Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Vesa #34339 üzenetére

Csak nem a Fressnapfban a Dogscreek Everest szériából vettél neki kinti fekhelyet? Bár azok olyan embertelenül túlárazottak, hogy el nem tudom képzelni ki fizeti meg amúgy. Porosak is szoktak lenni ott a polcon annyira fogy... Pedig amúgy nagyon jó cuccok.

Nekem is elkezdte rágcsálni az ortopéd fekhelyet a kölyök, de elvettem tőle és csak akkor kapja meg ha itt vagyok. A kuvaszom fekhelye volt, a kölyök örökölte tovább, nem tépheti szét.
    Épp elég baj, hogy a malamut a másik kuvaszfekhelyet megtépte, de még összevarrtam, nem dobtam ki, túl sok emlék van benne. Meg egyébként is tízezer Ft-os dolgokról beszélünk, nem tudok minden hónapban újat venni nekik. Ráadásul ezek meg már nem is kaphatóak a Fressben.

Istenem ezt is mintha pár hónapja vettem volna neki, pedig már 2.5 éve volt, akkor kapta ősszel mikor jött a hideg. Egyből ráfeküdt, megtapogatta és érezte milyen puha meg meleg.
    Csak az L-est vettem amin épp elfért, megígértem neki akkor veszek majd egy XL-est is, de sose történt meg. Nagyon haragszom magamra az ilyenek miatt.

Új hozzászólás Aktív témák