Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Léghűtés topik
- Mini PC
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Senki sem használ külső házban 3,5"-os winyót a tv-jéhez???
-
anonymus89
addikt
Esetleg tudna valaki segíteni???
u.i: bocsi ha kicsit sürgetek
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Olvastam itt a tapasztalatok között, hogy már próbáltak többen 1TB-os belső winyót csatlakoztatni a tv-hez, kisebb nagyobb sikerrel. Lg lh5000-hez szeretnék csatlakoztatni egy 1TB-os samu winyót csak nem tudom érdemes-e beruházni egy külső rackre. A használati útmutatójában azt olvastam, hogy pl. 4 partíciónál nem lehet több, adatot csak FAT32 alatt lehet törölni, merevlemezt csak 1TB-ig kezel és még ilyen apróságok.
Szóval összefoglalva, aki próbált már Lg tv-khez valamilyen winyót csatlakoztatni attól szívesen veszem a tapasztalataikat.Előre is köszi!
-
anonymus89
addikt
válasz
Luissimo #45295 üzenetére
Egy samsung 1T-t kötnék a tv-re viszont valahol olyat hallottam nem biztos, hogy felismeri.
A winyót eddig is e-sataról használtam és nem melegszik annyira, akár maradnék ennél is.
Külső rack-t meg olyat szeretnék, ami könnyen rakható össze, ezért gondoltam egy ilyenre mint házra.
Még van egy IDE-s winyóm is és azt is szeretném használnia tv-hez.
Nem tudom esetleg van-e valamilyen külső ház, amit javasolnál idehez és satahoz egyaránt jó lenne?? -
anonymus89
addikt
Valaki tudna segíteni eme hozzászólásomban ja és bocsi lh5000 csak dinka vagyok.
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Szerintetek érdemes egy ilyen termékre beruházni, hogy 3,5" winyóról tudjak filmet játszani? (Lg lh3000-ről van szó)
Menne egyáltalán???Előre is köszi a segítséget!
-
anonymus89
addikt
válasz
Drizzt #32790 üzenetére
Hali!
Szerintem ha dlna-s tv-t akarsz a samu tökéletes arra a célra.
Amit tudok, a fekete az tényleg fekete, a 100hz szerintem igenis számít és szemkímélőbb.
Nos a upc-s sd adás fullhd-n szerintem egy kicsit ramaty, bár ez nálunk annak is betudható, hogy a kábelünk volt vagy 8 éves. Pénteken köttettük be a digitálisat és azt kell mondanom jóval szebb lett, élesebb kép valamint a színtelítettsége is nagyon jó lett.Bár nekünk úgy volt, hogy telefonáltak nem-e érdekelne a digitális ugyanis lejárt a hűség a tv, internet és telefon előfizetésről is. Így mivel újra megrendeltük mind3 szolgáltatást, olcsóbban adták a tv-t meg az internetet is.
-
anonymus89
addikt
válasz
Dexar007 #32677 üzenetére
Azért is kérdeztem mert kicsi kevesellem az argep.hu-n látottakhoz képest.
Továbbá nem akarlak elrémiszteni de voltak már botrányok a vateran- vásárlásból.
De ez az én véleményem. -
anonymus89
addikt
Üdv!
Esetleg még az LG 32LH3000 vagy Alex91 által javasolt Philips tv.
-
anonymus89
addikt
válasz
bajtokarpi #32534 üzenetére
Hali!
Samsung 37B650 ennyi pénzből ez bőven belefér, anno én is azt akartam venni csak nem volt így maradt az Lg lh5000.
De nem bántam meg. -
anonymus89
addikt
válasz
cintula187 #32332 üzenetére
Az "A" széria az tavalyi, a "B" meg idei.
A te döntésed melyiket választod.
-
anonymus89
addikt
válasz
Draken #31798 üzenetére
Szerintem már akkor az újabbat vedd a 40B550-t.
Jobbak a színei a fekete tényleg fekete, bevilágítás nem jellemző de a régebbi verzióknál igen.
Továbbá, ahogy tekk írta a divx és mkv-s vidók játszása is megoldható.
A 100hz ami az a656-os javára billentené, talán elhanyagolható.A te döntésed.
-
anonymus89
addikt
Pontosítok egy kicsit csak majdnem full hd mert 1920x818-as volt. Nem tudom, hogy néz ki a samu b650 menüje és miket lehet állítani mert a boltokban nem próbáltam ki. Ha lett volna mind az electroworld-ben mind a media-ban akkor a samut vettük volna, de fontos volt az ingyenhitel így végül maradt az lg. Meg amúgyis azért nem volt 650-es mert nagyon drága lenne ha rendelnének kb 300.000-et mondtak a 37˝-osra.
-
anonymus89
addikt
válasz
ricsik #31765 üzenetére
Hali!
Nekem az lg lh5000 van otthon. Első benyomásra nagyon szépen néz ki, mikor rátettük a talpára és bekapcsoltuk akkor aztán ámultam. Nagyon szép képe van a régi 25 éveshez képest. Sokkal élethűbb minden rajta a színekkel kapcsolatosan nekem a fekete az tényleg fekete. Amúgy UPC kábeles adásunk van de úgy gondolom nagyon szép.A betekintési szöge szerintem kiváló, bárhonnan nézem szinte tökéletesen adja vissza a képet. Kipróbáltam a médialejátszót is igaz csak egy avi-s fimmel plusz még gyorsan leszedtem egy mkv-s full hd-t. Mindkettőt tökéletesen vitte, de fullhd-t még nem láttam ekkora felbontásban azt kell hogy mondjam egyszerűen lenyűgöző. A képbeállításokkal kapcsolatban az előre beállított av módokat lehet állítani film közben de mást nem próbáltam pl.: háttérvilágítás, feliratos filmek stb.
A hangerő nagyon durva mert mindig szinte 15-n van és nem veszem feljebb csak ha zenét hallgatok. Még a pc-re nem kötöttem rá mert nincs olyan hosszú kábelem.
Csatoló kapcsán szinte megegyeznek kivéve a Dlna wireless cuccot, meg az ethernet aljzatot de nekem nincs se laptopom se wifis telefonom. A DTS-s hangokhoz meg nem tudok nagyon mit hozzászólni mert, amúgy sem volt sok időm tesztelni a tv-t mert vissza kellett jönnöm vizsgázni.
Nagyvonalakban ennyi. -
anonymus89
addikt
válasz
luciferk #31762 üzenetére
Nálam van csak azért kérdeztem mert biztosra akartam menni, hogy a digitalko-n nézed-e mert az "parasztvakítás". A gyártó honlapján kell nézni ott meg nincsen sajna.
-
anonymus89
addikt
válasz
Draken #31751 üzenetére
Már feljebb linkeltem: hozzászólásomban vagy, amit a Tzoz ajánlott.
-
anonymus89
addikt
Hali!
Én most tettem szert egy lg lh5000-re így csak ajánlani tudom az lg-t konkrétan ezt a típust. -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Tv-t szeretnénk vásárolni otthonra a régi helyett, kettő között vacillálok az Lg lh5000 vs. Samu b650.
Mindkettő 37"-os mert nagyobb nem férne el a szekrénysor közé történő beiktatáskor.
A Samunak nem találtam az usb-s divx lejátszás formátumait.
Szerintetek ugyanazokat tudja mint az Lg?
Lehet hülyeséget kérdezek de a samuban a dvi audio input az ugye nem ér fel normál dvi csatival???
Dizájnra mindkettő bejön.
Még annyi, hogy a Trumotion meg Motion plus között van látható különbség szerintetek?
Kb. ennyi, amik számítanak.Előre is köszönöm!
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Projektor topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest