Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Monitor hiba topik
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobolade
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Koss The Plug-ot, jó drága volt
és szerintem annyira nem is jó. A hangja tetszik, rendben van, de vagy a fülem formája lehet furcsa, vagy nem lesz nagy siker ez a bedugdosós szivacsos izé. Valahogy nem az igazi. Ha beljebb tolom még jobban szól, de azonnal kicsúszik, nem esik ki a fülemből csak kijjebb csúszik, értitek na. Van egy AKD Acoustics K12P fülesem is, na az a tuti befutó nálam, (a Koss-t csak próbából vettem, de nem nyert) az AKD szebben szól, kiegyensúlyozottabb (nekem) és atomhangos (ez a 17Ohm ellenállás és a 16mW teljesítmény miatt van) Jah és felennyiba kerül mint a Koss! Kössz! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és szerintem annyira nem is jó. A hangja tetszik, rendben van, de vagy a fülem formája lehet furcsa, vagy nem lesz nagy siker ez a bedugdosós szivacsos izé. Valahogy nem az igazi. Ha beljebb tolom még jobban szól, de azonnal kicsúszik, nem esik ki a fülemből csak kijjebb csúszik, értitek na. Van egy AKD Acoustics K12P fülesem is, na az a tuti befutó nálam, (a Koss-t csak próbából vettem, de nem nyert) az AKD szebben szól, kiegyensúlyozottabb (nekem) és atomhangos (ez a 17Ohm ellenállás és a 16mW teljesítmény miatt van) Jah és felennyiba kerül mint a Koss! Kössz!