Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flagstaff2
senior tag
Oké! Köszi! Tennap este asszem találtam is egy megfelelőt. Ezek az IC-k stabilizálják is a kimenő feszültséget igaz? Vagyis ha (az adatlap átböngészése után) megfelelően méretezet alkatrészekből megépítem,akkor a kimenő feszültséghez nem kell már stabilizátor,hanem ez a kis áramkör megoldja azt a feladatot is? Soha nem csináltam még hasonlót,azért kérdezem.
Mondjuk még át kell kicsit gondolni az egészet mert br 20e ft lenne a diszpléj ezzel a konverterrel meg a CCFL inverterével és ha valami nem jól sül el akkor az ideg megölne (bár a vezetékezés tényleg semmivel sem bonyolultabb az alfanumerikus kijelzőkénél ha az ember átnézi az adatlapot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest