Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunyiNyufi
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi a nagyon necro hozzászólásért, de nem tud vki, egy szervízt Budapesten, ahol tudnak Koss KSC 75-öt javítani? Mert a hivatalos szervízben azt mondták, hogy sajnos ezt a típust ők nem tudják javítni
-
daniel909
addikt
szasztok!
érdemes még így 2011ben KOSS The plug fülest venni? vagy már vannak jobbak?
nekem igazából csak az fontos hogy max közeli hangerőn ne legyen sok éles hang de így ennyi, nincsenek nagy elvárásaim. -
Tendd
tag
Hali!
Szétmállott a szivacs a PortaPro fejhallgatómon. Valaki rendelt már szivacsot hozzá? Egész Magyarországon csak ezt az egyet lehet kapni. Jó lehet rá? Ha nincs válasz akkor is megrendelem, mást nem tudok tenni
-
okezsoke
tag
válasz
aimettirlz #99 üzenetére
Stockholmban minden második emberen Koss Porta Pro-t látni.
-
Johnny Cage
addikt
srácok, a Koss Porta Pro fülhallgatók garanciáját hol lehet érvényesíteni? azt olvastam a topikban, hogy a Hama központjában biztos, de mivel vidéki vagyok, nekem macerás felpostázgatni a fülhallgatót. a márkaboltnak (vagy a boltnak, ahol vettem) nem kötelessége azt a garanciát vállalni, amit a gyártó vállal? hogy van az, hogy az egyik cég (pl. a Photo Hall) vállalja, a másik (Media Markt) meg nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Synology NAS
- Projektor topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÚJ !! MacBook Pro 14.2" INCH (M4 PRO - 2024) 14C / 20C / 24 GB / 1 TB / 100% AKKU - Magyar
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest