Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- HP notebook topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz c41r0^ #50097 üzenetére
Én is szkeptikus voltam, méghozzá extrém módon, amíg saját szemeimmel nem láttam a különbségeket.
Egyik alkalommal egy rendszert teszteltem, nem én állítottam össze, elmentem a bemutatóterembe, leültem a kanapéra, néztem és füleltem. Már fél órája tartott a szeánsz, amikor megérkezett a cég vezetője, ránézett a vászonra és megkérdezte az emberét, miféle kábellel van összekötve a lejátszó és a vetítő? Nem azzal volt, amit Ő szeretett volna mutatni nekem és ezt egy szempillantás alatt észrevette. Gyorsan kicserélték a madzagot és számomra is világossá vált, mekkora különbségek léteznek. Mellesleg az elsőként bekötött, gyengébb képességű kábel is ötszámjegyű összegbe került. Amíg nem láttam a másikat, fel sem tűnt, hogy valami nem tökéletes.Analóg jelátvitelnél, hangszórókábelnél, RCA-nál sem sérülések, hibák, zavarások miatt vannak hatalmas különbségek.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Képminőséget - kábelt, hangdobozt, lejátszót, egyebeket - nem lehet műszerrel tesztelni. Nézni kell és hallgatni.
A világ összes tesztjében szemrevételezéssel történik az ilyesmi.
Természetesen műszeres mérések eredményeit is tartalmazzák a komolyabb tesztek, de az elsődleges, legfontosabb műszer az emberi szem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Devid_81 #50080 üzenetére
"Eddig nem tapasztaltam semmi kép hibát, semmi torzítást, anomáliát, villódzást."
Ez azt jelenti, hogy a kábel hibátlanul működik.
Viszont a képminőség egészen más dolog. Van egy 15 méteres Profigold kábelem itt látható, amit összehasonlítottam egy 1 méteressel és lényegesen jobb a rövidebb.
Az Audioquest Chocolate [link]viszont sokkal jobb az előbbi 1 méteresnél.
Ilyenem is van, nincs vele semmi baj, de a képminősége csak a merevlemezes DVD-felvevőről nézett tévéműsorokhoz megfelelő.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz luciferk #50074 üzenetére
Én is sokallanám, ha meg kellene vennem. Attól függ milyen készülékeket akarsz összekötni vele. Átlagos számítógép és 2 kilós LCD tévé közé jó a háromezres is.
Ilyet fogok kipróbálni: [link]
Láttam rendszert, amiben ez volt, de itthon még nem vizsgáltam meg.
Most ilyet használok: [link] kétméteres változatban.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz lettyke #50025 üzenetére
Nálam van itthon 7 különféle HDMI kábel, 3000 forintostól 50000-esig. Jövő héten hozok haza tesztre valami ezeknél is komolyabbat.
Szerintem neked megfelel a háromezres is.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz alekostefo #49981 üzenetére
Csak DVB-S tunerrel rendelkező tévé esetén tudod kiváltani (sufniba dugni) a beltéri egységet.
Kábelesnél hasonló a helyzet, ott DVB-C interfészre van szükség, ami a B650-ben benne van.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz alekostefo #49977 üzenetére
Amikor még AM Mikrónak hívták, parabola antennával lehetett fogni. Ha ez nem változott, csak beltérivel veheted, a B650 nem rendelkezik DVB-S tunerrel.
-
BBéci
legenda
válasz djzolika #49965 üzenetére
A fórumozás egyik alapszabálya, hogy kérdezés elótt használjuk a keresőt, és visszaolvasunk párszáz hozzászólást, mert meglehetősen unalmas minden másnap, harmadnap ugyanazt a kérdést látni.
-
-
BBéci
legenda
Azért a pénzért nem kapsz olyan cuccot amit érdemes lenne a tévéhez kötni. Egy darab tisztességes hangdoboz sem jön ki belőle, nemhogy 2.1.
Szerintem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz Ares_lovag #49744 üzenetére
Felettébb érdekes ex catedra kijelentéseket teszel. Megtudhatnám, mire alapozod ezeket?
-
BBéci
legenda
Nem csak előnyei vannak. Mire megszoknám, vissza kell adni. Amikor a jó kis Samsung, Panasonic után kapok valami szerényebb képességű darabot, például elgét, akkor szívom a fogamat.
-
BBéci
legenda
válasz Milan86 #49732 üzenetére
15 éve Sony Trinitron tévém van, egyébként mindig azt nézem, amit tesztelésre kapok.
Most éppen egy Sony VPL-VW85 van nálam.
Az input lagot ki tudod próbálni, ha az üzletbe viszel magaddal egy laptopot.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz YencYke #49717 üzenetére
A videokártyádon (nVidia kezelőpult) kell beállítani külső megjelenítőt vagy klónozást. Utóbbi esetben a felbontással lehet probléma.
-
BBéci
legenda
válasz Ares_lovag #49635 üzenetére
Melyik videó 30 fps-es és honnan lehet tudni, látni, ellenőrizni ezt?
-
BBéci
legenda
válasz Ares_lovag #49598 üzenetére
42 colnak a háromszorosa nem 1,7 méter, legalábbis a matematika mai állása szerint.
Bár nem biztos, hogy a csillag szorzást jelent, mert azt x-szel szokás jelölni.[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz c41r0^ #49539 üzenetére
Nekem úgy rémlik, az LG 200 herzte nem interpolál, hanem a háttérvilágítást villogtatja. A Samsung és a Sony ezért perli őket, mert szerintük becsapják a jónépet..
-
BBéci
legenda
Szerintem a tévék hangja, beleértve a nemzetközi sajtó által legjobbnak tartott Sharp XS1 Pioneer gyártmányú hangszóróit és a Panasonic Z1 oldalra felcsavarozható dobozait, nem alkalmasak házimozizásra. Már azért is kizárt, mert nem 5.1-esek.
-
BBéci
legenda
Húúú!
A legegyszerűbb megoldás, külső hdd-t csatlakoztatni a tévéhez, arról lejátszani a filmeket és a hangot optikai kábellel juttatni az erősítőbe.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
-
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz lucifercsira #49400 üzenetére
Szerintem a DVB-t képminősége felveszi a versenyt a UPC digitálisával.
A HD sajnos csak 1440 x 1080-as felbontású, de az is szuper.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz lucifercsira #49398 üzenetére
Nem értem, mitől lenne csúnya a kép???
Szerintem nagyon jó minőségű.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Szerintem 265-ért egyetlen LCD képe sem jobb a Pana G20-énál, tehát ár/érték arányban még mindig a plazma nyerő. Természetesen idei LCD-ket állítsunk mellé.
32 colos méretben nem vitás, hogy mindenki LCD-t választ.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem szeretnék ebben a topikban plazmákat dicsérni, de kikényszeríted belőlem.
A Panasonic TX-P42U10E ára mostanság 160-170000 forint. Szerintem képminőségét tekintve, ennyiért nincs LCD-ből versenytársa.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
-
BBéci
legenda
válasz Rejtőfan #49377 üzenetére
3 méterre már jobb az 50-es, és a G20 valóban a lehető legjobb választás. A V-seket várom nagyon, jövő kedden megnézem egyben a teljes idei kínálatot.
-
BBéci
legenda
válasz fenergie84 #49374 üzenetére
Több tucatnyi hozzászólásban foglalkoztunk ezzel. Használd a keresőt: CI kártya, Common Interface, Conax modul szavakra kifejezésekre!
-
BBéci
legenda
válasz Rejtőfan #49372 üzenetére
Ebben az esetben nincs miről beszélni, egyértelmű, hogy neked plazmatévét kell venned.
Eszem megáll, még mindig nem sikerült kiirtani a fejekből a beégéstől való félelmet.
Nézz át a plazmás topikba![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Grande Ale #49369 üzenetére
Csak LCD érdekel, vagy plazma is szóba jöhet?
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Karel000 #49256 üzenetére
Nehéz, fogós kérdés. B7000-est váltotta nálam az LG, ahhoz hasonlítottam és az utána érkező B850 plazmához. Nekem nem igazán tetszett, eldugtam a kanapém mögé és inkább a plazmát néztem.
A mostani ára egészen baráti, de közel sem annyira, mint a Panasonic G20, ami alig kerül többe. Én azt venném, ha a képminőség a legfontosabb szempont.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz szabi__memo #49249 üzenetére
A szabad hozzáférésű oldalakon valóban ez a helyzet, a zártakon akár egy évnél régebben fentlévő filmeket is teljes sebességgel szipkázhatsz. A jelenleg hatályos magyar törvények szerint az efféle "beszerzés" nem illegális.
-
BBéci
legenda
Sajnos nekem kell értemenni, nem hozzák házhoz.
Kedden jártam cimborámnál, 16 db 2 terás merevlemeze van egy dobozban, csak HD filmek vannak rajtuk, de nem volt időm válogatni, majd legközelebb.
Addig letöltöm ami érdekel.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Figyelmetlen voltam, nem néztem az utolsó számot.
Amúgy nem hinném, hogy amin 5 év alatt nem változtattak, az épen most sikerült nekik.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz TayRol #49234 üzenetére
Nálam 10-es van, mégis másfél éve kizárólag HD-t töltök le.
A 32 colos tévé olyan pici, hogy nincs értelme PIP-est gyártani, annyira apró lenne a kis kép. Persze ettől még előfordulhat PIP-es 32-es, de nem tudok róla.
-
BBéci
legenda
Adatokat csak a gyártó oldalán szabad nézni, néha még azok sem teljesen pontosak. Az áruházakéra rá se pillants!
Divikszhez totál felesleges full HD tévét venni. Szerintem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
Nem alapfelszereltség, ha tudja a tévé, az adatlapon fel szokták tüntetni.
Úgy működik, ahogy leírtad.
A jobb tévéken lehet változtatni a kis ablak helyét, méretét.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #49221 üzenetére
Ezzel a sorrenddel egyetértek.
Két napja az EW-ben néztem az 5xxx-es filipszet, hááát, jogos a teszt két csillagja.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
December közepe óta plazmát használok, ugyanúgy, mintha CRT vagy LCD lenne és semmi ghostingot, beégést nem látok rajta. Az igaz, hogy játszani nem szoktam, abból már kinőttem.
-
BBéci
legenda
válasz Pityke78 #49164 üzenetére
Tegnap a soroksári EW-ben nézegettem a tévéket, egymás mellett látható mindhárom LED-es Samsung.
7-8 méterről vizsgálgattam a falon lévő tévéket, kiszúrtam a számomra legszimpatikusabbakat. Amikor közelebb sétáltam, kiderült, az említett Samukra esett a választásom. Tévéadás ment rajtuk, a képminőségüket teljesen egyformának ítéltem.(#49166) Cyrin
Sok tévé járt már nálam, nagyrészük fényes felülettel és a legkisebb mértékben sem zavart a tükröződésük.[ Szerkesztve ]
-
-
BBéci
legenda
válasz lukxy1 #49142 üzenetére
Szaggatás a 24 fps-es Blu-ray filmek 1080p-s lejátszásakor szokott előfordulni, de annak nem sok köze van a tévé képfrissítési frekvenciájához, 100 hertzeseken is láttam már.
-
BBéci
legenda
válasz c41r0^ #49080 üzenetére
Nem csak Neked szól.
Az általam látott, kipróbált Philipsek valahogy nem győztek meg arról, hogy jobbak a Samsungoknál, vagy bármelyik másik gyártó tévéinél. Az igaz, hogy csak Blu-ray filmet néztem rajtuk, tévéadást nem, mert azok képminősége sosem egyforma.
Félreértés ne essék, nem akarok senkit lebeszélni a Philipsekről, mindenki azt vegye meg, amelyik neki legjobban tetszik![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz nightshadow #49010 üzenetére
Számomra nehezen érthető. hogy miért vesz valaki dts-t nem kezelő lejátszót (nem tévére gondolok), amikor annyira kedveli azt a hangzást, hogy képes miatta eladni a régi és új gépet venni. Nem lett volna ésszerűbb egyből egy dts kompatibilis lejátszót választani?
A neten fellelhető HD filmek javarésze dts-es, ha egy mód van rá, olyat válaszok, mert lényegesen jobban szól, mint a Dolby Digital. Illetve mostanában inkább dts Master Audiót.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
-
BBéci
legenda
válasz HoReSz1975 #48922 üzenetére
Nem vág le semmit a tévé, olyan az adás. 4:3 és letterbox.
-
BBéci
legenda
Tudtommal azok a szerinted termék managerek sima Saturnos eladók, csak részt vettek egy fejtágítón és rájuk adtak egy logóval díszített inget. Volt szerencsém beszélgetni ilyen Sonys fiúval, annyit értett a tévékhez, mint hajdú a harangöntéshez. Tőlem kért tanácsot az egyik tévé beállításához, ami lényegesen vacakabbul mutatott a többinél.
De holnap felhívom MM-os tévé és hifi osztályvezető ismerősömet, kifaggatom erről.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Kraptor #48806 üzenetére
Több is létezik. LG, Philips, JVC.
A Samsugé olyan, amit egymás mellé téve, hatalmas tévéfalak kialakításához ajánlanak.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Nekem aztán édesmindegy, ki mit tart jobbnak és milyen tévét vesz, csak a saját szemeimnek hiszek.
Az idézett hozzászólásban Panasonic plazmák voltak a filipszek mellett, ezt elfelejtettem említeni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz isabus #48800 üzenetére
Idézet egy másik topikból:
"Akivel voltam -ő ugynevezett "véres amatőr",nem is érdekli a technológia- egyböl kiszurta hogy sokkal jobb a képe mint bármelyik Philipsnek sic:nem is értem hogy sülyedhet lyen mélyre a Philips tv-k terén."
-
BBéci
legenda
válasz isabus #48787 üzenetére
Én is csak a Samsung honlapok összehasonlítási lehetőségeit tudom nézegetni, 530-assal, 550-essel nem találkoztam közelebbről.
-
BBéci
legenda
válasz Devid_81 #48783 üzenetére
Nem előre számolja ki, hanem az adott pillanatban. Köztes képkockákat generál az okos pici professzor. Ennek minősége, pontossága tévéfüggő, de általában jobb a végeredmény, már ami a mozgások folyamatosságát, a felbontást illeti.
50 hertzes tévét semmi szín alatt nem vennék, engem nagyon zavar az elmosódott vízfestmény effektus. Itthon, a nappalim állványán teszteltem 20-25 tévét és 15-20-at a tesztlaborunkban, valamint egyéb helyeken.
Természetesen a rendelkzésre álló anyagi keret meghatározó lehet, de inkább várnék, gyűjtenék még pár hónapig és 100 hertzest vennék.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz Devid_81 #48780 üzenetére
Itt a topikban már rengetegszer felmerült ez a téma, jó kis vita is kerekedett belőle.
Az 50 hertzeseken valamelyest elmosódnak a gyors mozgások. Külföldi tesztekben motion blurnak nevezik ezt a jelenséget. Mérni is szokták, mennyi a tévék mozgóképfelbontása. Az 50-eseké 300-350 körüli, a 100-asoké nagyjából a duplája, a 200-asok valahol 8-900 közöttiek.
Mármint 1080 helyett. A NEO PDP plazmák sem véletlenül (kvázi) 600 hertzesek.
Formula1-es autók kerekének elmosódását nem értettem pár éve, amikor az első LCD tévét teszteltem. A kamera követte az autó mozgását, tehát az tiszta és éles maradt. Természetesen 50 hertzes volt.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz ScouserHUN #48777 üzenetére
Szerintem megéri full HD tévét venni, de semmiképp nem 50 hertzest.
Monitorból, notebookból sem vennék kisebb felbontásút.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz c41r0^ #48618 üzenetére
Pici kiegészítés: a köztes képkockáknak köszönhetően kevésbé mosódik (motion blur) el a gyorsan mozgó kép, több részlet marad látható. Olyan persze sosem lesz, mint az állókép, még a 200 Hz-es sem.
-
BBéci
legenda
Magyarországra tavaly tavasszal jött meg az első XS1, hozzám geekséktől érkezett, ők hamarabb tesztelték. A B7000 nyár elején jelent meg, augusztusban vettem egyet kezelésbe.
-
BBéci
legenda
Szerinted mikor került piacra az XS1? Tudtommal mindkettő 2009-es modell.
Nem értem, miért jó kételkedni a megállapításaimban? Azt írtam le, amit saját szemeimmel láttam. Elnépzelhető, hogy tesztre, 100 darabból kiválogatott példányt kaptam.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz ORCA58 #48544 üzenetére
Volt nálam néhány fénycsöves háttérvilágítású tévé, például a Sony Z-5500, Samsung/Armani amiknek akkora bevilágítása és felsősödése volt, hogy ihaj! Viszont a Samsung B7000-é szinte észrevehetetlen és elhanyagolható.
Szerintem 10-20e Ft felár nem lenne sok a lapos kivitelért, de sajnos ennél nagyobbak az árkülönbségek. Akár falon, akár állványon helyezed el, szuperül mutat a 3 centinél karcsúbb forma. Aki bedugja egy szekrény kivágásába és nem látja oldalról, annak tényleg mindegy milyen bumszli.Teszteltem RGB LED-es tévét, (Sharp XS1) nem annyival jobb, mint amennyivel drágább.
-
BBéci
legenda
válasz theboobaq #48523 üzenetére
"Nekem egy Sony Bravia KDL-32W4200 LCD tv-m van.HD ready-s tv de nemgond mert úgy hallotam hogy a Full HD-nek 42''-tól van igazán értelme ráadásúl kb 1,3 Méterről nézem a tv-t ami egy 32'' Tv-nek ideális. Igazam van? "
Csak részben van igazad ugyanis az ideális nézési távolságok attól is függnek, hogy mekkora a tévé felbontása. A 32 colos full HD-é 1,2-1,3 m körüli, méghozzá azért, mert messzebbről nem tudja a szemünk megkülönböztetni a HD-readytől. A Te esetedben bizony lenne létjogosultsága, előnye az 1920 x 1080-as felbontásnak. Ha 2 méterről néznéd, akkor már sokkal kevésbé.
-
BBéci
legenda
-
-
BBéci
legenda
válasz henesa #48292 üzenetére
Több oka lehet.
Hibás a HDMI kábel, vagy valamelyik aljzat.
Valamit mégsem helyesen állítottál be.
A Scartot távolítsd el, amikor HDMI-vel akarod használni![ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz atesss #48243 üzenetére
Ugyanilyen merevlemezem van, eddig Samsung és LG tévével játszottam le róla filmeket. A tévékbe épített médialejátszók korlátait kivéve remekül működik.
-
BBéci
legenda
válasz Chris'o75 #48225 üzenetére
A 40-esekre nem panaszkodott senki. Elég nehezen tudom elképzelni, hogy a 32-eseknek valami bajuk lenne a tévéadások megjelenítésével, míg a többi méret hibátlan.
-
BBéci
legenda
válasz dabadab #48205 üzenetére
"Mondjuk a TV-k specifikacioban kb a kepatlo az egyeduli hasznalhato dolog."
Erre jó lenne felhívni minden kérdezősködő figyelmét.
-
BBéci
legenda
válasz runner 125 #48195 üzenetére
Én asztalossal készíttettem állványt, mert sehol nem találtam olyat, amin 8 fakk (7 készülék plusz centersugárzó) lett volna.
Hogy kerül a csizma az asztalra, illetve a hangdobozok a tévéállványra???Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest