Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
nagyon kezdő vagyok kodiban, most ismerkedek vele. feltettem a telefonomra a kore appot amivel jól tudom irányítani a kodit, de ahogy feltettem és csatlakoztattam feleségem telefonján is a kore-t ugyanahoz a kodihoz amit addig az én telefonommal irányítottam, az én telefonom elvesztette vele a kapcsolatot.
a kapcsolatokat kézzel állítottam be, ugyanazokkal az adatokkal (minden ugyanaz volt, felhasználónév-jelszó is).
lehetséges, hogy egyszerre két telefonról irányítsuk a kodit, vagy egymást kizárja a két kore?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Delta S USB-C
- Garanciás LG OLED 65C3 (164cm) TV/4K 120Hz/Evo/ Dolby Vision/HDR10/beszámítás van
- Cisco CTS SX80 IPST60 - Video konferencia vezérlő - Piaci ár alatt
- Vivtek D5380U-WNL - 5000 Ansis projektor - Full HD 3D - Nagy fényerejű projektor - WUXGA -
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest