Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Az algát por alakban,(úgy is lehet kapni, most nem volt) meg mindent össze keverek egy üvegben a huminsavval együtt. A kicsinek egy kis kanál, a nagynak 2 az edény aljára kis folyadék kell rá mert finom por nem eszik meg önmagában. Az omega3ból (ez lágyzselé) meg rádobok egyet, ezt a nagy megeszi a kicsi sokszor kifinnyázza
akkor azt is a nagy kapja meg. Volt amikor tojáshéjat is daráltam bele, de ezt elengedtem. Nem kell méregetni, ez nem gyógyszer egyik se. Annyi, hogy a glukozaminos cucc lehet keserű meg hashajtó esetleg, abból kell a legkevesebb. Egyébként meg ha ráérsz lehet matekozni, más terméknél ott vannak az adagok, vagy egyszerűen rá guglizol mondjuk glukozamin napi adag testsúlykilónként, aztán arányosan össze kevered 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
- Saeco Intelia Deluxe (HD8904) automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor azt is a nagy kapja meg. Volt amikor tojáshéjat is daráltam bele, de ezt elengedtem. Nem kell méregetni, ez nem gyógyszer egyik se. Annyi, hogy a glukozaminos cucc lehet keserű meg hashajtó esetleg, abból kell a legkevesebb. Egyébként meg ha ráérsz lehet matekozni, más terméknél ott vannak az adagok, vagy egyszerűen rá guglizol mondjuk glukozamin napi adag testsúlykilónként, aztán arányosan össze kevered