Hirdetés
Aktív témák
-
Lowhiyou
csendes tag
Jó, Neked, már hétkor írogatsz. Én végig álltam a három órás utat a vonaton, a rossz lábaimmal.
Tíz után kezdtem el foglalkozni a cuccokkal. Volt egy kis gubanc a procival, sajnos jobb, mint amit szerettem volna.
Szerencsére idejében rájöttünk. Ugyanis, valszeg figyelmetlen voltam, én 266 Mhz-eset szerettem volna, mert az illeszkedik a felújításra szoruló gépbe, ez meg 333 Mhz zakatol. Szét kellett döntenem a másik gépet is, így az kapta a procidat, épp egy órája indult el minden. Valszeg mindkét gépen újratelepítés, de hát erre számítottam. (Na jó csak egyikre számítottam, de mindkettőre ráfér). Köszi mégegyszer, remélem még összeakadunk valahol.
Jó éjt
Aktív témák
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Wise (ex-TransferWise)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Kártyafüggetlen 12 hónap Apple Garancia, Titán & Fehér Színben
- Eladó airpods 2 pro !
- Apple Watch ULTRA 49mm titán gyönyörű állapot! Fulldoboz! Akku 86% 2026 május 30-ig Apple garancia!
- Thinkpad X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv gar
- Érintős Dell Latitude E3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD-touch) AkciÓ
- Samsung Evo 970 Plus 500GB Nvme SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tíz után kezdtem el foglalkozni a cuccokkal. Volt egy kis gubanc a procival, sajnos jobb, mint amit szerettem volna.
Szerencsére idejében rájöttünk. Ugyanis, valszeg figyelmetlen voltam, én 266 Mhz-eset szerettem volna, mert az illeszkedik a felújításra szoruló gépbe, ez meg 333 Mhz zakatol. Szét kellett döntenem a másik gépet is, így az kapta a procidat, épp egy órája indult el minden. Valszeg mindkét gépen újratelepítés, de hát erre számítottam. (Na jó csak egyikre számítottam, de mindkettőre ráfér). Köszi mégegyszer, remélem még összeakadunk valahol.
Jó éjt