Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Aktív témák
-
atee07
tag
Tulio
Emlékszem rá,nevetséges volt,de nagyon.
De hogy ne csak őt bántsuk,vagy 3 éve játszott nálunk 2 német,valami Scmidt+F*,nem emlékszem a nevére,tőlük is vártuk a megváltást,főleg F*-tól(Frick??? vagy Frings
?),de nem voltak jók semire,sajnos.
Kicsit OFF:a névadód játszik még valahol? -
atee07
tag
Az Intertotóhoz kapcsolódóan én fejezem ki a szégyenemet,hogy a Loki egy laza 0-3-mal jött haza Szlovákiából.Ezért nem kellett volna jelentkezni ebbe a kupába.Ráadásul azt mondta Bernáth Csabi,hogy simán rúghatunk 3-4-et nekik.Na persze.
Egyébként mi is beááltunk az átlagcsapatok sorába,brazilt igazoltunk,állítólag lövögette a gólokat a Vascoban+az ifiben,de csak erre alapozva leigazolni valakit.Emlékszem már egyszer volt valami hasonló dolog,egy brazil srác,aki szintén azért jött volna(vagy jött is???),mert lőtt néhány gólt egy brazil csapatban.
Nem értem,ha már brazil,akkor egy überkirály játékos????? -
atee07
tag
Inkább örüljetek a bronznak...
Ez nem kellett volna.Úgy látom,hogy csak én vagyok itt debreceni,és sajnos csak én tudom,hogy mi a helyzet a csapat háza táján,ti meg csak vaktában írjátok a hülyeséget
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
1.tavaly is bronzérmesek voltunk
2.itt mindenki bajnoki címet akart,ami teljesen jogos volt,figyelembe véve az ezévi szereplést,UEFA -kupa,terembajnokság,stb.
3.még csak külföldi kupaszereplés sincs
4.a Fradi lett a bajnok
az elkeseredett Loki szurkolók összeesküvés elméleteket gyártanak
na igen,a Fradi a szent
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
Kedves löszú
!
Én nem hallottam semmi ilyesmiről,remélem,hogy nem szánjuk el magunkat ilyen lépésre,mert akkor igaz a közmondás Egyik kutya,másik eb..Ebbe a helyzebe bele kell törődni,és előre kell tekinteni,dolgozni azon,hogy a köv szezonban bajnokcsapat legyen Debiben.A zöldasztal meletti bajnoki cím nem bajnoki cím,az csak keserédes hangulatot vonna maga után,a pályán kell bajnoknak lenni,kész,a szurkolóknak is csak így kell egy bajnoki cím. -
atee07
tag
Hát én nem fognám Tomicra a dolgot,az első gólnál nem is láthatta az akciót,takarták,azonkívűl volt egy nagy védése.
Gondolom nem vagy debreceni,mert akkor tudnád,hogy idegenbe sem kikapni jár a csapat,nyilván gyengébben szereplünk,mint itthon,de pl a Sopront nemrég nagyon vertük,a Győrt még jobban,talán az MTK-t is mostanában,idegenben az UTE a mumus.A legdurvább vagy 3-4 éve volt,amikor 8-3-ra vertek minket.
[Szerkesztve] -
atee07
tag
válasz
üzenetére
Erről a Várszegi dologról én is hallottam,hiba,a pénz a lényeg

Ez is lehet oka a tavalyi bajnokság elvesztésének.
Na mindegy,jövőre mi leszünk a bajnokok,remélem Lázárt nem küldik el,szvsz nem az ő lelkén szárad a dolog,bár mindenki azt fogja mondani.Viszont a min célkitűzés a külföldi kupában valószereplés volt,ami nem sikerült,nem tudom,hogy mi lesz,de remélem ,hogy tudunk erősíteni,nem pedig gyengülünk. -
atee07
tag
válasz
üzenetére
Ha a Lokiban mindenki 60%-ot adott volna tegnap,akkot mi vagyunk a bajnokok
De hát nem.Annak örülök,hogy nem volt botrány,mi nem csináltunk balhét azért,mert nem lettünk bajnokok,de ti tavaly,rossz emlék,saját játékost is verni,persze itt most nem rád gondolok,te biztos egy békésebb szurkoló vagy
Szerintem nem lesztek ott a BL-ben,de sok sikert kívánok hozzá(kimondtam
),de azt ne várd,hogy szurkoljak nektek,de ellenetek sem fogok.
Hajrá LOKI!!!!!!!!!Cívisváros lééééoléééééééé!!!!!!!!!
[Szerkesztve] -
atee07
tag
Na hurrá...
Utálom az UTE-t,de a Fradit sokkal jobban,a végén már az újpestieknek szurkoltam,hogy ne a takonyszínűek legyenek a bajnokok.Hiába...
Tudtam,hogy a Fradi lesz a bajnok,már a meccs előtt.Tökölit ezért nem tiltották el
A Loki sz@r volt,elismerem,főleg az elején a védelem,amikor megláttam,hogy Vincze+Nikolov kezd,akkor már éreztem a bajt,Szekeresnek kellett volna kezdenie.Nálunk Sándor Tobén látszott leginkább.hogy bajnoki címet akar.Jobb lett volna,ha mi várjuk a 3. helyről a meccset,akkor bajnokok lennénk.
Na,a Fradiból bajnokot csináltak,ez a lényeg.Az is furcsa,hogy az utóbbi hetekben az MTK folyamatosan kikapott,az UTE meg folyamatosan győzött,most meg minden másképp volt azon a meccsen.
Azt mondták,hogy tavaly elvettükk a bajnoki címüket,csak arra nem emlékszik senki.hogy 2001-ben az utolsó fordulóban:Loki-Fradi 0-1,ezzel lett bajnok a Fradi,az volt még egy bundagyanús meccs.A Fradi tényleg nem egy sportszerű csapat,Pintérrel az élen,nem ok nélkül volt az a 9 piros tavasszal
Lipcsei mindenkitfelrúg,ha nem tudja szerelni+amúgy is,az IQ-betyár,drogos fejű Gerára szintén ez igaz,de a többiek sem jókisfiúk.Nálunk egyedül Bajzát ilyen típus,nem az egész csapat.
Na egyenlőre ennyi,a csalódottságomat,és a mérgemet még így sem tudtam kiadni magamból.Az elején még gratulálni akartam a Fradinak,de ideérve minden sportszerűség eltűnt belőlem,és csakazértse. -
atee07
tag
Az MLSZ fradibuzi
Sajnos ez van.Egy éve,amikor volt a botrányos Fradi-Loki,utána először ''súlyos'' bírság,majd még ezt is csökkentették:pontok vissza a Fradikának,pénzbünti vissza,nagyon felhúztam magam,az edzőnket leütik,játékosainkat megverik és erre...
Ezt nem csak azért mondom,mert lokista vagyok,de ezek az ''íteletek'' a magyar foci szégyenkönyvébe kerülhetnének.Az egész arról szól,hogy hogyan ne büntessük meg a a Fradit és játékosait,ha súlyos és kevésbé súlyos dolgokat követnek el.Nálunk valaki megdobta az MTK pályaedzőjét,utána szép kis bírságot kaptunk,pedig nem lett semmi baja.Ugyanez Fradi-módra:megveregették volna a vállát a ferencvárosi vezetők,meg az MLSZ is:''Jól van,ügyes vagy,vsak így tovább!''.

Bocs az érzelmi túltengésért
-
atee07
tag
''Hurrá!'' Ma olvastam a Teletexten,hogy Tökölinek jún. valameddig visszaadták a játékengedélyét.Miért?Azért,hogy szívjon a Loki.És még mondja valaki,hogy nem a Fradit segítik állandóan

Ja,és direkt kevés jegyet adtak a Lokinak,30 perc alatt elkapkodták.
-
atee07
tag
Akkor általánosan a tegnapi meccsről:én speciel a Valenciának szurkoltam,de amikor kiállították Barthezt-jogosan-,akkor sajnáltam a fiatal kapust,beáálni egy kupadöntőben,11-esnél,nem lettem volna a helyében.A 2.félidőben lehettett volna nagyobb is a különbség,de a Valencia sorra hibázott a Marseille 16-osán belül,ilyenkor állandóan a fejemet fogtam.Na mindegy,a lényeg,hogy nyertek.

Ki lett a meccs legjobbja,Mista?
Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Emlékszem rá,nevetséges volt,de nagyon.
?),de nem voltak jók semire,sajnos.
.A bronznak nem tudunk örülni,és nem is fogunk,több okból:
Mondok egy titkot,de ne add tovább:nem csak a Loki szurkolók,és ez talán jelent is valamit
Szerintem nem lesztek ott a BL-ben,de sok sikert kívánok hozzá(kimondtam
),de azt ne várd,hogy szurkoljak nektek,de ellenetek sem fogok.
Lipcsei mindenkitfelrúg,ha nem tudja szerelni+amúgy is,az IQ-betyár,drogos fejű Gerára szintén ez igaz,de a többiek sem jókisfiúk.Nálunk egyedül Bajzát ilyen típus,nem az egész csapat.
Ja,én is azt vártam,hogy egy kicsit beindul.Akkor megkérdezem,hogy szerintetek ki lesz a magyar bajnok?