Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
tm5
tag
Hi,
Elnézést ha rossz helyre írok.
Van egy Samu B650-em amit UPC analog adással hajtok. Mivel ehhez nem kell dekóder ezért ez ugye az antenna bemeneten keresztül jut be a készülékbe. A téli szünetben kipróbáltam hogy milyen a Debrecen környéki DVB-T adás és örömmel tapasztaltam, hogy egy kb. 10 cm-es bottal tökéletesen lehet venni. Na most ez is a normál antenna csatlakozáson keresztül jut be a tv-be.
A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok, hogy a két jelet közösítsem és ne kelljen cserélgetni a csatlakozót, ha digitális vagy analóg cuccot akarok nézni. Próbáltam az interneten keresgélni közösítőt, de nem találtam csak VHF-UHF közösítőt, de szerintem nem ez az ami nekem kellene.Előre is köszönöm a tanácsaitokat.
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest