Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Hobby elektronika
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Lap nem kell?
-
Lowhiyou
csendes tag
Attól én is, akkora tömeg volt, de szerencsésen hazaért. Nem szoktam semmit sem tuningolni, ezt sem fogom, én meg szoktam elégedni azzal, amit ''gyárilag'' tud. Még az alaplapjaimmal kell egy kicsit szenvednem, de ez még odébb van, ezt majd haverral közösen csináljuk, majd ha mindketten ráérünk.
-
Soni
tag
A szállítástól féltettem a videokarit,de ezekszerint minden oké.Mint mondtam nekem az a proci ment 23XX mhz-et alapfeszen,de már nem emlékszem milyen beállításokkal.De azt tudom,hogy a 200-as fsb-t már nem bírta (mivel 166-on kellene mennie)de 190-195 még ment neki,csak már a szórzóra nem emlékszem.Használd egészséggel.
-
radamsky
senior tag
csak csendben megjegyzem, mert felhivták a figyelmem.
Adamsky én vagyok a gari pedig nálam van. Egyesekkel ellentétben
Már a giga lap miatt irom
bocs hogy beleirtam
[Szerkesztve] -
Lowhiyou
csendes tag
Jó, Neked, már hétkor írogatsz. Én végig álltam a három órás utat a vonaton, a rossz lábaimmal.
Tíz után kezdtem el foglalkozni a cuccokkal. Volt egy kis gubanc a procival, sajnos jobb, mint amit szerettem volna.
Szerencsére idejében rájöttünk. Ugyanis, valszeg figyelmetlen voltam, én 266 Mhz-eset szerettem volna, mert az illeszkedik a felújításra szoruló gépbe, ez meg 333 Mhz zakatol. Szét kellett döntenem a másik gépet is, így az kapta a procidat, épp egy órája indult el minden. Valszeg mindkét gépen újratelepítés, de hát erre számítottam. (Na jó csak egyikre számítottam, de mindkettőre ráfér). Köszi mégegyszer, remélem még összeakadunk valahol.
Jó éjt -
Lowhiyou
csendes tag
-
DeadMeat
nagyúr
Bővebben: link
Itt a totyik a hwswn irj a sracnak privit hatha megvan meg neki.Msi lap ugyben. -
Soni
tag
-
mongi
senior tag
Radamskyval beszéltem (ismerem, megbízható ember
), és a gari nagykeres, és ameddig a papiron van gar, addig vállalja hogy a garit lerendezi hogyha szükséges lenne. tehát a garod élő gari 
ingyéup
[Szerkesztve] -
Lowhiyou
csendes tag
Szia!
E két dolog érdekelne, ha még meg van.
Proci: 2600+ Tbred b
Sapphire Radeon 9600Xt 256MbVivo
Ajánlanék érte 30K-t, ha megfelel. -
Soni
tag
a karihoz van lemez is és kábel is.csak doboz nincs.
-
Soni
tag
Kicsit eltértünk a tárgytól.Az a bajom,hogy még itt a ph-n se találtam olyan lapot,amilyet szeretnék.Ata,sata raid(min 6 vincsinek)agp-s legyen,és legyen a proc mellet a szokásos 4 luk a vizesblokk lefogatásához,és s939-es legyen..Szal ilyet nem találtam,procikból elég jó a választék.De ez legyen az én gondom.

-
Soni
tag
Szerintem is rev 1,de rev 2 bios van rajta,mert a 400-as kingston ramokkal nem igazán akart menni,ezért töltöttem rá.A garira nemtudok mást mondani,csak amit nekem is mondtak.Ha belegondolsz Pl: Garma is csak egy áfás számlát ad.
Én meg vagyok elégedve a lappal,nekem azért kellett mert sik vincsit lehet rákötni(6 ata,2 sata,+ a két optikai m)a házamba is csak 6 fér.+ ami még tetszik,hogy négy ramot kezel duálba,persze kettesével.Én is csak az a64 mizéria miatt adnám el,de nem sürgös.
[Szerkesztve] -
Soni
tag
Én ugy vetten mint rev 2,de szerintem rev 1,mert venti van azNb-n.Igaz én most vizzel használom.A gari nemtudom,hova szól,de van nálam egy papir,lehet nagykeres.Rajta van a srác msncíme,telszáma és az ,hogy adamsky soft,+ mail címe.A papiron 31 ho gari van 2004.10.11 től.Nálam kb decenber óta van,megvan mindene,egy sata kábelt kivéve,de azt tudok adni,csak más szinű mint az eredeti.
más: szerinted egy videokariról hogy lehet megállapitani,hogy vivos-e?
[Szerkesztve] -
germanh
senior tag
videokari megvan még?
beszámítasz sapphire 9500 128mb/256bit karit? -
Gabi[mf]
aktív tag
mind1ik viszi a 200as fsb-t sőt még a 220ast is, attól hogy 2400+ az nem szarabb hanem jobb mert mobli, lehet hogy többet tud mint a tiéd, én a tiédért max 16ot adok de azt már szombaton mert nekem mostmár mindenképpen kéne egy proci szombatra mert eladom az enyém, ha jó akkor találkozhatunk is
-
Gabi[mf]
aktív tag
halóóó kell egy proci, van most(lesz remélem) pl 2400+ 17.5kért és az mobil barton, ennek fejében te mennyire gondoltál?
-
Gabi[mf]
aktív tag
engem is érdekelne egy proci pl a barton. Tudnál bővebb infót adni hogy milyen? mobil, lockos, lockmentes?
15k? -
Meme
aktív tag
giga lap + 2600+tbred mennyi lenne?
-
maross
nagyúr
2.8barton mennyi lenne? esetleg erdekelne a 2600ossal egyutt.
-
-
Verghaust
csendes tag
Szia!
A 2600+ -t mennyiért méred?
-
Soni
tag
Üdv mindenkinek.
Abit AN7(satás)garis asszem decemberig a Blcompban.A garipapírt nem szeretném odaadni,mert sokminden más is szerepel rajta.A lapnak a kábelokat kivéve mindene megvan,és hibátlan.
Gigabyte GA-7N400 Pro2 rev2.Ez is garis egy Váci srácnál még kb 1,5-2 évet.A srácot nem ismerem,csak a mail címe és a tel száma van meg.A lapnak mindene megvan,és hibátlan.
Procik: 2600+ Tbred b,és van egy2800+ barton.
Van még egy Sapphire Radeon 9600Xt 256MbVivo,(egyszer beraktem kiprobálni,az aida 500/650-et írt ki)ennek nincs semmilye,még cdje se,de azt tudok írni ha kell.Gari nincs,se a procikra,se a karira,legyen mondjuk 1 hét amit én vállalok.
Aki a legtöbbet adja azé a cucc,Pestnek jobban örülnék,de ha nagyon kell postázom.Mindenki írjom árat,mit mennyiért vinne,és meddig ér rá neki.A cuccok a 18 kerben vannak,ha valaki esetleg ki akarná probálni (az AN7-et kivéve,nem akarom ujratelepíteni a gépet,most a giga lap van benne)
Cserébe esetleg,(bár nemhiszem ,hogy lenne ilyen)csak s939-es agp-s lap,és proci érdekelne.
Aktív témák
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Steam topic
- Mire alkalmas manapság egy 8 bites számítógép? Mondjuk erre!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 FHD+ / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A1000 / IR FPR WS
- Dobozos ÚJ HP Victus i5-13420H, RTX 3050 (6GB), 144Hz
- Dobozos ÚJ MSI Cyborg 15 A13VF i7-13620H, RTX 4060, 144Hz,
- Dobozos új MSI Katana 17 B13VFK-269 i7-13620H, RTX 4060, 1TB SSD, FHD 144Hz
- Dobozos ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED FHD+ AMD Ryzen 5 7535U 16GB /512SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hálistennek,nincs szükség a garira,csak hát a vevők kérdezgetik.Köszi mégegyszer.
Tíz után kezdtem el foglalkozni a cuccokkal. Volt egy kis gubanc a procival, sajnos jobb, mint amit szerettem volna.
Jó éjt
Akkor meg felesleges bonyolítani. Ha meg lesz jó, ha nem akkor meg így jártam.
Ha hétvégéig nem ad senki többet értük,akkor a tiéd 33-ért.Másik variáció:ha tudsz utalni,akkor nem adom oda senkinek többért se.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)