Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #27502 üzenetére
Ez így képmutatás! Betiltják, de semmi szankció nincs, és teljesen elfogadott. A tiltásnak akkor lenne elrettentő ereje, ha be se tehetné a lábát kiállításra olyan kutyával. Hát ezért vagyok felháborodva!
Rivaul: Ismerek olyan kutyát akinek sajnos ollóval estek neki otthon. Később megszabadultak tőle, mert barátságos volt a kutyákkal, és ugye viadalokra szánták. Egyébként a legbéketűrőbb, legnyugodtabb kutya akit valaha láttam. És ezért ez nagy szó tőlem, a prekoncepcióim miatt.
Siriusb Vannak nagyon jó keverékek, meg kevésbé jó fajtakutyák ez tény, de én már nem szeretnék keverék kutyát. Ha lesz másik kutyám akkor border lesz, vagy olyan fajta amibe szerelmes leszek. A belgák nagyon tetszenek (nem a mali) de mindenesetre pontos elképzeléseim vannak a számomra megfelelő kutya habitusát illetően, ami egy keveréknél végérvényben kiszámíthatatlan. Az első bekezdéseddel nagyon egyetértek.
rwin5 Hát régen nyilvá telken elfogadott volt a vágás. Ez egy modern dilemma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest