Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen digitális videókamerát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
Igen, a telefont elfordítani tényleg 1 mozdulat lett volna, szóval nem értem, miért ilyen videót csinált az ingatlanos, ráadásul ha ebből élsz, akkor azért jó lenne az ilyenekre figyelni.
Számomra is van hozzáadott értéke a videónak, még ha épp nem is a legjobb minőségű.Drizzt: ez érdekes kérdés, ahogy nézem, ezen a környéken az összes elmúlt 4-5 évben épült lakást beárazták 1.4-1.5 millió/nm környékére.
Viszont szerintem ez a lakás annyira kicsi, és tényleg csak egy személynek tűnik kompromisszumokkal élhetőnek (már ha nem csak aludni jár haza esetleg egy pár mindkét fele az irodából), illetve költeni is kellene rá (legalábbis a konyha elég egyszerűnek tűnik), hogy ennyit biztos nem adnék érte. Szerintem a millió körüli nm ár reálisabb lenne.
De lehet, hogy akkor is inkább keresnék kicsit drágábban egy legalább 4-5 nm-rel nagyobb lakást.Vannak még vicces hirdetések, ez az egyik személyes kedvencem, már elég régóta hirdetik a reális ár felett, most már egy ideje majd 2 millió/nm áron megy. Itt kíváncsi lennék, hogy mire gondol a hirdető, 60 millióért már elég sok lehetőség van a piacon, szerintem elenyésző azoknak a száma, akik ennyit kiadnának egy 30 nm-es lakásért (illetve jobban mondva ezen a környéken, exkluzívabb környezetben el tudom képzelni).
Ez egy másik kedvencem, itt 2 panel lakás lett egybenyitva. A 7. képen viccesek a csövek az iróasztal mellett, jó lehet minden nap oda leülni (igaz télen vélhetően körbefűtenek
).
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Konteó topic
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!