Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Gabo0905
aktív tag
szeretnék kérni egy piros pontot t|-|om! [link] kollegának egy pirosat az intel 915-ös processzorért!
-
Ratchent
csendes tag
Kérnék egy piros pontot [atos19881101] kollégának ezért az üzletért [link].korrekt megfontolt vevő
-
[sultan]
tag
Penndragon-nak szeretnék egy pirosat kérni ezért.
-
BlackPriest
őstag
zachari-nak jár a piros a nagyon gyors vásárlásért
-
alejandri
tag
Kérnék piros pontot Thomzone [link]
kollégának egy turbo sim-et vettem tőle. -
em_laci
csendes tag
Jár egy piros pont Helló Kitty kollégának, ezért az üzletért!
-
MongooseNX71
csendes tag
Piros Pont jár ZolaMan fórumtársnak a nagyon korrekt és gyors Wii javításért. Köszönöm és ajánlom mindenkinek !!!
-
Vigilante
őstag
Pirosat kérnék kerelo-nek a sikeresen lebonyolított üzletért!
-
Ghost79
tag
Piros pontot kérek Apone33 fórumtársunknak [link] Egy Crysis 2-t vettem tőle és ő becsületesen elküldte,kb.negyed óra alatt volt meg az egész üzlet.Köszi mégegyszer
-
mckayals
csendes tag
Piros pont jár MongooseNX71kollegánakEzért a bizniszért.
-
szocsika
csendes tag
Sziasztok!
Egy nagy piros pontot kérnék peto.istvan kollégának ezért a villámgyors és korrekt bizniszért.
Még 1x köszi.
Üdv.
-
menyét001
csendes tag
Nagy piros pontot kérek kenny123 kollégának!
Gyors és megbízható. Csak ajánlani tudom! -
Yutani
nagyúr
Kérnék zsoltizsolti fórumtársnak egy piros pontot ezért az üzletért.
-
Shuki
tag
Pirosat szeretnék [link]-nak kérni vga biznisszért!
-
Archer
őstag
Kérnék egy pirosat Day 'n' Nite-nak a korrekt bizniszért, ezt az Asus lapot vette tőlem.
-
ossa
tag
Nagyon hatalmas piros pont http://hardverapro.hu/tag/wrek.html topic társnak ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/technics_sc-eh750_2/hsz_1-50.html
Korrekt nagyon megbízható, bátran ajánlom bárkinek...
-
Abarth500
csendes tag
Helloka,
PowerP4 kollégának szeretnék pirospontot adni, mert korrekt és segítőkész ..
HP notis problémám megoldásában igen sokat segítet! Köszönöm!
Üdv:
-
devil666666
csendes tag
Kérek egy pirosat [szucsi19] tagunknak a frankó [memóriáért]
Köszi. -
szucsi19
tag
Kérek pirospontot devil666666 fórumtársnak ebből vásárolt.
Köszönöm. -
Christians
csendes tag
atos19881101 kollégának jár a piros ...Innen vett át tőlem egy joy ...Korrekt megbízható
Ajánlott!
-
grrpowa
aktív tag
Sziasztok kerpi_p4-nek szeretnék egy pirospontott kérni egy 550W HKC tápot vettem tölle korreklt megbizható eladó
-
pcminden
csendes tag
Én ugyan most nem vásároltam semmit, de szeretnék egy hatalmas JÓ PONTOT kérni [OCB kollégának], mindig nagyon segítőkész és már jó párszor tudott segíteni, önzetlenül bérmentve. Nagy köszönet érte
-
kisfiu87
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot NEISSE kollégának ezért a nagyszerű videókártya üzletért.
-
dolcsi70
csendes tag
Piros pontot kérnék blst kollégának
Jó üzleti partner. -
Muha
csendes tag
Piros pont Yugo-nak ezért a kis drágáért http://hardverapro.hu/apro/amd_phenom_ii_x2_550_black_edition_ingyen_posta/hsz_1-50.html
-
KukkSteve
senior tag
Kérnék egy piros pontot kryboy fórumtársnak, már többször bizonyította korrektságát velem szemben. Legutóbb ez a kis telcsi volt a tárgy.
Köszönet neki! -
pc-user
senior tag
Pirosat kérnék KukkSteve fórumtársnak a létrejött adás-vételért! Köszönöm!
-
VLsoft
csendes tag
geezer -nek kérnék piros pontot, sajnos linket fórum topichoz nem tudok adni, mivel privátban kerestem meg. Viszont a privát üzeneteim között megnézheti aki erre technikailag képes, váltottunk pár üzenetet, ezúton hozzájárulok azok megnézéséhez (ha hozzájárulás szükséges).
Konkrétan HP NC8000 laptophoz kértem tőle akkumulátort, amit be is szerzett, és bár nem teljesen olyan típus volt mint az eredeti, rendben működik vele a laptop, illetve az üzlet létrejötte után is elérhető maradt.Ha véletlen egy Google keresés után valaki itt kötne ki a jövőben, némi hasznos infó:
A HP NC8000 típusú laptop 10.6 / 10.8 V -os 6 cellás aksival is rendben működik, nem feltétlen kell bele 8 cellás 14.4V -os.
Sajnos a gyártóból ezt az információt nem lehet kihúzni, ez pusztán kísérletezéssel derült ki - persze a 6 cellástól nem is lehet ugyanazt az üzemidőt elvárni, mint a 8 cellástól. A feszültségkülönbség miatt nem feltétlen kellett volna ennek működnie, ez a laptop elektronikájától függ, hogy képes-e azonosítani a szükséges töltőfeszültséget, vagy sem; épp ezért ha valaki ezen az információn felbátorodna és _más_ típusú laptopnál alkalmazná, az ebből eredő tűzijátékért nem vállalom a felelősséget; mindenki saját felelősségére kísérletezzen! -
vzm
újonc
2 db oriási piros pontot szeretnék sno.opynak megint vettem tőle 2 db játékot, "innen"
profi, jófej, tisztelettudó és rengeteg kedvezményt ad! -
penge1995
csendes tag
Nagy piros pontot kérnék sno.opynak megvettem tőle még 1db pc játékot Még mindíg csak ajánlani tudom!
-
-
edward007
csendes tag
üdv mindenkinek kedves tomek2010 kollégának egy pirospontot kérnék megbizhatósága 1-10 skáláig 10 pontot érdemel előre is köszönöm
-
Shao
csendes tag
1 piros kpal kollégának a fórumtársnak minden korrektül ment csak ajánlani tudom.
-
kpal
nagyúr
Piros jár Shao-nak ezért a monitorért
korrekt gyors megbízható.
-
duc
aktív tag
Shuki kollégának kérek egy pirosat, Videokártyát üzleteltünk.
-
kovixxx
csendes tag
Köszönöm blaca83 kollégának a rendkívül gyors és pontos üzlet lebonyolítását, ami által gazdagabb lettem ezzel a gépecskével:
1db ASUS P8H61
1db Intel Core i5-2300 2.80GHz BOX
1db Kingston DDR-3 4Gb /1600 KIT HyperX
1db 1Tb-os Winyó Samsung vagy WD
1db GIGABYTE ATi Radeon HD6850 OC 1Gb
1db Ház táp nélkül Thermaltake V3 Black Edition VL80001W2Z
1db Chieftec 550W CTG-550-80PEzért egy nagy piros pontot kérnék neki!
-
phoenix64
őstag
win7777 nek egy nagy pirosat, ezért az üzletért. Korrekt megbízható vásárló
-
creation
senior tag
Pirosat kérnék Johni5 kollegának.
Az alábbi hirdetésre: [link] válaszolva vásároltunk tőle utánvéttel egy 8800GTS G80 320/320-as VGA-t.
A VGA sajnos csíkozott, így nem felelt meg nekünk. A posta vétsége és némi szerencsétlenkedés után VISSZAUTALTA A VÉTELÁRAT! Majd a csomagot a mai napon visszaküldtük neki.
Korrekt, megbízható, próbagaranciájában hiteles eladó!
Csak ajánlani tudom!
-
palencsar
csendes tag
-
szasanyi
félisten
Egy piros ponttal jutalmazni tudom Ősember PH!órumtárs részéről a velem korrekten, gyorsan lebonyolított üzletet mely során G.SKILL RAM -okat vásároltam tőle.
-
Evgenii
tag
Kérnék szépen egy pirosat bejegyezni atillavaradi úrnak!
A következő alaplapot adtam el neki! A helyszínen be is szereltük, üzembe helyezte!Nálam itt kezdődik a jó vevő: 2011-06-04 13:07:29 "azonnal megvenném,kérlek hívjál fel" by Attila
-
Speedy8310
csendes tag
Óriási pirospont jár animatrix11 fórumtársnak a gyors, korrekt üzletért!
-
Tesi
tag
válasz
Devin92devin #42948 üzenetére
Pirosat adnék Devin92devin kollégának Ezért:[link] az üzletért. Korrekt eladó.
-
Aticus
csendes tag
Egy hatalmas piros pont jár Mr Irdatlan nevű kedves felhasználónak az alábbi üzletért
[link]
Kiváló partner, gyors, pontos és 100%-ig megbízható.
További sok sikert és sok jó üzletet kívánok neki.
S természetesen ajánlom mindenkinek.
Aticus -
atos19881101
senior tag
Egy piros jár christians kollégának ezért az üzletért. Egy joy-t kaptam tőle. Korrekt, gyors, kedves PH-s.
-
ritkaság
aktív tag
Üdv!
Piros pontot kérnék kiszi -nek, ezért az üzletért. Korrekt, segítőkész partner. -
szilikrisz
csendes tag
Hatalmas nagy köszönet Highground fórumtársamnak az alábbi üzlet zökkenőmentes lebonyolításáért: Logitech MOMO Racing ffb
Kifogástanan a masina, rendkívül rugalmas és szimpatikus eladó! Csak ajánlani tudom!!
Köszönet mégegyszer!
-
tothb01
csendes tag
Piros pontot kérnék gabi123 kollégának,egy Silverstone házikót vettem tőle.
Pontos,segítőkész kolléga,ajánlom mindenkinek! -
LeC
addikt
Pirospontot kérnék old_artist kollégának ezért az üzletért.
Megbízható, pontos, korrekt vásárló, csak ajánlani tudom
-
Geller72
veterán
Csinálja vki a listát
.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest