- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert7x
aktív tag
válasz
Pörzsimester #1551 üzenetére
pear-g:
Codixban néha szoktam, csak drágákolcsóbbat viszont nem találtam...
Kékfehérben csak 4*16-osat tudok emberi áron.
A BT sorozat - emlékeim szerint - egyezik a HD44780 chippel, legalábbis a szokásos vezérlés szerint (spec funkciókat meg nem szoktuk úgyse kihasználni).
A karakterkészletek a 8-255 számú karakterig fixek, a 0...7 címezhető alakítható szabadon.
Magyar ékezetes betűk sem a japanese sem az angol/EU nem jelennek meg. A kijelző ASCII kódtáblája nem egyezik meg a PC által használttal.
(ezt most készülök az USB-s vezérlőmbe belerakni, hogy csináljon kódkonverziót is)
net84:
USB data lábain ne legyen semmi, csak amik a rajzon vannak.
A kondi nem gond (volt hogy lefelejtettem a paneljeimről. Így is mentek, az USB azért eléggé zavarvédett.A VCC táp direktben az IC-n kell legyen. A GND is.
A tünetek azt mutatják, hogy a holmi maga él, csak az USB kommunikáció sérül valamiért. A holmi az USB 2.0 illetve USB1.1 /1.0 porton is teljesen jól megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest