- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve 53
csendes tag
Üdv!
Samu plazma: PS50C91H, ki, be kapcsolható. Kép, fény, hang nincs. A poverled 6x villog és bekapcsolva marad. VA , VS feszültségek a megadottak. Úgy tűnik nem megy a PFC áramkör, a Va és Vs feszültségek sima egyen, a szkópon a megadott jelek nem láthatóak. A tápon az F 803 biztin a feszültség nincs. Lehúzott végfokokkal is ez a jelenség. A táp: BN44-00162A ebben kérnék valami segítséget. Köszönöm!!
-
ufóJani:)
újonc
Szia!
Van egy Samsung LE40S81BX/XEC tv.
Egy barátom televíziója, nem kapcsolt be és megkért, hogy nézzem meg. Megnéztem a tápot és volt benne néhány db felpúposodott 1000 mikrós kondi.
Ezeket kicseréltem pontosan ugyan olyan értékűekre (feszültség, hőfok, kapacitás,behelyezés polaritás szerint). Ez után nagyon szépen működött, hazavitte a srác.
Másnap is nézték napközben még tök jó volt de délutánra becsíkosodott a kép.
Mi lehet a hiba? T-con panel?Előre is köszönöm!
Ez egy nagyon közeli kép:
-
axlrose32
őstag
Nagyjából mindenkinek ment privi, aki kimaradt kérem írjon!
(privit) -
ozirisz123
csendes tag
Üdv, van egy ilyen tipusó plazma tv-m LG42PC1RV egyik nap be akartam kapcsolni és csak ki be kapcsolgat, ilyenkor csak sötétszűrke kép villog, csak úgy tudom lekapcsolni ha kihúzom a konnektorból, visszadúgom a konnektorba és bekapcsol magától egyből beadja a képet utánna működik rendesen, lekapcsolom távval, vissza szeretném kapcsolni megint kezdi előről, van pár napig nem csinálja megy rendesen azután megint előjön ez a probléma, mi lehet a baja? Köszönöm.
-
zoliastra68
újonc
Üdvözlet!
Samsung monitor tv P23700HD bekapcsolás után kis idő elteltével magától kikapcsol.
Ha ismét bekapcsolom azonnal kikapcsol, ha várok kicsit és úgy kapcsolom be akkor egy darabig bírja majd kikapcsol. Mi lehet vele? Köszi -
Levioli
újonc
Szia! Egy Sony lcd tv m van 102 cm. A hiba, hogy a képernyő 1/4 része tökéletes, a 3/4 része sötétebb valamint a szélén szellemképes. Tudsz valami infót a hibáról. Előre is köszönöm a segítséget!
-
buddy78
csendes tag
Szia!
Igyekeztem hasonló problémát találni,de nem láttam.
LG Direct Led TV a következő problémákat produkálja,mellékelve a képek.
Az egyik az középen egy fekete amorf alakzat,ami csak a teljesen fekete képnél látszik jól.
Illetve a képernyő bal szélén az utolsó pixel oszlopban függőlegesen fut 1 pixelnyi kék csík.
Javítható vagy kuka,ha igen akkor helyileg merre vagy? -
Samu24
újonc
Sziasztok! Utána néztem már néhány helyen de nem vagyok biztos a dolgomban. Van egy Samsung le32c450 tv-m ami nagyon tetszett, szép okos, stb. Csakhogy a héten elkezdett a bal oldalán megjelenni egy vörös csík ami egyre jobban látható lett. Aztán a képernyő nem frissített mindig és volt olyan, hogy egy kép kint maradt a kijelzőn, de közben a film többi képe ment tovább. Később már (gondolom ahogy bemelegedett) egy fehér átlátszó fátyol képződött a képernyőre... Kb. 5 éves a készülék, de nem csak, hogy vigyáztam rá, alig használtam. Akit kérdeztem azt mondja kijelző hibás ki kell dobni... Tényleg csak ennyit lehet elvárni egy Samsung-tól? A képek nem a legjobb minőségűek, de látni rajta a lényeget. Érdemes utána járni és javíttatni? Vagy ha nem akkor mi lenne a reális eladási ára?
Köszönöm előre is a választ! -
Éne
tag
Sziasztok!
Segítségre volna szükségem. Van egy fiatalnak nem nevezhető samsung p2770 monitor/tv ami egy ideje kizárólag tv-ként üzemel. Tökéletesen tette a dolgát amíg a T analóg adásait volt kénytelen fogni. Azonban mióta digitális átállás volt, képtelen vagyok a csatornákat rendezni, mivel vannak csatornák ahonnan automatikusan átugrik egy másik csatornára miközben a már rendezett csatornákat/programhelyeket összekuszálja. Ha valaki esetleg találkozott már ezzel, vagy ehhez hasonló problémával, szívesen venném a segítségét.
Köszönöm! -
rhommel
csendes tag
Sziasztok!
Van egy Lg 50PG100R Tv. A képernyője így néz ki:
Szerintetek lehet vele kezdeni valamit vagy kuka?
Ja és néha fogja magát és kikapcsol. Olyankor csak az segít ha kihúzom a konnektorból és visszadugom. -
diane
tag
Szia!
Adott egy 3 hetes LG LED TV. A kép zavaróan vibrál, ha a műsorban ezüst vagy fehér felületekről visszaverődik a fény. Pl. az ősz hajszálaknál, vagy amikor természetfilmben homokos tengerpartot vagy sivatagot mutatnak, stb.
Ez leginkább akkor fordult elő, ha hírműsorok, vagy dokumentumfilmek mennek, a mozifilmeknél szinte egyáltalán nem.
Nem tudom ez hiba-e vagy csak valamit másképp kellene beállítani. Akármelyik kép módot állítom, mindegyiknél megvan ez a jelenség.
Előtte Sharp TV-m volt, ott még hasonlót sem tapasztaltam. -
csacsa65
újonc
Szia! van egy samsung 106 cm es plazma tv-m típusa:ps42d4s a hibája:lila kép és a háttérben a műsor látható mi lehet a baj vele? válaszodat előre is kösz
-
Dee111
újonc
Sziasztok,
adott egy Samu PS50B850 plazma, aminek zajos a képe, illetve alul 1 pixel vastagságú csík teljesen kiesett. A zaj gondolom elkók cseréjével és/vagy VS/VA feszültségek helyes beállításával megszűntethető, a kiesett vízszontes sor pixelre mekkora az esély, hogy Y buffer, mekkora, hogy kijelző? Megvételre ajánlották, szétszedés nélkül kellene berizikóznom, vagy hagynom..
-
Cimi86
tag
Sziasztok!
2,5 éves Samsung eu32f5000 LED tv egyik pillanatról a másikra elment a kép. Hang van,csatornák között tudok váltogatni,stb csak kép nincs. Javítható lehet,érdemes elcipelni szervízbe?
-
feereenc76
újonc
Szia!Samsung 32" full hd kb. 8_10 éves/hagyatékból rövid ideig veszi az antenna jeleit,mindegy hogy analóg, hdmi,scart pár perc mulva elveszti.Távirányitó vagy a tv-n levő gombokkal ugyan ez....Szerinted érdemes javíttatni? Ha igen mi lehet a probléma s mennyiért orvosolható? Válaszod előre is köszönöm.
-
Janesz1981
tag
válasz
Recon666 #6287 üzenetére
Guglizz rá. Ha jól sejtem az a baja mint fater tv-jének, az ugyanígy samsung meg hasonló széria. A lényeg hogy szervíz menüben kell vissza állítani arra az értékre pirosat mint többi szín mert átállítódott magától.Meg ne kérdezd hol dúrtam egy ideig mire megleltem de keresésben legalább el tudsz indulni. :]
Amiért ide jöttem. van egy 2 éves 40f6100 samum. Mielőtt lejárt gari cseréltettem panelt benne mert elfelejtett egy beállítást nem volt zavaró de legalább legyen rendbe. Másnap megtörtem kijelző bal felső sarkát ügyesen. Működik de felül 4 cm szélesen fekete csíkok bal szélen meg 10 centi szélesen színesek
Ami a lényeg mennyit érhet alkatrésznek eladva ? 2 szemüveg is van hozzá.
-
zozo305
újonc
Sziasztok!
Lenne egy elég régi LG plazma kijelzőm,amit jó lenne üzembe helyezni.A következő a hibajelenségeket produkálja.Bekapcsol menü van,viszont 2 bemenet elszállt(analog video,s video).
rgb-n és component bemeneteken érzékel viszont rossz a képminőség(bevan kéülve).
a menü viszont tű éles .kérdés hogy javítható e?köszi a válaszokat.
-
Chapron
újonc
SZiasztok!
Eladó lenne egy Sony KDL 46 EX 1 BAEP tipusu tv.....Annyi a baja hogy a kép csak piros..
Érdemes vele foglalkozni?Nagyságrendileg mennyi lehet a javitása?
Köszi az esetleges válaszokat
Szép estét
Tamás -
feri best
újonc
samsung tv bekapcsolom és rá 20 mp re kikapcsol utána ujra be kapcsol és ez megy a végtelenségig sz val mit lehet vele tenni mi a hiba oka??modell.:le 32r84b rev szám.:le32r84bx/xec type.:bp32eo
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
A segítségeteket szeretném kérni a következőben ! Van egy 14 hónapos Samsung UE32H4500AWXXH típusú tv-m. A következő a problémám : bekapcsolom a tv-t, eltelik egy jó 15-20 perc a tv fogja magát újraindúl.. Vagy : bemegyek a csatorna listák közé , hogy csatornát váltsak hiába nyomom a tv kapcsolót a led villog a tv alján,de nem tudok léptetni , olyan mint ha lefagyna.
Van,hogy csinálja, van hogy semmi baja.
Holnap viszem vissza 5.-ik alkalommal a helyi samsung képviselethez,aki hívja a samsung kirendelt szerelőjét. Állítólag már kétszer panelt is cseréltek benne mégis még mindig rossz a tv-m.
Hiába viszem vissza sokadszorra természetesen nem akarnak egy új tv-t adni helyette...
Bármiféle tippet,segítséget örömmel vennék és előre is nagyon szépen köszönöm ! (legfrisebb szoftver van rajta,vissza lett már többször állítva a tv) -
bau1962
újonc
Szia ! Lenne egy olyan gondom, van egy Thomson52RH40E projektoros tv-m. Állítólag, (nem voltam itthon) a kutya szétrágta a távirányítót
. Vettem hozzá egy univerzális, Somogyi -féle HOME távirányítót. A leírtaknak megfelelően beírtam a tv-hez tartozó kódokat. A folyamat végén nyomtam a távon egy kikapcsolást. Ki is kapcsolta a tv-t, de azóta folyamatosan szaggatottan villog a piros készenléti lámpa. Gyerekzárba rakta ??????? Hogy tudnám kivenni onnan, távirányító nélkül ? Már mindent próbáltam, de semmi ! Jó lenne, ha tudnál segíteni ! Előre is köszi !!!!
-
beatrix7
újonc
Szia.
Van egy régebbi Lg plazma tv-m,42pc1rv típusú.A hibajelenség ,hogy bármilyen sima ,vagy akár HD adás is pici zöld pontokkal teli képernyőn jeleníti meg a készülékÚgy néz ki ,mintha mákos lenne az adás..A médialejátszó hdmi kábellal van osszekötve,és az is mákos.
Javítható ez a probléma?
Választ előre is köszönöm. -
kocsis imre
újonc
SZIASZTOK ÓJ REGISZTRÁLT! VAGY...!!Van egy kds55a2000-esszony ployektoros tvém hátérzöld a kép ésnem tudok mit kezdeni vele tudna valaki segíteni? új izzót kapott működik !!szinek vannak de sok a zöld előre is köszi!!
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
A következő problémám lenne hdmi vel össze van kötve a z lcd tv ( Samsung LE32B541) a számítógéppel. És a fekete az inkabb voros, de ez csak digitális öszekotésnel van ha sima vga kábellel kötöm nincs semmi gond. A fekete nem megy át vörösbe.
A probléma érzéketéltésért a monitor és a tv közötti külömbség, jól látható hogy sötét szürke helyett a tv vöröses beütésű.
A monitor
A TV
-
kvajgon
csendes tag
Sziasztok! Van egy LG 42LW5500 típusú tv készülékem, ami egyik pillanatról a másikra "megadta magát". Se kép, se hang. Ki-, bekapcsolás során az állapotjelző led világít, változik a színe is, ahogy kell, de semmi egyéb életjelet nem ad a készülék (nincs kép, nincs hang, háttérvilágítás sincs). Minden ötletet, véleményt, javaslatot szívesen fogadok
Köszi. -
szm972
újonc
Segítsetek! Egy hónapja kapott samsung 32"-es led tv nem megy. Eddig nem volt gond, most 3 napig nem voltunk itthon, áramtalanitva volt, ma este bekapcsoltam volna, de se kép, se hang, a piros led sem vilägit. Mi lehet a gond!
-
1972
csendes tag
Üdv!
Van egy Orion lcd tv ami bekapcsolás után jel nélkül függőleges csíkokat produkál, eleinte pár perc elteltével rendbe jött, most több óra után se. Ha kap jelet a készülék akkor színes elmosódott képet ad,ami felismerhetetlen. Tápon volt 3 púpos kondi azokat cseréltem,de kevés volt.
Mi lehet a gondja? -
mnmlPlayer
újonc
válasz
axlrose32 #6238 üzenetére
Szia!
Köszönöm válaszod, de sajnos már nem garanciás a tv!
Érdekességkép viszont megjegyezném, hogy lassan 3 hete hiba nélkül üzemel a tv, semmilyen képhibát nem generál! Lehet hülyén hangzik, de én kezdem a karácsonyfát okolni!
Esetleg ha visszajönne a probléma, tudod javítani? 2 Tv-ből 1? Vagy hasonló módszer?
Válaszod előre is köszönöm! -
kava318
csendes tag
Hello. Lenne egy problémám nekem is. Philips 42PFL4307k/12 tv és bekapcsol a Philips meg a homokóra megjelenik (ha megjelenik), de utána fekete a képernyő és semmit nem csinál. szoftvert frissítettem, de semmi eredmény. A szoftver helyére kiírta hogy üres (néha oda írta hogy van szoftver) de az esetek többségében csak fekete kijelző.Valakinek volt ilyen problémája esetleg megoldás?
-
törölt tag
Üdvözletem Lajos! Olvasom az Samsung LCD Tv. (LE46A656A1F) problémádat és gondoltam eszmét cserélünk, ui. nekem is van egy ilyen Tv.-m ugyan ezzel a hibával. Igaz régen volt, de hátha emlékszel rá. Meg lett javítva, ki lett dobva, mi lett vele ?? Egyébként szép a külseje az enyémnek és ha lehet szeretném megjavítani. Köszi ha megosztod velem a tapasztalatod. Üdv.:László
-
Dee111
újonc
Következő beteg amivel nem bírok egy Samsung LE32C450. Bekapcsolás után 1-2 perccel elkezd függőlegesen csíkozni a kép a kontrasztosabb részeknél, sötét részeknél kevésbé. Kikapcs bekapcs vagy flat kábel lehúzás után ismét jó 1-2 percig, melegedéssel tehát nem hoznám kapcsolatba..
-
csabi324
tag
Sziasztok!
Ismerősömnek van egy UE32EH5000WXBT típusú tv-je és az a baja hogy szaggat a kép és késik.
Mindegy hogy usb-ről játszik filmet vagy tv adást néz.Mi lehet a baj?
A firmware frissítést már próbáltuk. -
easy1212
csendes tag
Sziasztok! Kérdésem lenne egy hibás lcd tv kapcsolatba. Tipus Samsung LE40A536T1F. Hiba :Menű nem elérhető nem lehet fényerőt hangot kontraszt stb állítani távezérlővel.Táv jelet érzékeli a készülék piros led villog.Készülékről a menű elérhető de folyamatosan kilép szinte azonnal vagy a készülék magától mindent fullra 100% fel állít és utánna lép ki.Képernyőre a (Nem elérhető )szöveg van mindig kitéve.Csatornát lehet választani és kép is van! Ha valaki tud kérem segitsen mi lehet a gondja?Előre is köszönném.Karácsonyig tökéletesen müködött nem buherált készülék.
-
Kocska89
tag
válasz
axlrose32 #6264 üzenetére
Szia.
Megfaragtam az eredeti panelt. SDP95 LUNA csere. Ezzel is megjött a kép, de a hiba továbbra is fen áll.
Jártam a szervizmenüben is. Control/Sup option/ Spread Sprectrum/ FRCS SSC On/Off menüpont alapból on. (ezt már én kapcsoltam ki.)Visszakapcsolva a pöttyözés enyhül cserébe remeg a kép
Hátha segít behatárolni a hibát.
-
Kocska89
tag
55c9000 a beteg Hibajelenség háttérfény van kép nincs. BN41-01427C panel ( amin a soklábú csatlakozó van.)
Cserélve. A kép megjött csak néha "zajos". Valamikor így indul, ki be kapcsolás után állhatatlanban jó, vagy többszöri próbálkozás után. T-con , Main cserélve, de nem hozott változást.
BN41-01427C on lenne beteg a memória ?
-
Spicli
csendes tag
Sziasztok!
Samsung lcd tv a képen látható dolgot produkálja!
Bekapcsolásnál a piros rész feketeazután szépen bepirosodik
a látható módon!
Model: LE32A330J1N
T con hibára gyanakodom...
Szakszerviz szerint:
"Üdv! A kijelző csere az biztos nem éri meg, de van amikor javítható az egység. Ez csak akkor derül ki, ha behozza, és megnézzük, de akkor egy bevizsgálási díjat kell fizetni, ha nem sikerül megjavítani akkor is."
...és ez csupán csak 5000.ft.- volna ...
Lehet -e javítani és érdemes-e?
Három évesen garanciásan cserélték már egyszer a teljes kijelzőt pixel csíkok miatt, most újabb 3 év elteltével ez a probléma jelentkezett, ezek szerint 3 évenként befosik!
Max: egy 20 -ast költenék rá!
A segítséget előre is köszönöm!
Kábel tv nélkül : -
Dee111
újonc
Sziasztok,
Van egy Samsung PS51D490A1WXXH plazmám, ami a következőket produkálja:
Led villog, kép nincs. 5 Lassú villanás után led elalszik, távirányítóra reagál. Hangot nem hallok. Mivel az előző tápját (BN44-00443B) sikerült összetörnöm javítás közben (rajtam kisült kondi miatt elejtettem), így egy BN44-00600A tápot faragtam bele. Jelenség ugyanaz mint a másik táp feltámasztáas után. VS, VA feszültségek nincsenek meg, VS-ON szintén 0V. VS-ON T-Con-tól jön. Ott keresgéljek tovább? -
Kommy
veterán
Sziasztok van egy Philips42PFL7962D/12 TV-m amivel az a probléma, hogy ha bekapcsolom és bejön az adás akkor 1-2 másodperc múlva elmegy a háttérvilágítás, de ha gyorsan belépek a menübe akkor akár órákat is időzhetnék ott, mert akkor nem kapcsol ki. Viszont van egy kis búgó hangja aTV-nek amikor lemegy a világítás akkor ez megszűnik. Érdemes a TV-vel foglalkozni szerintetek, valaki tudja , hogy mi lehet a gondja?
-
bendeguz1981
csendes tag
Szia Axl!
mai áramszünet eredménye egy Philips 42pfl3605/12h típusú lcdn.
A kijelző bal oldalától 10cm-re egy piros pixelcsík 1mm vastag jelent meg de nem tömör hanem minden 2-dik világít pirosan és a kettő között üzemelnek a pixelek.ez mi kipurcant a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Disney+
- Kuponkunyeráló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest