Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Autós kamerák
- Hobby elektronika
- Izmos Corsair tápok oldalsó interfészekkel és iCUE Link kontrollerrel
- SSD kibeszélő
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarakrael
csendes tag
válasz
Sarakrael #129 üzenetére
Ha esetleg valakinek a jövőben ilyen problémája lenne, nekem ez segített:
http://forum.mirillis.com/viewtopic.php?f=36&t=12625OFF: Nem találtam hol tudom szerkeszteni a saját kommentemet.
-
Sarakrael
csendes tag
Tiszteletem!
Na szóval van ez az Aciton nevű gameplay felvevő program, ami olyan formátumban menti el a videókat, hogy arról még senki nem hallott. Az a vicces, hogy a windows újra telepítésemig a Sony vegas valamiért gond nélkül tudta használni ezeket a fájlokat, most viszont valamiért arcon röhög, amikor megpróbálom azokat megnyitni.Sebaj, gondoltam, AVS video converterrel helyre rakom a videót, de most valamiért az sem hajlandó felismerni, de az legalább egy normális hibaüzenettel tiltakozott:
The Following errors occured while opening files:
Példa.avi - ACM is not installed.
Codec name: FICVAce3 és a K-lite codec pack nem segített rajtam, letöltöttem és előírások szerint telepítettem a LAME ACM Codec 3.99.5-et de ez se hatotta meg egyik programot sem. Rákerestem a FICV codecre, de a google nem volt a barátom, több ötletem nincs, ezért szeretném most a segítségeteket kérni
-
zetecR
addikt
Sziasztok,
adott két régi (2004-es), WMV file, amit ha meg akarok nyitni a Media Playerrel, akkor Media Usage Rights-ot szeretne begyűjteni egy szerverről, ami valószínüleg már nem létezik, mert egy domain név-kereskedő oldalra irányít.
Valahogyan ki lehet nyerni belőle a videót, vagy kuka?
-
Devilhun_HUN
aktív tag
vlc 2.0.4 kell valami kodec plusban vagy az benne van?
Ha kell akkor melyiket érdemes használni a csomagok közül?K-Lite Mega Codec Pack 9.4.0?
Windows 7 Codec Pack 2.61? -
kiskornel
addikt
Hello! Van még 1/2 órám... mpg4c32.dll melyik MS codec packban van benne. Szívesen venném, ha letölthető linket mellékelne valaki (de csak az ms oldalról).
Előre is köszönömHáttér: VirtualDub... szeretnék mpg42 v2-vel tömöríteni, ami alapból nincs a Win7-ben. Nem tudom, mit kellene telepíteni, hogy benne legyen az Encoderek közt. Azt tudom, hogy ha a többivel tömörgélek, vagy nem bizti, hogy használható lesz sima aviként más gépeken, vagy pedig szétesik a kép, vagy, stb...
-
Easyl0ver
tag
Sziasztok, potplayer- t használom, mert ebben találtam meg eddig egyedül a " Motion Blur " lehetőséget ezzel a beállitással sokkal élethűbben mozog a kép film nézésnél. Csak az a problémám, hogy ha beállitom ezt a funkciót a kép alján zöld kockák ugrálnak, jelennek meg. Tud vki vmien megoldást, vagy más programot ajánlani ahol ez a funkció létezik?
-
Stanchore
senior tag
válasz
WonderCSabo #121 üzenetére
Tudna valaki ajánlani olyan codec pack-et ami tartalmaz m-jpeg codec-et? Egy videó vágó progi nem nyitja meg a képet, csak a hangot, amit mjpeg-be tömörítve vett fel afterburner. THX
-
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo #119 üzenetére
Igen... egyetértek.
Csak nem nagyon tudom, hogy mi meg hova települhetett. A programok között csak a DivX Setup van, ami ilyennek tűnik...
Az ffdshow meg a többi hol gyakható ki? -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo #117 üzenetére
Windows Media Player
XVid AVI video, ha jol tudom
kodek? DivX codec pack van... és lejátszáskor ilyenek indulnak, hogy ffdshow (audio-video), AC3 filter, DirectVobSubBS.Playerben egyébként le lehet játszani gond nélkül, de jobb szeretném, ha WMPben is menne...
-
Ł@ç!
csendes tag
Sziasztok!
Röviddel ezelőtt egy meglehetősen idegesítő, és feltételezem, kodek-alapú hiba bukkant fel nálam.
Az eddig tökéletesen seekelhető feliratos videók egyik napról a másikra tekerés után aranyosan elölről kezdték el lejátszani a felirat .srt kiterjesztésű fájlját...
Nem igazán értek a témához, így nem tudom megmondani, hogy mit állíthattam el esetleg a kodekek között, de definitíve beállításpaneleken nem babráltam...Tudna valaki segíteni?
Köszönettel:
Ł@ç! -
Ayg0
senior tag
válasz
WonderCSabo #113 üzenetére
mondtam én, hogy lehet ott állítgatni... : ) de ha ez is volt amit anno mutattak, most nem jött be. változatlanul megy mindkét audio. 32 és 64 bites verzió között lehet valami difi? vagy más a gubanc?
-
WonderCSabo
félisten
ffdshow egy dekóder, nem tud választani a hangsávok között. Ő már csak a kiválasztott és demuxolt sávot tudja dekódolni, azt se tudja, hogy az milyen fájlból van.
Szerk.: Közben rájöttem, hogy az AVIt az ffdshow audio decoder mégis tudja kezelni - beállítások -> stream switcher ->pipa be. De mp4, mkv fájlokhoz már mindenképpen Haali kell.
-
Ayg0
senior tag
válasz
WonderCSabo #111 üzenetére
tuti, hogy lehet valamit babrálni az ffdshow audio dekóderének konfigos részében, mert valamelyik ph fórumon egyszer már feltettem egy hasonló kérdést és ott írta le valaki mit és merre. de nem mentettem le, mert nem hittem, hogy valaha mégegyszer szükség lesz rá. :s
ergo ha nem muszáj, nem raknék fel +motyót ezért. vagy az ffd tartalmazza azt a splittert amit írsz? -
WonderCSabo
félisten
A dekóderben sehogy, ezt a splitter végzi el. Pl. a Haali Media Splitter, telepítésnél az AVI támogatást klikkeld be.
-
Ayg0
senior tag
sziasztok!
adott egy wmp 12 + ffdshow + dual audios dvdrip. kérdés: a dekóderben hol lehet kikapcsolni a szinkront, mert alapból egyszerre megy a kettő és élvezhetetlen a film?
előre is köszönöm!
-
Flagbringer
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy leszedtem egy filmsorozatot és alapból benne van a francia felirat. Magyar felirathoz szeretném társítani, de egyszerre jelenik meg mindkettő felirat lejátszáskor. Sajnos nem tudom letiltani a francia feliratot.
Van valakinek valamilyen ötlete, hogyan lehetne megoldani, hogy csak a magyar felirat legyen rajta?
-
brick6
csendes tag
Hali!
Hogyan lehet beállítani, hogy egy médiafájl lejátszásakor megadott filtereket használjon a lejátszó?
Graphstudioban szépen össze tudom állítani, de amikor behúzom oda a médiafájlt, az automatikus összeállítás teljesen más, és számomra kedvezőtlenebb.
Egye videofájloknál szükségem lenne arra, hogy az ffdshow audio decodert használja és nem a microsoft beépített kodekjét.
Mit jelent pontosan a MERIT érték a kodeknél?Megj.: nem akarok VLC és más programokat használni. Tökéletesen meg vagyok elégedve a MPC-HC-val.
-
evilzombie
tag
Sziasztok!
K-lite codec packot hasznalok, egy rendszer visszaállítást kellet vegrehajtanom.
A visszaállítás utan a dvd, es blue ray filmeket ugy jatsza le hogy a kep csupa zold, hang ok.(minden mas formatum OK)
Uninstallaltam, reg-et takaritottam majd felraktam a legújabb klite packet, de sajna nem valtozott semmi!
Pedig a visszaallitasi pont csak egy hetes, a codec pack fenn van mar min egy eve!
Mit tegyek?
1000 kosz a segitsegert!
-
t1
veterán
Vki tudna segíteni? Van egy netbookom és egyszerűen bármilyen kodeket teszek fel a kép mindig nagyon világos, mintha a normális kép elött lenne egy fehér fólia vagy nem tom, hogy magyarázzam el. Mi lehet a megoldás?
-
tknof1871
őstag
Üdv! Kodeket miket kell/érdemes telepíteni? Van egy oldal, ahol ezek össze vannak gyűjtve? A lejátszó (The KMPlayer) tud mindent magától, de most VirtualDub-bal akarok szerkeszteni, annak már kell a kodek.
-
soveny
csendes tag
Sziasztok!
Integrált SiS Mirage 3 (SiS 672) videokártyám van, filmnézéskor (úgy tűnik, DivX-szel nem csinálja, csak MPEG 2-vel) valamiért folyton magasra állítódik a fényerősség (brightness). Ekkor, ha a kártya gyári programjával (SiS Utility Tray) alapértelmezettre állítom az amúgy is alapértelmezett értéken álló fényerőbeállítást (külön lehet a videóablak fényerejét állítani), akkor helyreáll a rend, amíg újra meg nem nyitok egy videót. BSPlayerrel, WinDVD-vel csinálja, Winamppal nem.
Előfordulhat, hogy kodek-hiba? Hogy oldhatnám meg? A BSPlayer által felajánlott kodekeket telepítettem fel, illetve egy teszt erejéig a CCCP-codecs packot, hátha az megoldja. Nem oldotta.Kösz a segítséget!
-
scream
veterán
válasz
WonderCSabo #102 üzenetére
rendben, köszi
csak azért kell mert most ha megnyitom a 11-et vagy 12-t és egy videot szeretnék betölteni kifagy az egész gép és valszeg a kodekek akadtak össze, így leszedtem a gépről mind két progit (és remélem akodekeket is) és ujrarakom a 11-et. remélem menni fog rendesen ...
-
scream
veterán
Sziasztok!
Hogyan tudnám letörlni egy program által felrakott (Pinnacle Studio 11 és 12) kodekeket manuálisan? vagy az uninstalljuk automatikusan leszedi őket ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest