-k lennének.
1-3 méter távolságból lenne nézve, így 32"-ban gondolkozok. Az sem egy elhanyagolható szempont, hogy ne lássam benne magamat, tehát ne legyen tükröződő bevonata.Jelen állapotban megfelelne egy HD Ready is. Eléggé csábító, hogy 90.000 környékén lehet már kapni márkás darabokat.
De ha a jövőre gondolok, akkor FULL HD tv talán jobb volna. 110.000-nél kezdődnek, de elég fapadosak, ami pedig már tetszene szolgáltatásai terén is, az 130-140. És ez már a 1,5-szerese annak, amennyiért már lehetne tv-t venni.
Ez a dolog kb olyan, hogy VW Polo-t veszek, vagy inkább egy Passat-ot, de az legyen jól felszerelt ha már Passat.Nem tervezek konzolon játszani rajta, nem vagyok sasszemű, monitorként sem használnám.
Mekkora élvezeti értéket jelent a FULL HD? Megéri nekem az a plusz pénzkiadás?
Nagyjából már körvonalazódni látszik az a termékpaletta, amiből majd kikerül a végső győztes, de a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok. Esetleg ha tudtok igazi best buy modellt, amivel ti meg vagytok elégedve, akkor is ragadjatok billentyűzetet és osszátok meg velem a tapasztalatotokat!schumifun
-
Bazsus
csendes tag
válasz Rico Muerte #46153 üzenetére
Szia!
Simán megy, nekem is LG 32lf2510-em van és megcsináltam az USB részét.
Bihari Balázs
-
mpierre
veterán
Egy kis segítséget kérnék, keresek lcd tv-t, 37-40 colost. Annyi elvárásom lenne, hogy ezt bele lehessen "integrálni" egy analóg házimozi rendszerbe. (Jelenlegi felálás: Tecnics rádióerőlködő SA-DX 930, a hozzá való 5 hangfallal, Pana DMR EH-65 hdd-s dvd lejátszó, Pana NV-HS830B-S s-vhs magnó). Vagyis kéne rá 2-3 db scart ki-be, analóg hang ki-be, pc-re köthető legyen, a digitális csatlakozók később jönnek majd jól (set top box, blu-ray lejátszó), de az erőlködő tuti megmarad.
A gondom annyi, hogy amiket eddig találtam, azok 1 scarton tudták csak a ki és be jelet fogadni, az ilyen egy dugaszba két scartot varázsoló elosztók eddig nem jöttek nagyon be. Vagy én olvastam valamit piszokul félre...
Szerk: Nem fontos, hogy pana legyen, de nem is baj, mert jelenleg mindent (tv, dvd, vhs, deck) az erősítő távjával vezérlek.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Saughassy
aktív tag
válasz tuningfine #46263 üzenetére
UPC-nel barmi megeshet, de HD elofizud van egyaltalan?
Nezd meg DVB T-n, es ha meg mindig csunyanak talalod, akkor vidd vissza a tévéd, mert hibás. -
tuningfine
csendes tag
Sziasztok !
Az hogy lehet hogy azM1 és a Duna nagy ritkán HD-ben leadott műsorai kegyetlenül csúnyák, a szabadon fogható pl Servus tv-hez képest aminél kifolyik a szemem a gyönyörűségtől.. LE46B650, upc tányéros. Esetleg a beállítások rosszak?Köszönöm -
pomk
őstag
A Samsung LE-32B530 és a LE-32B550 között csak annyi különbség van, hogy +1 HDMI, +1 Scart csatlakozó van hátul valamint az oldalán is van USB 2.0?
Ha az 550 oldalán van USB 2.0, akkor az USBről is lejátszik mindenféle jóságot?
Az 530 hátsó USB-jén keresztül nem játszik le semmit, vagy ezt is meg lehet hackelni, mint az LG-jét?Köszi
-
anrab
addikt
a 2009-es phili tv-k DLNA 1.0-ak, és nem tudom hogy nincs e köze hozzá hogy az MKV konténereket csak az 1.5-től játsza. ha szoftver kérdése akkor gondolom belerakják.
a samuk 1.5-ek és lehet hogy azért ment nekik ez az alkalmazás, bár a DLNA szabvány nem írja elő csak azokat az alkalmazásokat amik benne vanak a philibe.
kíváncsi lennék hogy 1.0-ról lehet e 1.5-re turbózni. [link] -
anrab
addikt
na látom nem megy a topic.
itt az első 2010-es philips fecske a 7xxx-es seriából.
már játsza az MKV-t és DLNA 1.5 -
garcia66
tag
Szia!
Ez valószínűleg azért van, mert a tv nem a magyarországi díleren keresztül kerül a forgalomba, hanem, pl. Németországból hozza be a kereskedő. Ilyenkor a magyar szerviz nem vállalja gariban. Hogy mi a hátránya? Szerintem több időbe telik a javíttatás, ill. mi van, ha megszűnik (átalakul..stb.) a cég ahonnan vetted. Ekkor viheted abba az országba, ahonnan behozták - persze, ha a garijegyed megvan. Én nem vennék ilyen tv-t, nem sok az eltérés a magyar garis tv-hez képest.
"A béke arra jó, hogy újratöltsük a fegyvereket."
-
Lipton
őstag
válasz guriga1234 #46252 üzenetére
80-as évek végéről van nekünk is egy Telefunken VHS video
-
Gerisan
tag
Hali!
Melyik jobb a kettőközül?Árban ugyan annyi a két tv csak jó lenne tudni melyiket érdemesebb megvenni?
LG M2794DP-PZ LCD
LG M2762D-PZ LCDGIGABYTE GA-B85M-D3H ,Core i5 4460, 12 Gb Ram,GigaByte Geforce GTX 650Ti Boost 1024 MB DDR5,1,5TB SATA HDD,60 Gb SSD
-
laszlo168
senior tag
válasz guriga1234 #46252 üzenetére
Nekem még van Grundig, kettő is
-
guriga1234
addikt
Off (egy kis érdekesség)
Apám első (szalagos) magnóját az 50-es évek végén vette: Mambo. Ez még egy csöves készülék volt, a belseje csak Telefunken alkatrészt tartalmazott (az első széria).
Anyám még ma is használja azt a 25 éves Telefunken (CRT) tévét, ami Telefunken gyártmány, és amikor megjelent, az év tévéje volt. Ma is még elfogadható képe van.
OnMa már tényleg csak név, mint pl. a Grundig is.
[ Szerkesztve ]
-
Ausztenit
csendes tag
Sziasztok!
SOS kellene a válasz, mert holnap vásárolnék egy LG LH4000 készüléket.Valahol olvastam, hogy xy szoftvert már nem lehet okosítani, és a szervízmenübe sem enged belépni.
Downgradet 3.15-re enged?Légyszi segítsetek!
-
ezso
tag
válasz olahjana #46228 üzenetére
A telefunken már akkor is műszaki cikkeket gyártott, mikor a Samsung még nem is létezett.
Persze ma már a Telefunken is csak egy név, aminek a belsejét a Vestel elektronic gyártja.
A kérdezőnek pedig válaszolnék, hogy igen, többségében Samsung és LG panel található ezekben a no-name készülékekben.
Semmivel nem rosszabbak, mint a Samsungok, csak a márkanevet nem fizeted meg.(persze itt kategórián belül gondolkodj, ne egy LED-es Namnyunggal hasonlísd össze)
Ilyen fantázianevek a Techwood, Alba, Telefunken, Waltham, Höher, Grandin, Tucson. Proline, Prosonoc, etc. Van még, csak hirtelen ennyi jutott eszembe.
Ezeket Samsung kijelzővel, Mpeg4 tunerrel, Magyar menüvel, PC és USB bemenettel, az expressz.hu -n 70-75ezer körül megkapod. A szervíz menüben ellenőrizhető a kijelző típusa.Havas utakon szeretek vezetni, mert olyankor a mazsolák nem jönnek ki, a "vérprofik" pedig már az árokban vannak...
-
Aftereffect
tag
Sikerült! köszi.. Erre rá nem jöttem volna magamtól. Bár a kép nem lett láthatóan jobb, de ez csak ezért lehet mert eddig is szuper volt.
-
yerico
senior tag
Neten rendelt termékek esetében - tudtommal 15 nap, de legyen csak 8 - alatt bármikor, indoklás nélkül el lehet állni a vásárlástól, nem kell hibásnak lennie a terméknek. Természetesen nem mondhatják, hogy felbontott, és nem veszik vissza, mert kipróbálni ki kell. Ezen időn belül a kereskedő kötelessége visszavenni a terméket, visszaadni a vételárat. A közben felmerült szállítási és minden egyéb költség a vevőt terheli. A bolt csak a vételárat fogja visszafizetni.
Ha a boltnak nem tetszik, akkor legkésőbb a per időszakában azonnal veszít, addig nem szokták hagyni fajulni a dolgot. Azonban egy jótanács, bármilyen panasz van, azt mindig ÍRÁSBAN kell megtenni, lehetőleg a vásárlók könyvébe, és el kell kérni a bejegyzés egy példányát. A bíróságok esetében ugyanis sokszor az a probléma, hogy a vevő nem tudja bizonyítani, hogy kérte a termék cseréjét. Amúgy is általános szabály, hogy csak az bizonyítható, ami le van írva, és alá is van írva. A vásárlók könyvének pedig mindig bárki által elérhető helyen kell lennie íróeszköz társaságában. -
Fidel76
tag
válasz Aftereffect #46242 üzenetére
Hdmi-t elnevezed pc-nek és minden képjavítót kikapcsol a tv ha ott kap jelet, mint 1 monitor fog viselkedni.
Hdmi-n is átküldi a jelet változatlanul, ha mégse tenné az ati,nvidia driverbe kell állítgatni. Eddig akik összekötötték hdmi-vel senki se írta, hogy rossz képe lenne.(max ha nem állított be bizonyos dolgokat driverekbe)[ Szerkesztve ]
-
Aftereffect
tag
válasz ssolitude #46221 üzenetére
Ezt a kálváriát már én is végigjátszottam, én egy 37"-os fullhd Samuval.
Az a baj hogy hdmi-n az elba××ott képjavító simító-élesítő effectek nem kapcsolhatók ki teljesen
Csak hagyományos vga kábelen küldi át magán a tv a jelet változatlanul. Ez nem tudom miért van így, de rendkívül bosszantó. -
ProdyG
őstag
van valakinek itt LG LH5000 TV-je? a nagyobbak elvileg 200hz-sek? ér ez valamit? amúgy jó a TV? tapasztalat? köszi
-
nyurga82
tag
Tudom bonyolult dolog ez a 24p lejátszása és hogy olyan lcd-t kell választani ami ennek a töbszöröse képfrissítésben. De láttam egy LG 42LH5000 LCD-t és ez 100HZ (ugye ez nem pont egész töbszöröse) viszont azt írták róla hogy tudja a 24p valós mozihatást. Akkor ez jó is mkv-s lejátszásra?
-
nash1
tag
Sziasztok, az mi miatt lehet, hogy egy samsung készülék garanciája csak a bolt fele érvényesíthető, nem pedig a samsung felé.Ha meghibásodik a készülék, akkor nem jön ki a samsung és nekem kell visszavinnem valahogy a boltba?Vagy milyen hátrányai lehetnek még?
-
-
zhagyma
őstag
Egy antenna bemeneten akkor van értelme tápfeszültséget kiadni, ha földfelszíni adást nézel (DVB-T/Analóg esetben megtáplálható egy RF erősítő, ami az antenna jelét erősíti). Ha ilyen üzemmódba kapcsolsz, akkor megmérheted egy multiméterrel az antenna csatlakozó bemenetén az egyenfeszültséget. Ha van, akkor kiadja ...
-
Krisz_82
tag
Csatlakozom tm5 kérdéséhez,csak én annyi változtatással hogy az LGlh4000-es ad-e ki 5V-ot az antenna csatlakozón!?A digitális-analóg adások kapcsolójához.
Gran Turismo 5 Forever !!!
-
Luissimo
veterán
válasz Luissimo #46229 üzenetére
BASSZUS !!
Ez a kék linknek tűnő bejegyzés, ez nagyon gáz, alig lehet észrevenni, hogy link valojában.
Amig szerkeszteni lehet , addig pirosban pompázik, azon legalább látszik, hogy link.
Nemlehetne ezt ugy meghagyni??
Az uj dizájn jó, de azért vannak bene zavaró dolgok, pl. ez is egy olyan .
Szerintem !! -
olahjana
tag
válasz brumesz #46216 üzenetére
nem tom ki hogy van vele én az ilyen telefunken meg techwood dolgokban nem bízom akármennyi gari van rá. akkor inkább már legyen egy jó kis samu TV mégha refurbished is 1 év garral..
de ez privát vélemény, nem szentírás
pl: 32b350 84000HUF
LE32B450 85 900 Ft[ Szerkesztve ]
-
tm5
tag
Hi,
Elnézést ha rossz helyre írok.
Van egy Samu B650-em amit UPC analog adással hajtok. Mivel ehhez nem kell dekóder ezért ez ugye az antenna bemeneten keresztül jut be a készülékbe. A téli szünetben kipróbáltam hogy milyen a Debrecen környéki DVB-T adás és örömmel tapasztaltam, hogy egy kb. 10 cm-es bottal tökéletesen lehet venni. Na most ez is a normál antenna csatlakozáson keresztül jut be a tv-be.
A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok, hogy a két jelet közösítsem és ne kelljen cserélgetni a csatlakozót, ha digitális vagy analóg cuccot akarok nézni. Próbáltam az interneten keresgélni közösítőt, de nem találtam csak VHF-UHF közösítőt, de szerintem nem ez az ami nekem kellene.Előre is köszönöm a tanácsaitokat.
-
anrab
addikt
válasz TayRol #46222 üzenetére
ambilight spectra 2 van írva a tv-d adatlapjához, vagyis tudnia kell. külömben csak sima spectra-t írtak volna szerintem. csinálj egy 4 szívű sávos képet paint-be, 1920x1080-ban és úgy nézd meg. tv adásnál nem lehet észre venni valóban a kis felület miatt vagy csak igen nehezen, de még a nagyon is csak alig. ez a műsorok jellegéből adódik.
de lehet hogy nem így van. ? -
ssolitude
őstag
Van itt egy érdekes jelenség:
van egy Samsung 32"-es fullHD TV., meg alatta egy PC, HD filmek lejátszására. Az első verzió, egy 690G-s alaplapi vga volt, HDMI, kimenettel, de mint kiderült, nem támogatja a fullHD felbontást (legalábbis ennek tudtam be a jelenséget), vagy egyáltalán nem volt kép, vagy nem lehetett normális felbontást beállítani. Akkor belekerült egy 6600LE, ami szintén nem volt képes DVI-n a full HD-ra, de ez legalább a d-sub-on adott tisztességes képet. Ezután egy 8400GS került a helyére, ami szintén nem tud a HDMI-n normális képet adni (D-.sub-on igen).
A kép minden esetben1920x1080, 60Hz, 32bit színmélység. A legelső beállításnál a kép nem fér bele a TV-képernyőbe, kilógnak a szélei. A TV-n az automatikus beállítást használva szépen a helyére teszi, de továbbra is nagyon rossz a kép. Leginkább ahhoz tudnám hasonlítani, mintha nem 32bites lenne a színmélység, a betűk körül zizis a kép, az élek fűrészfogaseak. Majd megpróbálok képet csinálni.
WinXP 32-bit az os, Clear Type bekapcsolva. A HDMI kábel 1.3 verzió, és csak ennél van ez a jelenség. Már több kábellel is kipróbálva.TV hiba? Találkozott már ilyennel valaki?[ Szerkesztve ]
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
BBéci
legenda
Bocs!!! az előbb 2 oldalt (100 hsz.) kihagyott a gépem, nem láttam a választ.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ProdyG #46097 üzenetére
Az LG 200 hertze kissé másképp működik, mint a Samsungé és mondjuk a Sonyé, mert nem interpolál, hanem a háttérvilágítást villogtatja. Pert indítottak ezügyben az LG ellen. Legalábbis ezt olvastam.
-
brumesz
aktív tag
Üdvözletem
baromi kispénzért keresek a saját szobámba 82centis lcd tévét. mi a vélemény a techwood márkájú cuccokról? eléggé noname-nek tűnik, de az összeshez azt írják hogy samsung panel van benne. igaz lehet?cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
olahjana
tag
nekem elég macerás lenne a garizás. mellesleg meg az a zúgás amit hallok az annyira minimális hogy csak akkor tűnt fel mikor itt olvastam róla.
nem utolsó sorban meg a tv frankón viszi az össze mkv avi akármi formátumot miniwinyóról, külön táp nélkül. Nekem ez így már megfelel.
ja és akkor van amikor nem max a háttérvilágítás. Van tippetek mi lehet ez?
De mint mondtam. tök süket szobában esetleg hallani. de úgy ki néz tv-t? -
anrab
addikt
mennyi az elfogadható!?
mutassanak róla egy általánosan elfogadott közlönyt, amiben a gyártók meghatározták a zúgás erősségének a mértékét.
hozzanak egy műszert és mérjék be. ha nem haladja meg akkor nem kötelesek kicserélni a zúgás okát.
VAGY NINCS IS ILYEN? és nem kllene zúgnia? -
TayRol
nagyúr
pedig ezek az uj ficsor-ok:
Q5492_0.26.70.0
• Improvement on CI+ performances.
Q5492_0.26.69.0
• Solving Italian broadcast issue.
Q5492_0.26.66.0
• Automatic Channel Installation - all presets shifted by one.
• IP-EPG is available again.
• case of ‘undefined’ OSD resolved.
• 'no TXT on RTL4' - Teletext performance enhanced.
• Yellow button forwarded to NetTV.(RTL gemist service)
• Robustness of subtitles improved.
• Higher number of EPG channels.
• Parental rating applicable for Radio/HDMI.
• Improved network connectivity with some routers.ez az uj update csak angolul van. ezek utan a tv menuje angol lesz magyar helyett?
-
SpeedR
őstag
válasz Ausztenit #46201 üzenetére
Igen, 8 napon belül gyakorlatilag indoklás nélkül elálhatsz a vételtől.
(#46202) dh66e
Sajnos ez nem ilyen egyszerű, ha egyébként hibátlanul működik a tv."Nemrégiben (1 hónapja) vettem egy lg 32lh3000 tv-t. Nagyon jó, nagyon szép, tényleg szép képe van, egyszerű menü, viszont van egy halk zúgása. Úgyértem, mikor éjjel nagyon halkan megy a tv (UPC Digital kábel), akkor hallani egy enyhe zúgást"
Ezt szinte biztos nem fogják gariztatni. Szvsz nem is kötelesek, ha ennyire minimális a búgás.
[ Szerkesztve ]
-
dh66e
veterán
válasz olahjana #46197 üzenetére
Ez hiba.Ne hagyjátok magatokat átverni,mert ez nem normális jelenség!Amennyiben széttárják a kezüket akkor asztalra verés és pénz vissza. Lehet még szerencsétek is lesz mert az újat most megkapod annyiért amennyiért a régit vetted.
Amennyiben a felhasználói kézikönyvben szerepel a "búgás" mint normális jelenség akkor én kérek bocsánatot.[ Szerkesztve ]
-
Ausztenit
csendes tag
Sziasztok! Neten történő rendelést fontolgatom, és egy kérdés merült fel:
"A vevõ az áru átvételét követõ nyolc munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a 17/1999. (II. 5.) Kormány rendelet a távollevõk között kötött szerzõdésekrõl, 4.§ és 5 § szerint. Amennyiben a vásárolt készülék, csomagolása, tartozékai sérülésmentesen hiánytalanul visszaszállításra kerülnek a vevõszolgálatra."
Sérülésmentes a csomagolás nem lehet, ha kibontom a tv-t. A hivatkozott jogszabályban a második mondat nem szerepel. Ez csak a boltok "lerázó" szövege lenne?
Ha jól látom: " 5§ d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta;". Itt szó sincs tvről.
Mit tudtok erről? Nyugodtan cirkuszolhatok, ha valami nem kóser a TV-vel?
Elnézést, ha már kitárgyaltátok, keresésben nem találtam.
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest