Hirdetés
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanchore
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Tudna valaki ajánlani olyan codec pack-et ami tartalmaz m-jpeg codec-et? Egy videó vágó progi nem nyitja meg a képet, csak a hangot, amit mjpeg-be tömörítve vett fel afterburner. THX
-
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen... egyetértek.
Csak nem nagyon tudom, hogy mi meg hova települhetett. A programok között csak a DivX Setup van, ami ilyennek tűnik...
Az ffdshow meg a többi hol gyakható ki? -
Ł@ç!
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Windows Media Player
XVid AVI video, ha jol tudom
kodek? DivX codec pack van... és lejátszáskor ilyenek indulnak, hogy ffdshow (audio-video), AC3 filter, DirectVobSubBS.Playerben egyébként le lehet játszani gond nélkül, de jobb szeretném, ha WMPben is menne...
-
Ayg0
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
mondtam én, hogy lehet ott állítgatni... : ) de ha ez is volt amit anno mutattak, most nem jött be. változatlanul megy mindkét audio. 32 és 64 bites verzió között lehet valami difi? vagy más a gubanc?
-
Ayg0
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tuti, hogy lehet valamit babrálni az ffdshow audio dekóderének konfigos részében, mert valamelyik ph fórumon egyszer már feltettem egy hasonló kérdést és ott írta le valaki mit és merre. de nem mentettem le, mert nem hittem, hogy valaha mégegyszer szükség lesz rá. :s
ergo ha nem muszáj, nem raknék fel +motyót ezért. vagy az ffd tartalmazza azt a splittert amit írsz? -
scream
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
rendben, köszi
csak azért kell mert most ha megnyitom a 11-et vagy 12-t és egy videot szeretnék betölteni kifagy az egész gép és valszeg a kodekek akadtak össze, így leszedtem a gépről mind két progit (és remélem akodekeket is) és ujrarakom a 11-et. remélem menni fog rendesen ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Battlefield 6
- Samsung kuponkunyeráló
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Shure Podcast mikrofon
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest