Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyiNyufi
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a nagyon necro hozzászólásért, de nem tud vki, egy szervízt Budapesten, ahol tudnak Koss KSC 75-öt javítani? Mert a hivatalos szervízben azt mondták, hogy sajnos ezt a típust ők nem tudják javítni

-
daniel909
addikt
szasztok!
érdemes még így 2011ben KOSS The plug fülest venni? vagy már vannak jobbak?
nekem igazából csak az fontos hogy max közeli hangerőn ne legyen sok éles hang de így ennyi, nincsenek nagy elvárásaim. -
Tendd
tag
Hali!
Szétmállott a szivacs a PortaPro fejhallgatómon. Valaki rendelt már szivacsot hozzá? Egész Magyarországon csak ezt az egyet lehet kapni. Jó lehet rá? Ha nincs válasz akkor is megrendelem, mást nem tudok tenni

-
okezsoke
tag
válasz
aimettirlz
üzenetére
Stockholmban minden második emberen Koss Porta Pro-t látni.

-
Johnny Cage
addikt
srácok, a Koss Porta Pro fülhallgatók garanciáját hol lehet érvényesíteni? azt olvastam a topikban, hogy a Hama központjában biztos, de mivel vidéki vagyok, nekem macerás felpostázgatni a fülhallgatót. a márkaboltnak (vagy a boltnak, ahol vettem) nem kötelessége azt a garanciát vállalni, amit a gyártó vállal? hogy van az, hogy az egyik cég (pl. a Photo Hall) vállalja, a másik (Media Markt) meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED monitor topic
- Steam topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

kb 7-10e közt van az ára.