Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- rx 9070 xt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
"Azt jól látom hogy a FireTV stick az ellövi az usb-c-t tápfelvételre?"
Ha jól tudom a stick még mindig microUSB-n kapja a tápot (kicsit vicces), nincs rajta USB C, ami elég érdekes.
A sticken nem igazán tudod sok mindenre használni az USB HUB-ot, mert a 2GB-nál nagyobb fájlokat nem kezeli a FAT fájlrendszer miatt.
Az USB HUB csatlakoztatáshoz kell külön Y kábel.
Amúgy itt a topikja: [link] -
skippper
senior tag
Én személy szerint semmilyen lassulást nem tapasztaltam még, pedig bőven előfordul 70-80mbps HDR videó TrueHD hanggal is a listán. Menü és navigáció is hibátlan eddig, persze hogy ez idővel hogyan változik az más kérdés. Felhasználói szokások is egészen mások lehetnek, én tisztán Kodi, Netflix, Spotify, YouTube contentre használom, játékok, böngészés, ilyesmi nem jön szóba.
Az USB-C-t arra szokták használni, hogy párezer forintos hubot kötnek rá, amin van ethernet is, illetve 3 másik usb aljzat
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest