Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
DeFranco #2734 üzenetére
egyébként az gyakori hogy ennyire tré az adatbázisa a tmdb-nek? - egyáltalán nem tré, miből gondolod. Szerintem az egyik legjobb, ha nem a legjobb, nálam minden anyagot tökéletesen megtalál, ha meg valamilyen oknál fogva nincs benne akkor a TMDB weboldalán bővítem a médiatárat és utána benne lesz. IMDB pl. nagyon sok filmemet rosszul találja meg ami vicc, eygszer kipróbáltam 2 eszközön, hogy melyiknél jobb az arány, tMDB magasan nyert, 400 filmcímet kerestettem.
van egy rajzfilmsorozat és már hülyét kapok, hogy más a részek számozása nálam, más a tmdb-n, - azt TVDB-n kéne nézni és azserint beállítani, nekem is volt ilyen sorozatom, a Columbot msáképp írták DVD-re mint ahogy valójában kellett volna illetve figyelni kell a speciális részeket is, azoknak más a számozása és majd a végeredmény jó lesz, oda kerül ahova kell. -
Ejelhar
senior tag
válasz
DeFranco #2722 üzenetére
na erre mondom, hogy hülye a logikája
Szerintem skin- és nézetfüggő.
Például ebben a skinben/nézetben jóval egyértelműbb, van egyszer úgy általában a sorozatok menüpont, alatta meg annak almenüje, felette meg egyéb lehetőségek. Vagyis már ismeretlenül is van fogalmam arról hol mit kapok, mik a lehetőségeim. -
junkpod
veterán
válasz
DeFranco #2701 üzenetére
Nem értek a Windows driveren hét, de az fura, hogy dxva a renderer, míg dxva2 a hw accelerstor. Ezt nem lehet egyformara állítani?
Illetve a hangokra 2.0 lekeveres van beállítva, így a gépnek el kell végeznie a dekodolast és a lekeveres. A tv-d nem támogatja a dd/DTS hangot? -
kmarci25
veterán
válasz
DeFranco #2623 üzenetére
Talán a bufferelés változtatása is segíthet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (UE75CU7172) 190CM 4K SMART PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- Samsung C-HW-C440G 2.1 Soundbar Hangprojektor - 270W
- LG OLED55C27LA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest