Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

Megpróbáltam leszokni a sexről és a drogról. Életem legkeményebb 1 órája volt! - Ha gyorsban szeretnél választ, akkor inkább hívj. Nem ücsörgök állandóan a gép előtt.

Sziasztok.
Egy magyar felhasználói kézikönyvet találok valahol?
Az alábbi gondjaim vannak:
- nem tudok wifin csatlakozni a hálózatra, keresem a beállítási leírást (usb-s wifi eszköz)
- nem tudom hogyan lehet torrentezni (ha lehet egyáltalán)
- hogyan kell firmware-t frissíteni
Köszönettel:
Rita

1 a wifis gondodba nem igazán tudok segíteni mert nekem UTP kábellel van összekötve de a beállításokban van Wifi beállító opció is szerintem ott próbálkozz!! Beállítások/hálózat menüpont alatt találod.
2 lehet torrentezni (bár csodát ne várj tőle) azt webes felületen tudod elérni de azt is először a beállításokban engedélyeztetned kell. Beállítások/hálózat menüpont alatt találod és ott a Transmission bekapcsolod! Utána a fórumban már leírt módon egy böngészővel pl firefox tudod használni ezzel kapcsolatban hazsnáld a keresőt további részletekért
3 ennek is több formája van e legjobb ha kikapcsolt állapotban bedugod a ped drive-ot az usb foglalatba és hosszan nyomod a bekapcsoló gombot majd vársz amíg el nem kezd tölteni magának (kiírja h fw frissítés) vagy A beállítások menü/rendszer/fw frissítés menü alatt de ez nem annyira ajánlott
Arra figyelj h a fw frissítés kivételével ezek a beállítások csak akkor fognak működni ha a lejátszóval megformázott vinyó van a lejátszóban (minik esetében nem tudom h működik mert nekem a merevlemezes változatom van HD2)
[ Szerkesztve ]
>>Ha érdekel valami vagy nem tudok valamit akkor Kérdezek <<

Üdv!
Van egy A.C.Ryan PlayON!HD Mini médialejátszóm ami több mint 1 hónapig volt szervízben gyári frissítés miatt, mivel az eredeti gyári frissítés vágta tönkre és most jött vissza azzal az indokkal, hogy lejárt az 1 év és nem cserélik illetve nem javították meg 
Azaz érdekes a dologban, hogy a dobozára 2 év van írva nem 1
Tavaly előtt májusban vettem, és szerintem még bőven javíthatnák, illetve cserélhetnék!
Szeretnék egy szakértő embert itt a fórumon aki megmondaná mi most a teendő!
Köszönöm!
Nem szeretek netről rendelni!
(#2255) bluobluo75 válasza bluobluo75 (#2254) üzenetére

erre valaki? #2254
Nem szeretek netről rendelni!
(#2256) headhunter válasza bluobluo75 (#2254) üzenetére

Hazai garancia 1 év, de próbálkozhatsz az A.C.Ryan oldalán.
Regisztráció után e-mailben felveheted velük a kapcsolatot és náluk talán érvényesíthető a 2 év garancia.

A kifutott termekekre altalaban 1 ev gar van, en igy tudom.
vjozsef +36 70 36 28 147

Sziasztok!
A következő kérdésem lenne:
Van egy minim, ami a tv-vel HDMI-vel van összekötve, az erősítővel pedig optikai kábellel.
A lejátszón a HDMI output és az SPDIF kimenet is passthrougt-ra van állítva (vagy akármire) mégis szól a tv-n IS és az erősítőn IS a hang.
Mit csináltam rosszul? Azt akarom, hogy csak az erősítőn szóljon a hang.
ati

Halkítsd le a tévét?
Az hogy szól mindkét eszközön a hang, normális. Ezek szerint a tv-d képes fogadni hdmi-n a raw audio jelet és lekonvertálja 2.0 ra.
Nekem hasonlóan van megoldva a dolog, annyi az eltérés h a tvnek lpcm jelet küldök. De a lényeg ugyanaz.
# ANTAL Tuning #

van egy HD2-es lejátszóm és egy jó ideje van egy sajátos hibája amire nem tudok rájönni h miért csinál
ISO-ból szoktam megnyitni a filmet és az összes ilyen próbáltam újra rakni a fw-t de sajna nem javult a hiba
Tapasztalt valaki hasonlót?
Mit csináljak vele szerintetek?
THX a választ
>>Ha érdekel valami vagy nem tudok valamit akkor Kérdezek <<
Tud valaki megoldást arra, hogy a miniDLNA UPNP szerverről lejátsszon mkv-t, avit a PlayOnHD?
A fájlt látja, de azt mondja nem támogatott. (WD Live lejátszóm, Wave telefonom simán tolja róla)
http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

A legújabb fw-vel van akinek megy a youtube?
Nekem ha 10 videóból 4-et lejátszik, akkor lehet sokat mondok és azok is a legszarabb minőségűek.
Szerintem mindig felejtős, az ígért dolgok 50%-a nem megy megfelelően a készülékkel.
Feliratok is csúnyák. miniDLNA UPNP-ről nem képes lejátszani... egy csomó bug.
Pen driveről játszik rendesen, de mást ne akarj

Ma vettem egy HD2 gépezetet és olvastam, hogy 2,5" hdd-t is lehet belerakni...
Hogyan lehet beszerelni?
Keress privátban, azt hamarabb látom!
Beépíttő keret segítségével, ami 2.5" 3.5" csinál, több típus létezik.

Ilyennel nem találkoztam még....
A nagykerekben szerinted találok?
Persze,
pl itt
Bár ez az én kedvenc, helyi boltom...

Esetleg valaki használ más fw-t a hd2 mini-hez amivel netalán még jó eredményt is ért el?
A Mede8er szoftja tán jó rá, de sehol nem találtam még olyat ami rá is megy.

En az eredeti, legfrissebbet használom rá a jó eredmény érdekében. Mármint ha a jó eredményen azt érted, hogy használható legyen arra, amire kitalálták.

Sziasztok!
Nemrég egy mini 2 boldog tulaja lettem, de egy kérdésre nem találok választ.
Nincs a menüben sehol a torrent funkció
A legújabb fw van fent Firmware v9.5.5.r7317
Ötlet? Mit nem veszek észre?
Köszi előre is!
Üdvözlettel: Soldierboy - Ha valakinek írok az legyen szíves válaszolni! - 24 órán belül garantáltan válaszolok!

Mindent észrevettél. A miniben nincs benne