-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Rage47 #103329 üzenetére
Visszaolvastam:
Ki nem szállítják..
Csomagponton összekeverik..
Csomagautomatába vagy nem teszik be vagy beteszik, de nem küldenek kódot..Akkor hogy kapom meg a csomagomat ?
Ma azon filóztam, hogy olyan csomagautomatába kérem, ami az útvonala elején van, hátha akkor még van kedve kiszállítani.. Amúgy ha megjön a csomag, egy rendes srác szokta hozni, nem egy link figura.. De ma nem engedte módosítani, nem tudom, ez normális-e..
-
törölt tag
Srácok, az utóbbi időben a DPD-nek lett egy kretén szokása.
Az elmúlt 2.5-3 hétben öt rendelésemből !!!hármat!!! nem sikerült elsőre kézbesíteni, pedig telefon bekapcsolva, én meg a helyszínen voltam egész nap!
Az elsőnél úgy buktak le, hogy a megadott intervallum alsó része előtt 15 perccel megnéztem a trackinget és kiírta, hogy sikertelen kézbesítés. Pedig még nem is lehetett itt a srác. A másodiknál a megadott intervallum közepén néztem rá, szintén zenész. Ma meg ismét az első eset fordult elő, mert figyeltem rá.
Én sajnos a sor végén vagyok, így mindig 15.00-18.30 között jön a futár, öt óra után pedig már nagyon közel vagyunk a 8 órás munkaidő lejártához (fél 6 után eddig se az EO, se a DPD nem hozott csomagot az elmúlt két évben, mindig "sikertelen a kézbesítés"). De ez a mostani új dolog, 15-16 óra között nem jönnek meg a rendelések..
Esetleg másnak volt hasonló tapasztalata ? Ez már kezd nem vicces lennie, főleg mert a Cainiao tracking oldala szerint is sikertelen volt a kézbesítés, user error miatt. Most ha második alkalommal is eljátsszák ezt, megy vissza a csomag ?
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest