Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Vezetékes FEJhallgatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
Csabroncka #6620 üzenetére
viccelsz ugye? ki fog ilyen gazdasagi kornyezetbe bevallalni 3gyereket?egy tanult diplomas fiatal budapesti hazaspar, vagy mondjuk egy gyari munkas szabolcsba?
lassan 1 eve hogy nyugatEU-ban lakok es hidd el nem olyan rossz a Magyar oktatas mint amilyennek hangoztatjak...
EU alatt nem ertem mit ertesz a nepet kell nevelni hogy eljen egeszegesebben (sport mozgas, jo kaja) nem uj korhazakat epiteni..avval meg kvara nem ertek egyet hogy szerinted a vasutat, autopalyat nem kell fejleszteni, nagyon is kellene hisz tranzit orszag reven eleg sok lovet le lehetne akasztani az atmeno kamionostranzit forgalombol csak nem tesszuk...
ill. azt se ertem miert csak svajcba van/mukodik hogy a kamionokat felpakoljak a vonatra itthon ilyet sose lattam pedig szerintem jo lenne a kamion sofor is pihenhetne, talan kevesebb baleset is lenne.
jelen allas szerint a sok kimuvelt egeszseges gyerek erettsegi/diploma utan lep nyugatra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest