Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
csobolade
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy Koss The Plug-ot, jó drága volt
és szerintem annyira nem is jó. A hangja tetszik, rendben van, de vagy a fülem formája lehet furcsa, vagy nem lesz nagy siker ez a bedugdosós szivacsos izé. Valahogy nem az igazi. Ha beljebb tolom még jobban szól, de azonnal kicsúszik, nem esik ki a fülemből csak kijjebb csúszik, értitek na. Van egy AKD Acoustics K12P fülesem is, na az a tuti befutó nálam, (a Koss-t csak próbából vettem, de nem nyert) az AKD szebben szól, kiegyensúlyozottabb (nekem) és atomhangos (ez a 17Ohm ellenállás és a 16mW teljesítmény miatt van) Jah és felennyiba kerül mint a Koss! Kössz! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Linux felhasználók OFF topikja
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RAM topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- Roborock Q5 PRO robotporszivó (garis)
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Audi A6 C5 Multimedia - 1/32GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és szerintem annyira nem is jó. A hangja tetszik, rendben van, de vagy a fülem formája lehet furcsa, vagy nem lesz nagy siker ez a bedugdosós szivacsos izé. Valahogy nem az igazi. Ha beljebb tolom még jobban szól, de azonnal kicsúszik, nem esik ki a fülemből csak kijjebb csúszik, értitek na. Van egy AKD Acoustics K12P fülesem is, na az a tuti befutó nálam, (a Koss-t csak próbából vettem, de nem nyert) az AKD szebben szól, kiegyensúlyozottabb (nekem) és atomhangos (ez a 17Ohm ellenállás és a 16mW teljesítmény miatt van) Jah és felennyiba kerül mint a Koss! Kössz!