Hirdetés
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
Aktív témák
-
khorvat
senior tag
Samsung PC Share 2.33
Gyanítom semmi újat nem hozott nekünk ez az új verzió, de ma este majd próba alá vetjük ! -
khorvat
senior tag
válasz atiapa #39005 üzenetére
Koszonom mindenkinek a segitseget!
Igen megkovetem magam a hangfal az hangszoro helyesen es a belteri is STB !
Akkor ez 99,9% nem a Tv hibaja lesz csodalkoztam is volna hogy egy ilyen szuper TV egyszer csak ilyeneket kezd csinalni!Hazamegyek tesztelek de itt is foldhurok ez szinte 100% a segitsegeitek alapjan, a galvanikus levalasztast fogom kiprobalni a kapott[link] segitsegevel!
Vmint jelzem ezt az UPC-nek mivel az o halozatuk okozza a foldhurkot nyomozzak ki ,szuntessek meg hamar fizetek erte! Adjanak ok ilyen izolatort!!! -
khorvat
senior tag
válasz khorvat #38985 üzenetére
Amit meg eszre vettem hogy a beepitett 2 hangfal is alap allapotban halk zugast ad ki, ez tvzes kozben nem annyira zavaro csak mikor eppen hangtalan reszek jonnek most mar fel-fel tunik hogy vszinu ez allandoan zug vhogy ez sem franko dolog szerintem de szinten okozhtja ezt vmi zavaro tenyezo a Tv kozeleben?
-
khorvat
senior tag
Hi!
Adott egy Samsung LE32B650 P-s LCD TV, nehany napja azt vettem eszre hogy fekete vagy eleg sotet kepernyo eseten vizszintes arnykep szeru csikok mozognak a kepernyon.
Elso korben arra gondolok vmi zavarhatja a kepernyot, erzekeny az LCD kepernyo radio jelekre?
Ami a kozvetlen kornyezeteben van az egy Asus Wifi router 1,5 m-re felette itt ugye folyamatosan megy a wifi, illetve 0,5 m-re tole balra van egy UPC belteri (Pace tipusu) valamint ezen a belterint egy UPC telefonvonalra kotott Panasonic tipusu hordozhato DECT telefon keszulek dokkoloja amiben gyakran a telofon is benne pihen.
Illetve a Tv mogott van egy tulfeszvedelmes 6-os eloszto ez kb a hatsopaneltol 20cm-re a fentebb emlitett eszkozok es a TV is ebbe vannak beledugva!
Szal ezek a dolgok jatszhatnak-e szerepet a kepernyo csikozodasaban mert ha ugy gondoljatok vagy bizonyitott teny hogy igen akkor meg kezdem a probalgatast hogy melyik lehet a ludas ebben! Ha esetleg a TV hibaja ez az se gond mert meg garis es kuldom is vissza!
Valaszokat elore is koszonom.[ Szerkesztve ]
-
khorvat
senior tag
Hi!
Most tervezem vmi vekony TV vetelet LCD es Led amiket neztem igazabol azt latom a Led az ujabb technologia es igy a dragabb is! Markakban a Samsung fele huzok de szoba johet meg LG , Sony es Panasonic!
Igazabol a Samsung UE32B6000 (81-82cm) Led-es Tv-jet neztem ki 260.000ft a legolcsobb amit a neten talaltam.
Kerdesem hozzatok mik a tapasztalatok a led technologiarol? Milyen ebben a Samsung? Megeri-e ezt a plusz penzt a LCD-khez kepest?
Illetve mit ajanlanatok julius honapban megvetelre 100-300k ft kozott 80-106cm lcd , led TV-kbol? Es mind ezt kitol milyen uzletben hogy kesobb esetleges garival se legyen sok macera!?
Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- Sennheiser CX 400BT True Wireless fülhallgató
- CORSAIR HS55 STEREO CARBON /ÚJSZERŰ, GARANCIÁLIS/
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Sony XR-77A95L QD-OLED egy éves, magánszemélytől, bolti új árnál 700.000 Ft-al olcsóbban eladó
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest