Hirdetés
Aktív témák
-
atee07
tag
Na hurrá...
Utálom az UTE-t,de a Fradit sokkal jobban,a végén már az újpestieknek szurkoltam,hogy ne a takonyszínűek legyenek a bajnokok.Hiába...
Tudtam,hogy a Fradi lesz a bajnok,már a meccs előtt.Tökölit ezért nem tiltották el
A Loki sz@r volt,elismerem,főleg az elején a védelem,amikor megláttam,hogy Vincze+Nikolov kezd,akkor már éreztem a bajt,Szekeresnek kellett volna kezdenie.Nálunk Sándor Tobén látszott leginkább.hogy bajnoki címet akar.Jobb lett volna,ha mi várjuk a 3. helyről a meccset,akkor bajnokok lennénk.
Na,a Fradiból bajnokot csináltak,ez a lényeg.Az is furcsa,hogy az utóbbi hetekben az MTK folyamatosan kikapott,az UTE meg folyamatosan győzött,most meg minden másképp volt azon a meccsen.
Azt mondták,hogy tavaly elvettükk a bajnoki címüket,csak arra nem emlékszik senki.hogy 2001-ben az utolsó fordulóban:Loki-Fradi 0-1,ezzel lett bajnok a Fradi,az volt még egy bundagyanús meccs.A Fradi tényleg nem egy sportszerű csapat,Pintérrel az élen,nem ok nélkül volt az a 9 piros tavasszal
Lipcsei mindenkitfelrúg,ha nem tudja szerelni+amúgy is,az IQ-betyár,drogos fejű Gerára szintén ez igaz,de a többiek sem jókisfiúk.Nálunk egyedül Bajzát ilyen típus,nem az egész csapat.
Na egyenlőre ennyi,a csalódottságomat,és a mérgemet még így sem tudtam kiadni magamból.Az elején még gratulálni akartam a Fradinak,de ideérve minden sportszerűség eltűnt belőlem,és csakazértse.
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4329
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A32 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A Loki sz@r volt,elismerem,főleg az elején a védelem,amikor megláttam,hogy Vincze+Nikolov kezd,akkor már éreztem a bajt,Szekeresnek kellett volna kezdenie.Nálunk Sándor Tobén látszott leginkább.hogy bajnoki címet akar.Jobb lett volna,ha mi várjuk a 3. helyről a meccset,akkor bajnokok lennénk.
Lipcsei mindenkitfelrúg,ha nem tudja szerelni+amúgy is,az IQ-betyár,drogos fejű Gerára szintén ez igaz,de a többiek sem jókisfiúk.Nálunk egyedül Bajzát ilyen típus,nem az egész csapat.