- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Canon EOS DSLR topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sarakrael
csendes tag
Tiszteletem!
Na szóval van ez az Aciton nevű gameplay felvevő program, ami olyan formátumban menti el a videókat, hogy arról még senki nem hallott. Az a vicces, hogy a windows újra telepítésemig a Sony vegas valamiért gond nélkül tudta használni ezeket a fájlokat, most viszont valamiért arcon röhög, amikor megpróbálom azokat megnyitni.Sebaj, gondoltam, AVS video converterrel helyre rakom a videót, de most valamiért az sem hajlandó felismerni, de az legalább egy normális hibaüzenettel tiltakozott:
The Following errors occured while opening files:
Példa.avi - ACM is not installed.
Codec name: FICVAce3 és a K-lite codec pack nem segített rajtam, letöltöttem és előírások szerint telepítettem a LAME ACM Codec 3.99.5-et de ez se hatotta meg egyik programot sem. Rákerestem a FICV codecre, de a google nem volt a barátom, több ötletem nincs, ezért szeretném most a segítségeteket kérni
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Fire TV stick/box
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Gaming notebook topik
- Miért tűntek el ezek a PC-alkatrészek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest