Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarakrael
csendes tag
Tiszteletem!
Na szóval van ez az Aciton nevű gameplay felvevő program, ami olyan formátumban menti el a videókat, hogy arról még senki nem hallott. Az a vicces, hogy a windows újra telepítésemig a Sony vegas valamiért gond nélkül tudta használni ezeket a fájlokat, most viszont valamiért arcon röhög, amikor megpróbálom azokat megnyitni.Sebaj, gondoltam, AVS video converterrel helyre rakom a videót, de most valamiért az sem hajlandó felismerni, de az legalább egy normális hibaüzenettel tiltakozott:
The Following errors occured while opening files:
Példa.avi - ACM is not installed.
Codec name: FICVAce3 és a K-lite codec pack nem segített rajtam, letöltöttem és előírások szerint telepítettem a LAME ACM Codec 3.99.5-et de ez se hatotta meg egyik programot sem. Rákerestem a FICV codecre, de a google nem volt a barátom, több ötletem nincs, ezért szeretném most a segítségeteket kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest