- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mályva
aktív tag
Sziasztok ez mikor érkezhet kb?
ez mit jelent? a helyi postán van?számom: 3045717469497494
-
joocek
aktív tag
válasz
JoolsNOS #103394 üzenetére
A poketa lesz a gond. Sajnos a cég kicsit szét van esve. A vásárosnaményi csomagomat 61 kilométerre, Nyíregyházán lévő átvételi pontra irányították, mert a vásárosnaményi cím már zárva van. Szerintük. A cím még nem volt zárva, és fogadták volna a csomagot. Mikor kértem, hogy 61 kilométert nem tudunk érte elmenni, mert semmi értelme, közölték, hogy ez a legközelebbi pontjuk, ahol le tudják rakni. Belementem, hogy később, januárban is megfelel a csomag kézbesítése. December 20-án ezután december 23-án jött egy üzenet: „A mai napon nem vette át a nyíregyházi csomagot, visszaküldik.” Ismétlem: 61 km a két csomagpont között.
-
AssAssynn
őstag
Joom.com-ról miért nincsenek vélemények itt? Nekem nagyon gyakran feldobálja a google az ottani portékákat, de még sosem rendeltem. Most EZT néztem ki. Mit gondoltok? Megbízható lehet? Megkapom időben (kb. egy hetes szállítást ígérnek)?
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Alapvetően ali-párti vagyok, de most rendeltem egyet temuról. A győri címem mellett közvetlen van egy packetás átvevő, autómatikusan odairányította. Viszont kb 1 hete 3 pont között "ugrál" a csomagom. Pest után beérkezés egy győri címre, aztán egy másikra, aztán az enyémre, majd vissza a másikra, majd megint az elsőre. MOst ez mi? Ha már egyszer ideindult, miért lépett vissza kettőt? Valakinél hasonló? Mit lehet tenni? Értelemszerűen karácsonyra kéne...
-
Joker88
őstag
Temunál hogyan működik az esetleges visszaküldés ?
Kérvényeztükna visszaküldést,kaptunk egy kódot. Becsomagoltuk a cuccokat ahogy kérték.
Egyszerűen bemegyek a kóddal és a csomaggal egy Packeta pontba hogy csomagot szeretnék feladni ? Nem kell rányomtatnomna csomagra semmit ? -
Xes
csendes tag
Ilyet ti már láttatok? Dhgaten van futó rendelésem ami még nem érkezett meg, be akartam lépni megnézni erre ez fogad: Your behavior has violated the platform rules,the account has been restricted.
Mivel nem enged bejelentkezni ezért a supportal se tudok beszélni, a rendeléseket se látom, hogy állnak. Délelőtt még engedett belépni most próbáltam megint és kitiltottak -
headhunter
addikt
válasz
Rage47 #103389 üzenetére
DPD első aliexpress átirányítva alzaboxba, futár kihozta házhoz és elmondása szerint, ha akkor nem hozza akkor hetekig nem kapom meg a csomagot. (Valószínűleg a boxban nem volt hely.)
Ennél a csomagnál jöttek a figyelmeztető üzenetek folyamatosan, hogy vegyem át a csomagot a boxból, amikor már rég kihozta a futár.
Második DPD-s szállítás szintén átirányítva, ezt már sikerült az Alzaboxból átvenni.
-
csibe1
addikt
válasz
tonyrulez #103385 üzenetére
Nekem banggod csomaggal volt ilyen.
Állítólag nem vettem át... persze, mert otthon se voltam. Telefon nuku.
Írtam az ÜFSZ-nek, látták ők is, de már nem tudták visszafordítani, visszautalták az árát.Most sajna ez van, nagy a katyvasz a karácsonyi meg egyéb rendelések miatt; meg a futárszolgálatok adásvétele is betett itt a rendszernek.
Akartam pár dolgot rendelni, de majd januárban is jó lesz az. -
tonyrulez
őstag
Hát ez a DPD egy hulladék
2 hete megérkezett az országba, másnap rakták volna Alzaboxba, tele van. Másnap megint, megint tele. Persze egy értesítést nem kaptam mi van vele. Nekem kellett 1 hét után ÜFSZ-t felhívni (kb. 30 perc után fel is vették), szóban át lett irányítva átvevőpontra. Ok, mondom csak megjön. Ma ránézek megint, már visszaküldés alatt... ÜFSZ-t megint hívom, visszafordítani már nem tudják, a csomagpontra átirányítást valószínűleg nem látta a futár... Bezzeg ExpressOne-tól jött a mail reggel 7-kor, átirányítom box-ba, 8-kor már ott csücsült.
Visszaküldöttel Aliexpress mit kezd? Visszatérít, vagy újraküldés kérhető, vagy beszopódás? -
azbest
félisten
Talán az aliexpress topic összefoglalójában le van ez írva pontosabban. Nem napi árfolyam, hanem valsz a beérkezéskori havi árfolyam alapján számolnak.
Plusz ha az eladó rosszul tölti ki az értéket, akkor ők azzal számolnak.De eleve az alitól kis értékű (<150 euro) vásárlás már áfás kéne legyen és IOSS módi. Szóval ha leveles posta hozza, akkor ők 550 vagy 1100 forintot számolnak fel munkadíjként.
Ha rosszul adminsztrált levél, akkor esetleg SA módú, ahol érték szerint számítanak fel munkadíjat. [link]Szóval fogalmam sincs, hogy mi az amit mutatsz, hogy mennyit számoltak ki.
-
válasz
Woodcutt3R #103382 üzenetére
DHL-nél kétfajta csomag létezik. Az egyik, amit DHL visz át európán, és itthon is DHL kocsi fogja kézbesíteni. A másik szintén DHL csomag, de átadásra kerül az MPL-nek a határon, és ők viszik házhoz. Nyilván, utóbbi olcsóbb és lassabb is.
-
Jahno
veterán
válasz
Woodcutt3R #103379 üzenetére
DHL az DHL, nem posta.
-
cree
csendes tag
Kakuktojás!
Aliexpress ár free ship együtt 8,43x375=3161.-huf bruttó
NAV hasra ütése: 6304.- kiszámlázása! -
Woodcutt3R
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem van, hogy AliExpressről rendeltem egy porszívót, nem teljesen működött megfelelően. Videó alapján ezt elismerte eladó, és adott egy dhl vonalkódot return connect néven, magyarul rá volt írva, hogy magyar postán feladható. Bementem a postára vele érdeklődni, de nem tudták beolvasni....Mi tudok tenni? Köszi.
-
Josi
aktív tag
válasz
Pixibaby #103374 üzenetére
Alin 100-120 $ között mozog hasonló
[Aliexpress] -
Pixibaby
csendes tag
Sziasztok !
Szeretném kipróbálni egy háttérvilágítást a tv-hez .
1 - Kinéztem az amazonon de itt vámot kell fizetni , igaz ?
2 - Próbáltam keresni hasonlót , de nem tudom ha [innen] rendelek kell-e plusz költséggel számolni ?
Előre is köszönöm -
Jahno
veterán
válasz
matesz5 #103372 üzenetére
Ez még 2 szomszéd közt is változik, főleg mióta Eonetól átvette a DPD vagy beszállt mellé vagy ki tudja. Én bemegyek postára, Eone eddig felhívott a hát elől, havernál csak a követésen látja, hogy átadva és be van dobva a kertkapun. Más a vidék és nagyváros, mellé a kiszállító egyéni habitusa.
Postánál nekem azt nem tudták megmondani hol reklamáljak és k. mindegy, összevissza működő nem egzakt banda, hozzám ami nagyon lapos és bélyeg van benne max. azt hozza ki, többi bent átvehető. De inkább már azt sem.
-
matesz5
csendes tag
Sziasztok. Aliexpress rendelés esetén, városokban a postás még mindig csak ledobja a postaláda mellé a csomagot és ott hagyja, hogy bárki viheti ? Három éve már, hogy Debrecenben mikor albérletben laktam, így került két csomagom is más kezébe. Érdemes a postánál rákérdezni, mi a helyzet manapság ?
Választ köszönöm
-
mzso
veterán
A temu csinál olyat, hogy kiszivárgott e-mail címekre küld "erősítsd meg az e-mail címed" levelet.
Én ma kaptam egyet. Pedig nem regisztráltam. Meg amikor rákattintottam egyből lehet meg lett erősítve és lehet rendelni, pedig nincs megadva semmi adat az accountban, csak az e-mail-emet tudja. -
Crucio
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nem tudom hol kéne ezzel kopogtatni, de nem akar valaki összeállni egy amazonos rendelésre? Az a baj, hogy csak néhány ezer forintnyi cucc kéne, de azokat egyáltalán nem találtam meg itthon, viszont a cuccok értékében nem akarok házhozszállítási díjat fizetni, szóval ha valaki rendelne mostanság, akkor írjon nyugodtan. Persze elutalnám a rendelés árát. -
csibe1
addikt
válasz
carl18 #103366 üzenetére
Írj emailt az ups-nek (csomagszám stb), aztán ha semmi; akkor írj az amazonnak, hogy focizzák le velük, mert nem rajtad múlik a dolog.
Én ezt csinálnám. Az amazon meg visszautalja a lóvét.
Tavaly én is visszakaptam pár cucc árát az amazontól, pedig mailboxon keresztül rendeltem. -
carl18
addikt
Üdv az ups nem hozza ki a csomagom? Mit tehetek?
Mar 2 hete náluk van volt a nő csapott be telefonon és nem hoztak semmit. Eddig a leg rosszabb cég akivel valaha kapcsolatba álltam.
Várok több alkalommal is hívtam őket de valahogy nem jön össze.
Amazon rendelés lett volna. -
mrobes
tag
Ennek örülök!
Egyébként az eladó megbízható (ebay, 2016-os regisztráció, 150000+ eladás, 99.5% értékelés), nem tartok tőle, hogy átvágna, de ebben a formában teljesen értelmetlen lenne visszaküldenem a terméket.
Amúgy egy kis rádiófrekvenciás erősítő a cucc, 50 gramm alatti elsőbbségi ajánlott levélként kb 3700 ft lenne a posta. -
mrobes
tag
Sziasztok! Megint én.
Küldött vissza valaki mostanában garanciális cserére valamilyen terméket Kínába?
Egy tíz dolláros kütyüt kellene visszaküldenem, a postaköltség kb. 10$ lenne.
Régebben egy bizonyos összeghatárig a Paypal megtérítette a költséget, de most nem találom sehol se a lehetőséget. Az összefoglalóban lévő, erre utaló link se működik már.
Szerintetek van rá esély, hogy visszakapjam a postaköltséget, vagy dobjam a kukába a cuccot és viszlát? -
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Jön nekem egy csomag Kínából. A trackingje 4PX-el kezdődik. Az lenne a kérdésem ,hogy ezt Magyarországon ki fogja nekem kézbesíteni?
Tracking alapján:
2024-12-02 15:07 Parcel outbound from transit center
Előre is köszönöm a választ. -
Cblacksmithc
tag
válasz
-=RelakS=- #103360 üzenetére
köszi szépen, időközben kapott express one-os számot, úh. nyugi van
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
Cblacksmithc #103359 üzenetére
Cainiao trackinget is nézel? Az érzésre elég sok fura tracking numbert tud követni.
Az meg, hogy 4 nappal később adta fel. Ilyen előfordul. -
Cblacksmithc
tag
Sziasztok. Alis rendelésem van, 4 nap telt el mire feladta (?) eladó a terméket. A hirdetés szerint nyomkövetés van hozzá, de a CNGxxxxxxxxxxxxxxxx -re nem ad semmilyen nyomkövető találatot. Kelhet hozzá pár nap ?
-
mexel
veterán
válasz
Jahno #103357 üzenetére
Igen, ez megvan azért nagyjából, a földrajz kettesem ezt még engedi, csak nem tudom ott mik a vám-áfa határok szíbályok, vagy van-e valami engedmény stb stb. Ezért is kérdeztem egyik kérdésként ezt.
De azt hiszem ezt az angol vonalat elengedem ilyen terméknél, jobban járok -
mexel
veterán
Sziasztok. Olvastam az összefoglalót, és úgy tudom angliára már vonatkozik az eu-n kívüli áfa stb. Egy műszaki cikket szeretnék Ebay-ről venni angliából, kb 400 euró lenne az ára. Ezt mindenképpen vámolni kell éá áfa jön rá ha jól sejtem. ( nem tablet és telefon, egy hifi cucc)
Ha németországba rendelem és onnan ide akkor sem úszom meg? Németországba is vámkezelik? Mert ha ezek a sarcok rájönnek már nem érné meg igazán. -
mrobes
tag
válasz
Cblacksmithc #103350 üzenetére
Igen, közben már sikerült kibogoznom, viszont a Paypal oldalán nem találtam meg a visszaküldésre vonatkozó információt garanciális ügyintézés esetére. Mindenhol csak a 30 napon belüli visszaküldésről írnak hibás termék esetén.
Van valakinek tapasztalata garanciális ügyintézéssel kapcsolatban? -
-
sztivo
őstag
válasz
yogibear #103351 üzenetére
Közben spanyol raktáron találtam, ott számol hozzá kb 9 ezer áfát. Ez jó nekem, nem? Ha Kínából jönne, akkor meg a vámosok fognák meg és kellene fizetnem utána. Legalábbis egyszer egy nagyon picike számítógép házzal így jártam, jött a posta-féle levél, hogy vámkezelés alatt áll és némi áfát fizettem utána..
-
yogibear
addikt
válasz
sztivo #103348 üzenetére
Ha egyiket sem engedné, akkor az lenne, amit az Alis topik gazdája szokott javasolni: kuki törlés, deviza USD-re átállítás... De itt csak a 4-es szett nem kapható, a többi 2-6-8 igen, szóval keress mást... az is lehet hogy rég kifogyott a 4-es, csak ezért nem csinálnak új hirdetést... Keress másik eladót vagy gyártót... sajna ez van...
-
mrobes
tag
Sziasztok!
Garanciális cserére kellene visszaküldenem Kínába egy alkatrészt, kaptam címet, de hogy ez meg fog-e érkezni és mit hova kell írni, azt már nem tudom:zhiping jin
Rm 402, Block 2, Quanweida Industrial Park,
BuLong Road 171,
Buji, Longgang, shenzhen, Guangdong, 518112,
China
86-13798265483Az első részén még eligazodok, de melyik lehet az irányítószám?
Ja, és működik még a Paypal által támogatott visszaküldés? Régebben ilyen esetekben megtérítették a postaköltséget.Köszi, ha valaki tudna segíteni.
(Most nézem, a végén az telefonszám lehet.
)
-
yogibear
addikt
válasz
retijo #103346 üzenetére
Bár régi a leírás aktualizálni kell: [link]
( Foltos | 2015. 02. 12., cs – 14:16 )
Több dolgot is rendeltem már velük.
Mindig megadtam mindent beírtam a rendelésnél amit a mailbox.de irt. Tehát saját nevet, customer ID -t, mindent. Kb. úgy ahogy a mailbox.de honlapján a címet megadja.
Eddig nem volt gond, megjött minden.
[Postage from Germany to Hungary] -
retijo
csendes tag
Abban kérnék tanácsot hogy Német webshop nem szállít Magyarországra,sajnos csak nála van készleten az a termék amire szükségem lenne.
Mi lehet ilyenkor a megoldás hogy meg tudjam vásárolni?
Köszönöm szépen! -
-
Snooker147
tag
Milyen csomag ez? Mikor várható hogy megjön? Nemzetközi csomagkövető oldalak szerint kézbesítve, de hát nagyon nem. Mi az a DHLink?
-
Jahno
veterán
válasz
Snooker147 #103336 üzenetére
17track valós lehet, de mi a vége? Vagy a követési szám. Írd be Parcelsappnak, jónapot.
-
Snooker147
tag
-
Snooker147
tag
Nem kaptam a csomagot, futár sem keresett.
Várjak még vagy valami csalásba szaladtam bele? Valós egyáltalán ez a csomagkövetési oldal? 17track. -
chungee
addikt
Estét!
Kaptam sms-t magyar postától vám linket meg a hozzátartozó belépési adatokat. Ezt dobja ki nekempedig azt írtam be amit az sms-ben szerepel
A küldeményhez eltérő hozzáférési kód tartozik
-
Wasquez
senior tag
Tudja esetleg valaki, hogy miért nem jelenik meg firefoxban aliexpress oldalán a vevői értékelések része az oldalnak? Mi lehet rosszul beállítva? Másnál is van ilyen probléma?
-
carl18
addikt
Üdv!
UPS Magyarország vélemény? amazon küldene csomagot!
Ma kaptam ups-t emailt ( Úton
A utcaszám hibás. Ez késleltetheti a kézbesítést. Megkíséreljük a cím frissítését.)
November 25..
Csütörtökön ezt küldték, "A cím olyan távoli területre esik, ahova nincs mindennap kézbesítés. / A kézbesítést átütemeztük a következő munkanapra." November 21
Lengyelből eljött magyarba 2 nap alatt, az UPS telephelyén leragadt és azóta egy nincs csak ilyen érdekes kamu értesítések.
Lesz ebből valami? Vagy csak lusták Szolnok megyébe jönni? -
törölt tag
válasz
Rage47 #103329 üzenetére
Visszaolvastam:
Ki nem szállítják..
Csomagponton összekeverik..
Csomagautomatába vagy nem teszik be vagy beteszik, de nem küldenek kódot..Akkor hogy kapom meg a csomagomat ?
Ma azon filóztam, hogy olyan csomagautomatába kérem, ami az útvonala elején van, hátha akkor még van kedve kiszállítani.. Amúgy ha megjön a csomag, egy rendes srác szokta hozni, nem egy link figura.. De ma nem engedte módosítani, nem tudom, ez normális-e..
-
törölt tag
Srácok, az utóbbi időben a DPD-nek lett egy kretén szokása.
Az elmúlt 2.5-3 hétben öt rendelésemből !!!hármat!!! nem sikerült elsőre kézbesíteni, pedig telefon bekapcsolva, én meg a helyszínen voltam egész nap!
Az elsőnél úgy buktak le, hogy a megadott intervallum alsó része előtt 15 perccel megnéztem a trackinget és kiírta, hogy sikertelen kézbesítés. Pedig még nem is lehetett itt a srác. A másodiknál a megadott intervallum közepén néztem rá, szintén zenész. Ma meg ismét az első eset fordult elő, mert figyeltem rá.
Én sajnos a sor végén vagyok, így mindig 15.00-18.30 között jön a futár, öt óra után pedig már nagyon közel vagyunk a 8 órás munkaidő lejártához (fél 6 után eddig se az EO, se a DPD nem hozott csomagot az elmúlt két évben, mindig "sikertelen a kézbesítés"). De ez a mostani új dolog, 15-16 óra között nem jönnek meg a rendelések..
Esetleg másnak volt hasonló tapasztalata ? Ez már kezd nem vicces lennie, főleg mert a Cainiao tracking oldala szerint is sikertelen volt a kézbesítés, user error miatt. Most ha második alkalommal is eljátsszák ezt, megy vissza a csomag ? -
-=RelakS=-
veterán
Számlám nincs, csak az aliexpress alkalmazás zaklat, hogy elfogadták a megrendelést, ilyesmi.
Tax Invoice-t letöltöttem aliról, azon meg a sold by-nál csak a bolt neve van.Jahno
Szóval feladó neve: bolt neve, ország: kína, többi meg n.a?
A vicc, hogy egy 2,5 eurós akkuról van szó. Ráadásul a letöltött számlán euró van, a rendelések között dollár, ha meg megnyitom a termék oldalát, akkor forint -
Jahno
veterán
válasz
-=RelakS=- #103324 üzenetére
A felszívódott bolt neve teljesen jó. Ezen én is sokat vakaróztam, de szerintem telibe formaság az egész. Biztos volt olyan csomagom amit azonosítani sem tudtam és tök más rendelésröl tákoltam össze az adatokat. Lehet csak véletlenül lett jó...
-
Josi
aktív tag
válasz
-=RelakS=- #103324 üzenetére
Elvileg kell számládnak lennie róla.
-
-=RelakS=-
veterán
Vámeljárás alá helyezték egy alis rendelésemet.
Mi a bánatot írjak a feladó helyére?
Tax Invoice: nincs rajta feladó.
Order details: nincs rajta feladó.
Követő alkalmazás: feladó: Mainland China
Persze a bolt már felszívódott -
Snooker147
tag
válasz
Cblacksmithc #103322 üzenetére
Igen, de csak kettő értékelésből.
Legutóbbi bejegyzés a 17track.net csomagkövetőn hogy befejeződött itthon (célországban) a vámkezelés, szállításra vár. Jövő héten kiderül hogy ráfizetek e. -
Cblacksmithc
tag
válasz
Snooker147 #103321 üzenetére
storno. Az eladónak a dhgate-en 50%-os pozitív értékelése van
-
Snooker147
tag
-
Snooker147
tag
Sziasztok!
DHGate-ről rendeltem egy telot, megtévesztő volt, minden terméknél ott van vagy options:spain, de kínából jön a termék.
DH oldalán a fizetett összeg felett ott van hogy vat included.
Kell majd áfát fizetnem, vagy nem? Mellékelek egy képet tóla. -
Sziasztok!
Fedex csomagom érkezik, tegnap elküldtem a vámkezeléshez a dokumentumokat, ma reggel a nyomonkövetés alapján átment a vámon. (Nemzetközi küldemény átment a vámvizsgálaton - Import) Ez azt jelenti hogy holnap megérkezik? A futárnál kell majd fizetnem?
-
azbest
félisten
válasz
mirci18 #103315 üzenetére
képkeresővel dob ki találatokat, gondolom telefonhoz passzolót kell választani például [link] Mechanical Mario
Alinál érdemes 10 dolcsinyi choice cuccot együtt rendelni, akkor valsz futár fogja hozni és nincs plusz szállítási díj.
Bár honor 200 pro-ranem látok, ha a link alapján olyat keresel, valamiért csak malájokat mutat -
mirci18
addikt
Sziasztok
Ezt a tokot be lehet valahonnan szerezni?
[link]
-
abiogenesis
csendes újonc
Sziasztok,
Rendeltem egy külföldi webshopban, YunExpress követőkódot kaptam Kínából.
Azt szeretném kérdezni, hogy mik a tapasztalatok, ezt majd egy futárcég fogja kiszállítani Magyarországon belül, vagy a Postán marad és át kell vennem személyesen?Nem kisméretű nonane temus csomag, egy billentyűzet lenne.
Köszi!
-
zsolt20
tag
Sziasztok . Nyomkövetésben Csomagom vámon átment ,de a dpd még nem vette át belföldi kiszállitásra 7 nap elteltével sem . Kérdésem dpd ennyire lassú lene , mennyi idő szokot lenni a vámrol a csomag felvétel?
Másik csomagomat sprinter hozta vámkezelés után 3 napra kaptam meg a csomagot , igaz itt meg sprinter rendszerében nyomkövetés sem frissült mái napig ,de legalább megérkezet.
-
Jahno
veterán
válasz
yogibear #103308 üzenetére
Kinél van a cucc? Shopee-t ismerjük, elég sok ázsiai országban létezik a formáció. Ha ez a "szolgáltató" nincs fent pld. a Parcelsapp listáján, meg mindenféle logisztikai cégeket összegyűjtő Wikis gyűjteményekben, akkor először valahogy meg kellene róla győződni, hogy létezik-e egyáltalán?
Márpedig EUban kimondva a Shopyy még hasonlít is rá hangzásban. Mit tudunk róla egy visszaigazolós emailon kívül?
-
yogibear
addikt
válasz
Jahno #103307 üzenetére
Kérdés, kinél van a cucc? Mert tuti, hogy ennek a bagázsnak nincs saját kiszállítója nálunk, gyanítom, hogy a "normál menet" szerint itt átadja egy belföldi cégnek, feltételezésem szerint a királyi postának, ők vámolják (mivel nem EU-s küldemény) és szerencsés esetben ők viszik ki a userhez csak akkor meg értesítő kellene a vámfizetésről már minimum 2 hete...
Azt is el tudom képzelni, hogy ők vhol lebaxták a sarokba, mert vám befizetésre vár és ott rohad, míg fel nem tűnik vkinek, mert értesítőt nem küldtek... vótmá ilyen náluk... -
rgeorge
addikt
Üdvözlet! A shopyyexpress szállítócéggel van valami tapasztalata valakinek? Elvileg 11-03-n itt volt egy csomag:
Vámkezelés is megvolt, elég valósnak tűnnek az információk.
Az eredeti küldő (USA webshop) azt írta, hogy "abnormal delivery" és visszautalja a pénzt vagy újra elküldi a terméket, de jó lenne kideríteni, hogy tényleg itt van-e már az országban és ha igen, melyik cég szállítaná ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest