- RAM topik
- Videós, mozgóképes topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Hővezető paszták
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
Kapanyél #2065 üzenetére
Hát akkor nem jó szabályokat írtak a cikkben. Én mindenhol az angol/eredeti elnevezést és utána szóközzel az évszámot használom. Ez 99,99%-os pontosságot ad.
Természetesen a scraper úgy van beállítva,, hogy az adatbázisban magyar címek és magyar tartalom-infó legyen letöltve.
Nekem is volt egy tucatnyi hibás elnevezés ez kb 10% volt. Eleinte buta módon a KODIban kézi kereséssel átraktam a helyes címre. De egy új instal, ha előtte nem mentettem le a médiatárat akkor bizony szenvedést hozott. Sokszor egy észrevehetetlen elütés (Phil Collins nevét végtelen változatban le lehet írni, vagy a másik fórumban reklamált eset: Rogue One vagy Rouge One...) okozott fejtörést.
Akkor neki estem: pc-n megynitottam a NAS mappáit, mellette böngészőben a TMDB-t és amit nem talált meg a KODI vagy hibás volt azt megkrestem TMDB-ben hogy van írva, milyen évjárat és javítottam a fájlnevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- RAM topik
- AliExpress tapasztalatok
- Videós, mozgóképes topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Villanyszerelés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest