Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Kapanyél #2065 üzenetére
Hát akkor nem jó szabályokat írtak a cikkben. Én mindenhol az angol/eredeti elnevezést és utána szóközzel az évszámot használom. Ez 99,99%-os pontosságot ad.
Természetesen a scraper úgy van beállítva,, hogy az adatbázisban magyar címek és magyar tartalom-infó legyen letöltve.
Nekem is volt egy tucatnyi hibás elnevezés ez kb 10% volt. Eleinte buta módon a KODIban kézi kereséssel átraktam a helyes címre. De egy új instal, ha előtte nem mentettem le a médiatárat akkor bizony szenvedést hozott. Sokszor egy észrevehetetlen elütés (Phil Collins nevét végtelen változatban le lehet írni, vagy a másik fórumban reklamált eset: Rogue One vagy Rouge One...) okozott fejtörést.
Akkor neki estem: pc-n megynitottam a NAS mappáit, mellette böngészőben a TMDB-t és amit nem talált meg a KODI vagy hibás volt azt megkrestem TMDB-ben hogy van írva, milyen évjárat és javítottam a fájlnevet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest