Hirdetés

Aktív témák

• zsolt501

nagyúr

válasz ORCA58 #41401 üzenetére

Akkor nekem szerencsém van mert az enyém a Samsunggal,mert az enyém sem nem kékül, sem nem tükröződik, pedig nappali fénynél tévézek.

Az én Tv-m Samsung LE37B653T5PXXN igaz elszórakoztam vele mire mindent beállítottam olyanra hogy tökéletes feketét kapjak illetve a színek is tökéletesek legyenek, de megérte mert most már olyan a képe mint egy tökéletes fotó vagy mint egy festmény. Az is hozzátartozik hogy ez a Samsung modell nem a magyar piacra készült hanem a nyugati piacra, de szerencsére a magyar nyelv azért benne van.

Megjegyzem hogy a gyári beállítások nem tökéletesek mert túl erős a háttér világítás de miután vissza vettem 6-os szintre onnantól kezdve látványosan javult a dolog, igaz kellett még egy két dolgot állítanom hogy tökéletes legyen de ez már szubjektív dolog de a lényeg az hogy a gyári 8-as szintű háttér világítás nagyon magas és élvezhetetlen.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

Aktív témák