Új hozzászólás Aktív témák
-
Tsaby_77
kezdő
válasz
Telluride #350 üzenetére
Telluride én bevettem a leszarom cukorkát! A bunkertakarítós küldi egy rakat bughalmaz! Eddig még nem jöttem rá, hogy mikor adja meg. Volt, hogy teljesen kitakarítottam a bunkert, és 3 szor haltam meg hazamenni, hogy megadta-e, de neeeeem. Na hagytam a francba. Másnap reggel nézem megadta. Na de MIÉRT??
Aztán meg kitakarítottam a lobbit, meg a 2. szinten a roarmingokat az elején, és a 3. szinten az ajtónál álló fast bitter, meg a toronynál lévő splittert. Ez kb 11 dőg + a lobbyban 6. Erre másnap reggel nézem, hogy megadta. Én meg nézek bután, hogy akkor most mi van.
Lehet egyébként, hogy csak oda kell menni, kicsit sétálni aztán az éjjel 1 óra utáni "napi resewt" megadja. A Faxom tudja...
A leg gusztustalanabb a C4. Piros ládából alig, így marad a floppy, de ahhoz meg hard mód kell, és ugye oda fegyverek. Persze shop-ban lehet fegyvert venni. Na azt várhatják! :-D
Mondjuk én összehozom 3 nap alatt (ugye a kereskedő csak egyszer jön naponta), de ugye coinért tudsz skippelni, és azt lehet venni bőőőőőven!
Pdig pont gondolkoztam karácsonykor, hogy annyira tetszik a játék, hogy veszek valamilyen boxokat úgy 4-6000-ért, de örülök, hogy nem tettem. Ez a dupla kraftidő nekem nagyon mumusom. Alig tudok fejlődni, és így nem élvezem már a játékot annyira, hogy költsek rá ...
Szép volt KEFIR!
Ez a lootme dolog is felbosszantott,, hogy bármikor elveszthetem az accoountm. Na köszi ezért nem fizetek ...
Pedig annyira jó volt a játék .1.7.1-ig .... Most azt érzem, hogy nem tudják merre tovább ...Na szóval a lényeg, hogy belépek RAID-re végignézem a ládákat, és törlöm az adatokat. Így ott vagyok a raid elején, és a korábban lefényképezett ládákat nyitom csak ki, maiben tudom, hogy jó loot van!
Ez a visszatöltéses dolog annyira jól működik, hogy ma elbuktam a mocis eventet, mert lejárt az idő. Na mondom megpróbálom visszatölteni, mit veszthetek ... Adatok törlése, majd PLAY-ből vissza a mentést, és láss csodát a 3. bázisba be bázisból ki lépés után adta is az eventet ...
Na szóval lesz*rom, ha ez csalás, (elveben nem lehet az!) de amit meg ők csinálnak az gusztustalan ....Soldiergeza
MODDOLT JÁTÉKKLA JÁTSZÓL!
Az a fehér ruha NEM gyártható! Egyetlen megoldás van, hogy törlöd a játékot, és felteszed Google Play-ről. Ha szerencséd van, nem bannoltak, és meglesz a játékod. Ha peched van, akkor ott állsz egy roncs furgon mellett gatyában. Mondták, hogy a moddereket el fogják távolítani. Ha nem szándékos volt, akkor peched van!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Crosshair VII Hero + 5800X3D + Le Grand Macho RT + Crucial Ballistix 2x16GB 3600 CL16 DDR4
- Ps5 slim
- Logitech G920 PC/Xbox One kormány+pedál+váltó
- ASUS ROG CROSSHAIR VII HERO WIFI alaplap (dobozos, minden tartozékával)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest