Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
LamerGyuri-nak egy piros pont jár az MP4 + a 2GB-os MicroSD megvételéért!
-
Wyll
őstag
Komolyan mondom, szeretem olvasgatni ezt a topicot.
Tök jó látni a rengeteg elégedett, boldog embert! -
kaoszpapja
aktív tag
egy pirospont afterburner_ kollegának, a jóféle cuccért
. gyors volt és precíz
-
Roland18x
tag
Nagy piros pont VictorHUN-nak ! [link]
Korrekt eladó ! -
BraveHeart
tag
válasz
TazLeacher #26593 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Na, megint itt!
Most BraveHeart-nek utalnék egy piros pöttyöt, a szupi kis (volt) ramjaimért.
-
Weaver
senior tag
Dryman és jamba kollégáknak mehet egy-egy pozitiv. alaplap ill tápot vettem tőlük használtan. korrektek voltak és a HW-k is működnek tökéletesen.
-
Raxon
csendes tag
Bálint85: Piros pont. Jó termék, jó ár, gyors válasz. Könnyen megtudtunk eggyezni.
Link:http://hardverapro.hu/apro/tuning_videokari_galaxy_9600gt_oc_akcio_elado/hsz_1-50.html
-
yankee
tag
Pettencs fórumtársnak kérnék egy pirosat elismerésem jeléül az alábbi üzlet gyors és korrekt lebonyolításáért!
-
Printmester-nek szeretnék kérni egy piros pontot mert segített (megpróbált) lelket verni a hitvány HP nyomtatóimba. Korrekt, hozzáértő szervizes ajánlani tudom mindenkinek!
-
Gercsa
senior tag
NovaBlue és mrbig25 piros pontot érdemel!
-
törölt tag
Pirospont jár HozeND kollégának a tőle vásárolt 1GB-os DDR laptop ram szépen működik.
-
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #25861 üzenetére
Nagy piros pont Napfénysüti fórumtársnak, aki egy ehhez hasonló laptopot vett meg tőlem (sajnos az eredeti hírdetés linkje már nincs meg).
-
z0d1AK
nagyúr
Salex1-nek megy a pirospont, egy 2.1-es Logitech S200-at vettem tőle jó áron!
Bátran ajánlom -
S.O.S.
senior tag
Egy nagy pirospont Simon Yana kollégának a gyors és korrekt ügyintézésért .
Üdv :
-
Csabee.
nagyúr
Piros pont RootRulez kollégának! Egy Genius 5.1-es hangkártyát boltoltunk, gyors, korrekt vevő! Jah és nem utolsó sorban megértő!
Bátran üzleteljetek vele!!
-
V.Stryker
nagyúr
Szeretnék egy nagy piros pontot iCeAgE fórumtársnak. Telefonokat vettem tőle. Korrekt eladó, korrekt áron. Semmi probléma nem volt.
-
Incognito
senior tag
Kickass fórumtársnak kérnék egy pirosat, gyors korrekt eladó (ha nem némítja le a telefont
)
-
Pöcsös
csendes tag
Hali !!!
Azzal a kéréssel fordulok önökhöz, hogy ''pocsos'' piros pontját áttudnátok írni pöcsös-nek??
mert így már 2 piros pontom lenne
-
Bodin
senior tag
Piros pötty Darklyn kollégának, 5 db billentyűzetet vitt el.
-
csirky
csendes tag
EnoMan -t nem ajánlom senkinek...
pláne nem előre utalással,
"megvett" tőlem valamit, én jó fej meg gondoltam biztos a bank szarakodik és fel adtam előre a cuccot mielőtt az utalás megjött volna, majd egy hét csend, miután érdeklődem hogy mellesleg megérkezett-e a cucc + mikor utal végre, benyögte hogy mégse kell neki és inkább visszaküldi, hát írtam egy szép levelet. Visszaküldte, de persze a postaköltségemet nem volt képes megtéríteni
úgyhogy kérnék neki egy szép nagy fekete pontot!!! -
madd dogg
senior tag
Eme tetthelyen végzett ügyködésért pirosat kérek szakalistvan barátnak
-
Hopkins_001
tag
tipuka nagy piros pontot érdemel,korrekt eladó volt
-
Darklyn
csendes tag
Pirospont b-max-nak, egy 48 portos switchet vettem tőle, segítőkész, korrekt, garanciát is vállalt a cuccra.
Pirospont csyo-nak, 2 db p2/3 lapot vettem tőle, ajándékba kaptam egy harmadikat is, korrekt eladó
Pirospont zuhi_-nak, egy p2/3 lapot cseréltem vele, korrekt eladó, postai úton minden tökéletes volt, csomagolás, határidő, tartozékok... stb...
Pirospont Bodin-nak, 5 db IBM billentyűzetet vettem tőle nagyon korrekt áron, egy kis piszkon kívül (ahogy a hirdetésben is írta) tényleg semmi bajuk nem volt, mondhatni újszerűek. -
pappen
tag
Sziasztok!
1 pozitív értékelés jóváírást kérnék RC9 fórumtársunknak a ventiszabályozóért. Megbízható, rugalmas üzletfél.
Köszönöm!Üdv.
-
balu72
tag
[link] -nek kérnék egy piros pontot, korrekt és pontos eladó!
-
koadi
csendes tag
Holusoft kollégának méltán kár a nagy pirospont, előre utalással vettem tőle cuccokat, és mindent szépen, villámgyorsan elpostázott! Ráadásul az atombiztos csomagolásért külön járna egy kisötös!
-
Wolfy_
tag
válasz
zsolesz010 #26546 üzenetére
zsolesz010: Koszonom szepen, szinten piros pont, korrekt volt a masik oldalrol is minden!
[link][ Módosította: Bordoi ]
-
zsolesz010
senior tag
Wolfy_ Vinyó-üzlet. Érdeklődött, lefoglalta, hívott és vitte is. Pontos, korrekt.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB SATA HDDRedMan Venti-üzlet. Kicsit elhúzódott az adás-vétel az én hibámból, de ma megoldottuk. Szintén pontos, és megbízható.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 2db Zalman ZM-F1 8cm ventilátorKérnék nekik 1-1 pirospontot
-
vinatt74
csendes tag
Szeretnék piros pontot kérni[csyo] kollégának, mint korrekt eladónak
-
macko20
őstag
Szeretnék pirospontot kérni em_laci -nak a korrekt vevöi ügymenetért.
/hogy lehet pirosra irni a forumtárs nevét????/
-
jokeman
aktív tag
Sziasztok pirosat kérek fecos2 -nek azért az üzletért 2db WD 160 GB, korrekt vevő, pontos, megbízható.
-
kornel8585
tag
[dr_syrex]:piros pont,mert gyors,rugalmas és korrekt és még az áruja:[E7200] is kiváló.
-
::Trunks::
senior tag
Piros pont [Tomsza]prohardvertársnak a korrekt üzletért! [8GB MicroSD]
-
joshua7
veterán
válasz
TazLeacher #26527 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
Bár semmi közöm hozzá, de:
Vak itt a fél brigád?
Olyan ku*va nehéz elolvasni az 1. hsz-t?
Benne van a topic címében is a gyengébbek kedvéért. Illetve, ha itt körülnéz valaki láthatja, hogy hogy csinálja a többség. Linkelni kell a hírdetést. Fogtátok? A frissítésnél a kollega meg is jegyezte, hogy figyeljünk már oda egy kicsit, mert a hsz-ek fele használhatatlan...
Ez semmi más, mint a nesze semmi fogd meg jól, és jól belesz@runk a másik fél iránti tiszteletbe. Ha már annyi van bennetek, hogy idejöttök pirosat adni, akkor vegyétek már a fáradságot, hogy azt csináljátok, amit itt kell.
-
jimboni
csendes tag
VictorHUN kollégának nagy pirospont a korrekt ügymenetért. Előre utalásos, postázós ügyletet bonyolítottunk, pontosan azt kaptam, amit vártam, és tökéletesen pontosan, a megbeszéltek szerint.
-
brutaka
tag
Pirospont [Jubiii] kollégaúrnak, aki gyorsan, tisztességesen vette meg tőlem a következő terméket:
[FS Pi 1536]
Köszönöm! -
garetrambo
csendes tag
Szeretnék adni egy hatalmas piros pontot kymera kollegának ugyanis
igazán minőségi termékeket árul,elérhető áron.
korrekt,pontos,megbizható!http://hardverapro.hu/tag/kymera.html
-
dani3l
őstag
válasz
zsolesz010 #26521 üzenetére
És természetesen zsolesz010 -nek is jár a pirospont a korrekt és gyors üzletért valamint a remek rackért!
[link][ Módosította: Bordoi ]
-
TazLeacher
nagyúr
Ismét piros pontot osztani jöttem. Most dime27 kollégának. Szeretném megköszönni a nagyon korrekt hozzáállását, amit egyedülállónak mondanék. Én eddig itt ilyennel még nem találkoztam, pedig elég régóta üzletelek.
Problémák bárhol előfordulhatnak, csak az nem mindegy, hogy ki hogy kezeli őket. És, hogy mi is volt az üzlet tárgya? Hát ez.
Mégegyszer köszönöm, és így tovább!
-
zsolesz010
senior tag
dani3l Rack-üzlet. Előre utalt, postáztam a "csöppséget", és már vissza is jelzett, hogy megkapta. Gyors, korrekt adás-vétel volt.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: RaidSonic ICY BOX 3.5" alumínium rack
Kérnék neki egy pirospontot
-
Gerpop_27
tag
Piros pont [gianni_82]kollegának, mert nagyon segítőkész, megbízható és rugalmas
-
rakal
senior tag
válasz
zsolesz010 #26487 üzenetére
[zsolesz010]
kollégának kérnék egy piros pontot.
Vásárolt áru:Transcend 320 Gb mobil HDD.
Korrekt üzletfél,gyors szállítás,megfelelő törésbiztos csomagolás,kiváló kommunikáció.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm[ Módosította: Foglalt név ]
-
hebling
tag
válasz
TazLeacher #26510 üzenetére
-
hebling
tag
válasz
TazLeacher #26510 üzenetére
Szeretném viszonozni jer1cho kollegának a pirosat!Megérdemel egy piros pontot ö is!Köszönet neki a segitségért!http://prohardver.hu/tag/jer1cho.html
-
_ocsisajt
őstag
perospontot kernek Tom-e kolleganak a gyors es korrekt ugyintezesert videokartya ugyben!
koszi!
-
Tegnapi boltolás: achmednek jár piros pont!
-
Shomci
tag
gabopc -nek pirospont!
notiwinyot vettem tole, jo aron, korrekt uzletember, gyorsan postaz (csomagolassal megszenvedtem mire kibontottam ->biztonsag) es segitett meg az uzletelesen kivul is!
-
thomikaf1
tag
Szeretnék kérni danilla-nak egy piros pontot, mert korrekt eladó volt. Ezt vásároltam tőle: accelero s1
-
InquisiThor
csendes tag
Piros pont VictorHUN-nak, akitől Sims3-at vettem: [link]
-
dre_am
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni [General Salee] kollégának a nagyon korrekt [üzlet]lebonyolításáért. Maximálisan megbízható, segítőkész és türelmes eladó. Ilyen eladóból kellene sok a Ph-ra!
-
butcher979
csendes tag
Pirosat kérnék Kocska89 fórumtársnak a korrekt üzletért. Vett egy rossz winchestert és még fizetett is érte!
De természetesen tudta, hogy rossz!
-
Virág et.
senior tag
mrcrnl kollégának jár a piros pont, korrekt postás-utalós üzletet bonyolítottunk. (remélem neki sem más a véleménye
)
Aktív témák
Hirdetés
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Nvidia GeForce GTX 1080Ti Founders Edition 11 Gb DDR5 videókártya csere kisebbre!
- Xiaomi Poco X3 NFC kártyafüggetlen mobiltelefon
- SAS HDD-k 2,5" , 3,5" tesztelve 7,2k ,10k, 15k RPM Seagate, 600GB, 900GB, 2TB
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- CRUCIAL DDR3 1333MHZ 8GB (2x4GB) C9
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest