Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Srácok, megint elővettem ezt a lapot, egy samsung TV-vel kellene egy win10-nek futnia, de az istennek se akar menni.
Mindhárom DP aljzat jó, a párom monitorán van DP, oda dugva win10 betöltés után (már be volt kapcsolva, mikor dugdosni kezdtem) minden kimeneten van kép, DP-DP kábellel, DP-hdmi kábellel, DP átalakító- hdmi kábellel is jó.
Az én samsung 65"-os 4K LED tévémen ugyanezekkel a kábelekkel nem akar menni, másik lap, amit fixen itt használok (ez a tévé a monitorom) gond nélkül megy, az előző is ment hiba nélkül. Van ötlet, vagy infó, mi lehet a nyűgje? Elveszne némi infó a DP- HDMI átalakítás során, ami miatt nem tudja a tévé, milyen jelet kap? Vágja ezt valaki?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest