Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
válasz
Kalandor #1303 üzenetére
Azért a felvett hitellel sem mindig lehet jól kijönni.
Ugyebár az elején a banknak lényegesen több kamatot és kezelési költséget fizetsz, mint tőkét. Namost ha csak 1-2 éve törlesztesz, és nem néztél a hitel felvételekor kellően utána, járhatsz úgy, hogy többet kell visszafizetned, mint amit felvettél. Persze ez csak olyan bankoknál fordul elő, ahol van lezárási költség (pl.: Otp 3,6%)
Sokan elnyújtják a hitel futamidejét is, hogy minél könnyebben tudják bevállalni a havi törlesztőt, de ilyenekbe nem gondolnak bele, hiszen minél hosszabb a futamidő, annál több a fizetett kamat, és annak jórészét az elején fizetteti meg a bank. Mikor meg vissza akarja fizetni, jön a koppanás.
Persze ahol nincs előtörlesztési díj, (és egyre több helyen nincs), ott ettől nem kell tartani.
Panellal nekem sem volt gondom, 3 évig laktam panelban, most pár hónapja egy új építésű tégla társasházban lakom. Hát őszintén szólva én is nagyobb különbséget vártam.
A szomszédon nagyon sok minden múlik. Ha kifogsz egy hangoskodó hülyét, azt mindkét helyen hallod. Sajnos lakatlan szigetre nem költözhet az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest