- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Csak nem a Fressnapfban a Dogscreek Everest szériából vettél neki kinti fekhelyet? Bár azok olyan embertelenül túlárazottak, hogy el nem tudom képzelni ki fizeti meg amúgy. Porosak is szoktak lenni ott a polcon annyira fogy... Pedig amúgy nagyon jó cuccok.
Nekem is elkezdte rágcsálni az ortopéd fekhelyet a kölyök, de elvettem tőle és csak akkor kapja meg ha itt vagyok. A kuvaszom fekhelye volt, a kölyök örökölte tovább, nem tépheti szét.
Épp elég baj, hogy a malamut a másik kuvaszfekhelyet megtépte, de még összevarrtam, nem dobtam ki, túl sok emlék van benne. Meg egyébként is tízezer Ft-os dolgokról beszélünk, nem tudok minden hónapban újat venni nekik. Ráadásul ezek meg már nem is kaphatóak a Fressben.Istenem ezt is mintha pár hónapja vettem volna neki, pedig már 2.5 éve volt, akkor kapta ősszel mikor jött a hideg. Egyből ráfeküdt, megtapogatta és érezte milyen puha meg meleg.
Csak az L-est vettem amin épp elfért, megígértem neki akkor veszek majd egy XL-est is, de sose történt meg. Nagyon haragszom magamra az ilyenek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest