Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Aktív témák
-
Prospero
csendes tag
LSG:
Én személy szerint mindkettő után érdeklődtem, és nem látok tudásban (sem bemenetek száma, stb) semmi különbséget. A 6-os széria elektrónikája mégis sejthetően újabb. Nem mondanám, hogy az 5-ös kifutó, de mégis újabb termék a 6-os.Én is az A615 vásárlását latolgatom, egyedül az mpeg4 tuner hiányán filózom és keresgélem árban hasonló terméket, ami még szóba jöhet e helyett pl lg375500.
A656 és A551-et próbáltam PC (analóg) bemeneten, birta az 1920x1080-at, ebből azt gondolom az A615-is tudja (bocs, ez lehet nekem fontos csak).
P
Érdeklődnék, hogy a két tv között milyen különbségek vannak. Szerintetek melyik a jobb? Mert fogalmam sincs mit jelent a karaktersorozat a típusnál. Annyit tudok, hogy a A5 az az 5ös szériát, az A6 hatost jelent. De ez feltétlenül azt is jelenti, hogy többet tud? Abban sem vagyok biztos, hogy ez a 6os pl fekete színű.
Samsung LE37A615A3F
Samsung LE37A551P2RXXC
Előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
-
Prospero
csendes tag
Használ valaki LG 37LG5500 -öt, vagy 37LG5000 -es TV-et PC meneneten ?
tudja a full HD-s felbontást PC-bemeneten ? (analóg, tehát nem HDMI-n)
előre is köszi!
P.
-
Prospero
csendes tag
" Sharp LC 37 DH 65, van valakinek infója erről a TVről?"
Hi,
Én néztem a TV-t, ebben van már mpeg4-es digitális tuner. A képe szép, éles, viszont a menüje rettentő lassú, amikor bemenetek között vált akkor is, és amikor adók közt, akkor sem túl villám.
Amúgy az MM 199ezres ára helyett:
digitalko.hu : 186e (keresd meg őket mailben, levélben!)
duna-deta : 185eP.
-
Prospero
csendes tag
Használ valaki LG 37LG5500 -öt, vagy 37LG5000 -es TV-et PC meneneten ?
Megtudja jeleníteni az 1920*1080-at ?
(samsung 656 igen..)
köszi előre is !
-
Prospero
csendes tag
Sziasztok !
Nekem személy szerint 2 samu lcd tv tetszett meg, viszont nem látom mi a külöbség (hehe, a színén és árán kívül ) a kettő között:
LE37A551P2R (169e)
LE37A615A3F (179e)Esetleg panel különbség ? Samsung hivatalos oldal szerint összehasonlítva a kettőt, nem találtam semmit ....
előre is köszönöm a segítséget !
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest