Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
DeFranco #2734 üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? - egyáltalán nem tré, miből gondolod. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb, nálam minden anyagot tökéletesen megtalál, ha meg valamilyen oknál fogva nincs benne akkor a TMDB weboldalán bővítem a médiatárat és utána benne lesz. IMDB pl. nagyon sok filmemet rosszul találja meg ami vicc, eygszer kipróbáltam 2 eszközön, hogy melyiknél jobb az arány, tMDB magasan nyert, 400 filmcímet kerestettem.
van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, - azt TVDB-n kéne nézni és azserint beállítani, nekem is volt ilyen sorozatom, a Columbot msáképp írták DVD-re mint ahogy valójában kellett volna illetve figyelni kell a speciális részeket is, azoknak más a számozása és majd a végeredmény jó lesz, oda kerül ahova kell. -
Ejelhar
senior tag
válasz
DeFranco #2722 üzenetére
na erre mondom, hogy hülye a logikája
Szerintem skin- és nézetfüggő.
Például ebben a skinben/nézetben jóval egyértelműbb, van egyszer úgy általában a sorozatok menüpont, alatta meg annak almenüje, felette meg egyéb lehetőségek. Vagyis már ismeretlenül is van fogalmam arról hol mit kapok, mik a lehetőségeim. -
junkpod
veterán
válasz
DeFranco #2701 üzenetére
Nem értek a Windows driveren hét, de az fura, hogy dxva a renderer, míg dxva2 a hw accelerstor. Ezt nem lehet egyformara állítani?
Illetve a hangokra 2.0 lekeveres van beállítva, így a gépnek el kell végeznie a dekodolast és a lekeveres. A tv-d nem támogatja a dd/DTS hangot? -
kmarci25
veterán
válasz
DeFranco #2623 üzenetére
Talán a bufferelés változtatása is segíthet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
- Philips LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AM 5 lapok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest