Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dyingsoul

veterán

válasz gban #47779 üzenetére

Csak aláírás szerepelt, szigszám nem.

Van postaládánk, számla érkezett bele a héten 3szor, mindegyiket egyesével vettem ki mert naponta nézem a postát akár a csomag is belefért volna. Ehhez kapcsolódóan azt mondták a postán, hogy ez levélként lett feladva nem csomagként (SG posttal jött mint már többször mondtam de nem tudom hogy most ez csomagnak vagy levélnek számít-e). Egyébként maga a csomag nem lehetett nagy, egy e-cigi akksit rendeltem (spinner 2).

A csomag értéke 15 dollár, vámkezelve tehát nem volt egyébként.

A postán megpróbáltam elkérni a kézbesítő telefonszámát, de nem adták ki arra hivatkozva hogy nem tehetik meg, de ők beszélnek vele (és tette is ott előttem beszélt vele telefonon). Csak gondoltam megkérdezném a postást hogy kinek adta oda mert nekem biztosan nem. Iszonyat ideges vagyok mert nem tudom, hogy ki írhatta alá, mint mondtam rengeteg csomagot rendeltem már külföldről de ilyen még soha nem fordult elő velem.

Most azon gondolkozom, hogy írjam-e ki a lépcsőház ajtajára, hogy feltételezem jóhiszeműen vette át valaki a postámat, de egy héten belül eljárást indítok? De hát ennek is nem tudom mennyi haszna lenne... a közvetlen szomszédom nincs itthon már napok óta, akkor meg hová lett volna kézbesítve és ki írhatta alá?

Új hozzászólás Aktív témák