Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Projektor topic
Aktív témák
-
tm5
tag
Hi,
Elnézést ha rossz helyre írok.
Van egy Samu B650-em amit UPC analog adással hajtok. Mivel ehhez nem kell dekóder ezért ez ugye az antenna bemeneten keresztül jut be a készülékbe. A téli szünetben kipróbáltam hogy milyen a Debrecen környéki DVB-T adás és örömmel tapasztaltam, hogy egy kb. 10 cm-es bottal tökéletesen lehet venni. Na most ez is a normál antenna csatlakozáson keresztül jut be a tv-be.
A kérdésem az lenne, hogy mit ajánlanátok, hogy a két jelet közösítsem és ne kelljen cserélgetni a csatlakozót, ha digitális vagy analóg cuccot akarok nézni. Próbáltam az interneten keresgélni közösítőt, de nem találtam csak VHF-UHF közösítőt, de szerintem nem ez az ami nekem kellene.Előre is köszönöm a tanácsaitokat.
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest