Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Lasy fórumtársnak jár egy piros, ezért az üzletért. Lehet vele beszélni.
-
1blackdragon
csendes tag
Üdv.
Piros pont jár zarayg -nek ezért az üzletért: Ati Radeon 9600 Pro - Képekkel!.
Köszönöm az üzletet. -
1blackdragon
csendes tag
Piros pont jár djRusT nak ezért az üzletért: Acer Aspire 3100 ALKATRÉSZNEK IS AKÁR!!!! nézz be
.
Köszönöm az üzletet. -
szallert
csendes tag
Piros pontot chaplinnek gyors üzletért, bár kicsit nehezen sikerült kapcsolatot találni
De ha kérdésed van szívesen válaszol szerintem mindenkinek
ty
-
törölt tag
PIROS pont gbela kollégának a jó kis VGA üzletért!
-
Bathory Peti
aktív tag
Szeretnék egy pirospontot adni [whitehole] forumtársnak ezért a termékért:[ZTE BLADE]
-
Diablo18
senior tag
public73-kollégának jár 1 hatalmas piros az fsp bluestorm 2 tápért
korrekt eladó
jó termék -
zsolesz010
senior tag
válasz
Geri89 #44587 üzenetére
Geri89 fórumtársnak szintén jár a piros ezért a ramért.
Szinte szégyen, hogy ezt újabban külön meg kell említeni, de mindenféle akadékoskodás és hülyeségek kérdezgetése nélkül, mindössze 3(!) privátja után már zajlott is a bolt. Régen ez volt a természetes, ma meg annak is örülök, hogy vannak még ilyen tagok. -
Geri89
aktív tag
Nagy pirospontot kérnék zsolesz010-nek ezért az üzletért. Maximálisan korrekt eladó, előre utaltam, rendben megérkezett a termék, és tökéletes. Köszönöm!
-
public73
senior tag
zazahoho fórumtársnak adnék egy pirospontot ramvásárlásból kifolyólag.
korrekt, becsületes embernek ismertem meg, sok hozzá hasonló kellene ide a PH.-ra....
JNashville fórumtárstól alaplapot vettem, szintén csak ajánlani tudom mindekinek, korrekt, megbízható!
paduc fórumtársnak is kijár a piros, tőle egy monitort vettem, természetesen minden hibamentesen zajlott!
Devid_81 fórumtárssal monitort cseréltünk tápegységre, mondanom sem kell, hogy a legkorrektebb eladók közé tartozik ő is!!!
Diablo18 FSP BlueStorm II tápot vett tőlem, nagy pirosat kérek neki ennek kapcsán!
thx! -
Bathory Peti
aktív tag
Egy pirospontot szeretnék adni [mr irdatlan] forumtársnak ezért a termékért:[xbox360 joystick]
Boldog szülinapot!!!!
-
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
Ami kell:
-Mennyi pontod hiányzik
-Az összes pontod linkelve (Ha van archívumba, akkor onnan is)
-Link a hiányzó pont(ok)hoz
-Egy doboz sör - Beváltható egy köszönöm-re is -
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat (Bundás) kollégának a 2db töltőért amit tőle vettem.Korrekt,villámgyors csak ajánlom
-
Joey03
csendes tag
peterke135-nek kérnék egy piros pontot a Dead Space-ért. Köszi
-
parkasz
senior tag
Kérnék egy pirosat thumb mesternek ezért a q6600-ért
-
gbela
senior tag
Jár egy piros az 5850-esért ShellKretor -nak.
-
Megy a PIROS N-vidia-A fórumtársnak egy HP dv6-os noti vásárlásáért.
-
BlackPriest
őstag
9800gt-nek jár a piros a házért
-
aligátor
csendes tag
N-vidi-Aforumtársnak kérnék piros pontot egy asus silent square pro hűtés volt az üzlet. utalás után azonnal feladta a csomagot, tökéletessen működik.
-
serafhun
csendes tag
Nagy pöttty oilver1 kolégának az e2180-as prociért
-
rnorbi
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot adni a HP Photosmart vásárlásért, melyet előre utalással fizetett beluschi kolléga!
-
Revenge
tag
Szeretnék kérni egy piros-at Lajakirály-nak ezért a WiNYó bizniszért! Gyors korrekt eladó!!
-
Plexicushio
senior tag
jcsinku -nak és redbull86 -nak szintén kérnék szépen egy pirosat (Beline monitor; ill. Samsung Pleomax hangszórók ügyében)
-
Plexicushio
senior tag
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni "zalyos" nevű fórumtársamnak a hibátlan, gyors üzletért, mi több; a megbeszélt alkatrészeken kívül még többet is kaptam tőle mint ami járt volna.
(Elnézést, linket nem tudok beszúrni)
http://hardverapro.hu/tag/zalyos.html
http://hardverapro.hu/apro/athlon_ii_x2_lg_flatron_17_lcd_pioneer_dvd-rw_2_gb/friss.html
-
Paul119
addikt
Chriss85nek kèrnèk egy piros pontot a korekt uzletert,egy gateway p7805u notit vett tolem
-
Jamy01
csendes tag
Piros pontot [borsi] kollégának az LC 420-as [üzletért] !!!
-
beluschi
tag
Egy piros pontot kérnék rnorbi fórumtársnak a HP fényképezőgépért
-
devil666666
csendes tag
Nagy piros pontot kérek [szucsi19] kollégának a remek [RAM-ért]
Nagyok korrekt és segitőkész eladó! -
Lafayet
csendes tag
Pirosat kérnék ladik. HP társnak eme memóriakártya bizniszért. A megbeszéltek szerint találkoztunk, pontos, alapos.
-
Janix12
aktív tag
-
parkasz
senior tag
Kérek szépen egy pirospontot kerelo kollégának a szuper noctua hűtőért
-
mitkov77
aktív tag
Kérnék egy piros pontot apuska1 -nek , mert ezt a ventillátort vette tőlem. Korrekt vevő, ajánlom mindenkinek.
-
IBasterd
tag
Mehet egy újabb pirospont themebuilder kollégának egy Xears bizniszért!
Megbízható, gyors, korrekt.
-
Tibor92
tag
Szeretnék PIROS pontot kérni aerocool12
kollégának EZÉRT az üzletért. Egy negatívja volt, de megbíztam benne, és Szolnokon találkoztunk. Pontos, helyes, jó fej srác. Ajánlom.Tehát pirosat aerocool12-nek.
-
gbela
senior tag
És viszont,ezen üzletért JNashville -nek jár a piros. Köszi.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
mr_norbert #44542 üzenetére
mr_norbert kolléga is példaértékű üzletpartner. Előre elutalta az árát, és nem kertelt sokat, tudta, hogy neki ez a lap KELL. Üzlet linkje: [link].
Véssétek be neki is a pirosat...HGyu
-
mr_norbert
csendes tag
Sziasztok, vásároltam 04ahgy kollégától egy Lenovo L-I946F S775 lap OEM
alaplapot, minden rendben ment, a csomag a vártnál jobban be volt csomagolva ami azt jelenti hogy nem ma kezdte
éppen ezért kérnék egy kövér piros pontot neki.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
[link] -
Lasy
veterán
korrekt vevő-nek mondhatom V.Stryker-t.
Egy piros pontot lazán megérdemel.
Köszönöm. -
BStorm
csendes tag
Piros pontot kérnék emerico2004 kollégának ezért az üzletért! Gyors, korrekt eladó!
-
TROG AIR
aktív tag
hoho34 -nek nagy piros ezért [link]
-
Cheesy
őstag
koadi megérdemel egy piros pontot, jó áron, jó terméket adott. (2db wi-fi kártya)
Külön kiemelném a korrekt csomagolást. -
szucsi19
tag
Pirosat kérek devil666666 fórumtársnak ezért.
Köszönöm. -
sixbo
csendes tag
Piros pont jár gg72-nek . 2db Sharkoon System Fan Silent et vettem tőle (a hirdetés linkjét érvénytelenítés után már nem találom) .Megbízható és gyors kolega, a két venti hang nélkül teszi a dolgát. Nagyon elégedett vagyok!
-
sixbo
csendes tag
Orcihalcos kolegának jár a piros az Aerocool Panelért nagyon meg vagyok vele elégedve .Gyors és megbízható eladó, bárkinek ajánlom.
-
sony198
csendes tag
Nagy pirospont Norb3rto seniot tagna
k a
http://hardverapro.hu/apro/evga_gtx_280_ssc_elado_beszamitassal/friss.html
korekt megbizható tűrlmes űzlet társunknak -
enginev3.0
félisten
Ha hiányzik a pontod, nyugodtan jelentkezz Privátban!
-
Joltee
aktív tag
Jobb későn, mint soha; PIROS pöttyöt kérek Jamy01-nek, mivel a vele kötött bizniszben hiba nem akadt!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Piros pont sixbo kollegának, előlapi vezérlőt vett tőlem.
-
orion1025
őstag
Eczke nevű tagnak jár a piros az itt hirdetett Gigabyte 7600GS AGP, 32-64-256MB-s SD RAM és a Nokia 3310 miatt, mert oda adta nekem, hogy ki tudjam próbálni mi működik közülük.Mindenkinek ajánlom bátran!
-
orion1025
őstag
Norb3rto nevű tagnak jár a piros! Ezt üzleteltük az Ő Zalman Fanmatejére+KP-ra Előre küldtem neki a kártyákat és minden rendben zajlott.Ajánlom mindenkinek!
-
tolts.hu
őstag
Ezt vette tőlem
ShadowLord kolléga, egy korrekt, pontos, gyors üzlet volt! -
joey0235
aktív tag
[marek666] -nak kérnék egy hatalmas piros pontot [a telefon cseré-ért!]
Gyors,korrekt, megbízható.
-
baalberith
csendes tag
Jár a piros pont naksys fórumtársnak a megvásárolt Twin Turbo Pro-ért.
-
tomi31
csendes tag
Piros pontot adnék http://hardverapro.hu/tag/arty.html ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_a6m_7/hsz_1-50.html.
Gyors pontos megbízható! -
TeeCee
csendes tag
Pirospöttyöt kérneék Jackie001-nek a szuper 350D kit-ért, amit vettem tőle. Ajánlom mindenkinek, korrekt eladó
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
lappy fórumtársnak kérnék egy hatalmas piros pontot! Egyéni naptárra volt szükségem és Ő megoldotta nekem, korrekt és gyors partner, ajánlom bárkinek!
Köszi!
-
naksys
senior tag
Piros pontot kérek baalberith kollégának ezért az üzletért!
Aktív témák
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest