Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiga8
senior tag
válasz batai15 #3484 üzenetére
Értelek, úgy látom büszke kisgép szerelő vagy, és rendelkezel szaktudással,
amit, ahogy írtad: átadtak neked. Tehát nem magadtól lettél okos.
(Nem vagyok profilozó, de szerintem feltörekvő és fiatal is vagy.)Rendelkezel tapasztalattal is, de leginkább a profik járnak hozzátok.
No, azok meg ide nem járnak. Itt a személyek, és a gépek is mások.
Kényszerből, vagy hobbiból bütykölgetsz itt. Ennyi.Hasonló kaliberű személyek kérdeznek és segítenek hasonló kaliberű személyeknek.
Ha van egy "profi", - mint állításod szerint- Te, akkor kisegít, kijavít, tanácsol.
Ha visszaolvasod a topikban amit eddig írtál, ebből azért kevés van.Stílusodból inkább az orr fennhordása jött le nekem, nem pedig a segítő kézség.
Sok kérdés hangzott el az utóbbi időben, nem nagyon láttalak jelentkezni rá válaszzal...
( Persze lehet, hogy elkerülte a figyelmem)MÁS.
1., A kuplung akkor pörög le gázadás-visszavételre, ha frissen tetted fel. Ha már használtad a gépet nem. A gyakorlat ezt adta nekem.
2., Az alapjáratnál én sem csavarom tökig be a T csavart, de mindenképp tekerek befelé én is valamennyit a biztos alapjárat érdekében. Majd visszaveszem.
3., A magas fordulat beállítása ( ahogyan a videó mutatja) ideje alatt semmilyen károsodása nem lesz a gépnek az alatt a 10-15 mp alatt.
Ezt is gyakorlat mutatja nekem. Ahogyan bemutatja a videó, működik, bár én a lapot és láncot ráteszem terhelésnek és műszerrel pontosítok. Viszont akinek nincs műszere, a videó alapján is működni fog a gépe.
Mivel itt hobbisták vannak és a saját vasaikat bütykölik, képesek a gyertyakép alapján is állítani. :) Erről még nem is volt szó, de szívesen belemehetünk a Lambda érték rejtelmeibe.
4., A 100-as benzin előnye nem csak abban van, hogy kevésbé romlik és nem bántja az alut, vagy a gumis alkatrészeket. Nem is rakódik le tőle semmi.Szívesen olvasnám tanácsaid, tippeid. Hamar kiderülne, mennyivel különb is vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest