-
PROHARDVER!
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroland20
tag
válasz King Unique #14242 üzenetére
Bármelyik jó lenne nekem, mármint a két sebesség, csak RED-et nem találok 2-3tb-os méretben, csak 1 és 4tb,
és azért a 4tb pénzben már sok lenne plusz a ház. Melyik WD 2tb-re vonatkozik ez? mert sok féle 2tb-os van.Melyik oldal megbízható a specifikációt illetően? Gondolom az árukereső annyira nem.
-
lord_m
senior tag
Szia!
Délután megnézem a gyári számát, és igyekszem SMART képet is csinálni, de szerintem új WD Elements lesz az, képek alapján...
Esetleg addig is tudnál javasolni az Elements helyett egy megbízhatóbb, hibásodásra kevésbé hajlamos 2,5"-os, 1TB külső merevlemezt? Mert akkor inkább gariztatásnál, cserénél ráfizetek, ha megoldható lesz.
-
muszor
tag
Üdv. Nem hinném hogy a boot sorrendről lenne itt szó. 1. Floppy, 2. a pc vinyó, 3. a dvd meghajtó. Egyéb ötlet?
Kiírom újra a problémám hátha vki tud még vmit mondani:Sziasztok. Gondoltam beírom ide a kérdésem.. Egyszer véletlen elállítottam valamit, talán a lemezkezelőben vagy pedig az Esausban hogy a külső HDD egyik partíciója legyen a rendszer alapértelmezett...
Szóval az történik, ha úgy kapcsolom be a gépet, hogy a külső vinyó rá van dugva, akkor arról akarja betölteni a rendszert a gép, és a hdd elkezd végtelenül sűrűn és gyorsan sípolgatni. Majd ki kell kapcsoljam a pc-t egy hosszu gombnyomással.
Ezután hdd kihúz, gép bekapcsol, képernyő megjelenik:
Majd F2 és betölt a rendszer.
A segítségeteket szeretném kérni hogy ne kelljen állandóan ki-be dugdosnom a hdd -t :/zsoltee
-
lord_m
senior tag
Nos, próbálgattam most is a WD külső vinyót,(Model: WDBUZG0010BBK-EESN).
Mikor csatlakoztattam, a windows most kiírta, hogy a meghajtón a System Volume Information/change.log sérült, futtassa a chkdsk programot. Megcsináltam, ahogy tegnap is egyébként...
Több, képeket tartalmazó könyvtára próbáltam másolni, egy 510MB ból átment 506MB,(tegnap csak 200körül), de ugyan úgy leáll a másolás, 10MB-os mappa átmegy, 17-es 12MB-ig, tehát szerintem véletlenszerűen...utána jön a pittyenés, leállás, felpörgés, leállás stb...
A HD Sentinel tegnap 30%-ra írta a lemez kondícióját, most meg csak 15%...
Ez a helyzet...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest