- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
dam
tag
Pirospont jár MastR-nek, korrekt vevő. Első üzlete volt itt (nemrég regisztrált).
-
Bimbi81
csendes tag
Dobok 1-1 pirospontot a korrekt üzletekért a következő kollegáknak:
Füge007
1989
dwij73További jó üzletelést mindenkinek!
-
Coulthard fórumtársnak kérnék egy piros pontot mint korrekt eladónak egy 700-as SlotA Athlon és két VGA hűtő ügyében.
-
remekbolt
csendes tag
válasz
sycorax182 #26287 üzenetére
remek boltot kötöttem jár a piros pont sycorax182-nek is
-
Reci
csendes tag
Kérnék egy szép nagy piros pontot, Cerebellum 87-nek! Nagyon jó üzlettárs!
-
sycorax182
tag
Remek bolt volt Remekbolttal
egy EEE pc-t adtam el neki. szívesen ajánlom, hogy más is üzleteljen vele! -
Füge007
senior tag
Itt az idő ismét pirosakat szórnom az arra érdemeseknek!
Bimbi81 kolléga 6400 processzorért
Sabre egy igen korrekt VGA-val örvendeztetett meg
Parasi75 fórumtársnak a korrekt tápüzletért
kircsi28 fórumtárstól egy MSI videókártya érkezett
romero28 kollágána külön köszönet a vendéglátásáért és a minőségi VGA-ért!
csibuka85 fórumtártól egy ruter került hozzámKöszönöm a korrekt üzleteket, és tovvábi ilyeneket minden PH- kollégának
-
end09
tag
Piros pont tomi909nek a gyors postázásért és a jó minőségű áruért!
-
razor.peti-nek jár egy
ezen hirdetés Crysis Warhead-éért.Igaz, hogy egy nappal később adta fel a csomagot, mint legelőször ígérte (pénz átutalását követő második napon, nem az elsőn, de ez sztem még így is korrekt), viszont legnagyobb meglepetésemre elsőbbségi levélként adta fel (én nem kértem tőle, csak azt, hogy ajánlott legyen) és ráadásul olyan halálbiztos csomagolást kerített köré, hogy postás akár úgy is hozhatta volna, mint Ace Ventura, akkor se serül meg.* (Amitől még nehezebb is lett a csomag, szal nem spórolt a postaköltségen.)
*De tényleg volt benne vagy egy fél napilap ütésgátlónak, az szigetelő szalaggal átragasztva mindkét irányból, nehogy kicsússzon belőle. És csak erre jött a sima papír celux-szal. És az egyész olyan fickósan, hogy először azt hittem buborékos borítékban van. Aztán 3 percig hántottam róla a rétegeket. Nem is volt rajta egy karcolás sem.
-
helmyke
csendes tag
Kéretik egy pirospontot adni marcipan72 részére,mert megérdemli.
Gyors,türelmes és korrekt.Eme üzletért[link]Köszönöm.
-
törölt tag
Pirosat kérek Szakee28 fórumtársnak
a roncshalmazért. Nem volt egy gyors üzlet, de csak összejött.
Köszönöm. -
marcell1993
tag
Egy piros pontot kérek vikt0r-nak egy nagyon korrekt vevőnek!
-
BLiNk3r
senior tag
Pirospont jár bsnss1976 kollégának a memóriakártyákért ill. a villámgyors és rugalmas hozzáállásáért!
-
Smes222
csendes tag
szacsee kollegának kérnék egy pirost jol megvette a matricáimat
-
waithEard
őstag
Csirkés11-nek egy piros, bár az üzlet nem jött össze, korrekt srác. (Megutaztattuk a kis ocz tápot
)
-
feld
tag
Kérnék egy piros ponot csyo-nak.
A táp tökéletes .Rugalmas korrekt partner.Ajánlom mindenkinek.
-
feld
tag
Én is kérnék egy piros ponot szajoho-nak.
A kártya tökéletes.Rugalmas korrekt partner.
ajánlom mindenkinek. -
hyperlac
tag
Egy hatalmas piros pont dolargaan felhasználónak ezért az üzletért!!!!!
Gyors, és nagyon segítőkész!!! -
Vikt0r
aktív tag
Kérnék 1 piros pontot marcell1993-nak a memóriakártyáért.
-
rétisün
veterán
kérnék egy pirospontot kickass kollégának a villámgyorsan lebonyolított biznicért
-
tremor
tag
Nagy pirospont [Warbeast] kolegának ezért az ületért [üzlet]
-
adrian930420
csendes tag
bocsi véletlen kétszer kattintottam
-
Isee
senior tag
Szeretnék egy nagy piros pontot bevésetni ricsi833 kollégának, a korrekt üzletbonyolításért, és a türelméért
megbízható ügyfél, csak ajánlani tudom
üzlet: 1,8 ghz-es cerka proci -
BullKoxa
őstag
Sziasztok!BandiT-nak kérnék egy Piros pontot,a korrekt megbízható boltosnak.[link]
-
printf
csendes tag
egy nagy piros pottyot kérnék _L_ -nek a korrekt gyors uzletért
!
-
Dodder
tag
Pirospontot kérnék Csepy Kollégának [link]Korrekt gyors megbízható Bátran üzleteljetek vele.
-
Nordik
őstag
Piros pont jár dulifiO fórumtársnak.
Korrekt vevő. Fülhallgatót üzleteltünk. -
Flippy.hu
csendes tag
Szeretnék én is kérni egy piros pöttyöt zsolesz010 kollégának amiért ilyen gyorsan nyélbe tudtuk ütné a bizniszt
Köszönöm
Ezt szereztem tőle http://hardverapro.hu/apro/keresek_ide_kabelt/hsz_1-50.html
A linkelések még nem mennek,bocsi -
szeidlee
tag
válasz
TazLeacher #26242 üzenetére
Egy pirosat én is dobnék jer1cho fórumtársnak a kiváló bizniszért
-
sbazsi
veterán
macskajancsi -nak ezért
-
Pirospont [Hammon Serra] kolegának az [Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800] biznisz miatt!
Időbe, minden felszerelésével együtt a kezembe kaptam ezt a majd 1kilós fémtömeget!
-
Hammon Serra
senior tag
Pirospont SymbianOS fórumtársnak.Egy vga coolert vett tőlem.Mivel nem volt saját topikja linkelem ahova kitettem:Hammon Bazárja
Gond egy szál sem volt[ Módosította: philoxenia ]
-
puttputt
őstag
Üdvözlet! Egy igazán jutányos üzletet sikerült lebonyolítani villámgyorsan és kényelmesen [Pettencs] kolegával. Jár neki a piros, az ebben a topikban fellelhető egyik vinyóért: [Üzlet-topik]
-
T0rnad0
addikt
somé fórumtársnak jár egy piros pont a gyors digigép üzletért
-
/>HaN</
tag
3 piros pontot osztanék ki:
-sussa kollégának tőle vettem msi 8600gt-t időben ott volt!
-gothic20 tőle egy scythe shuriken-t vettem,időben feladta és rendesen becsomagolta a hűtőt
-Bertalanfi kollégának kitől egy chieftec tápot vettem időben ott volt
-e három kollégával bátran üzletelhettek
üdv -
dulifiO
aktív tag
Piros pont nordik kollégának a jó kis fülhallgatóért.
-
2xhun
csendes tag
Pirospontot kérnék zsolesz010 - nek![link]
Korrekt gyors +++ , mindenknek bátran ajánlom.
Vásárolt árú:
http://hardverapro.hu/apro/500gb_western_digital_my_passport_essential_2/hsz_1-50.html -
Biriboyka
senior tag
Kérnék egy ( vagy inkább több ) piros pontot BandiT-nak! A történet annyi röviden, hogy nála vásárolt merevlemez gariztatása miatt szeretném ezt kérni, mivel annyi mindent meg tett érte, hogy kevés ember cselekedte volna meg azokat a történtek után. Már ha kérhetek ez miatt pontot.
Mindenesetre egyet vegyetek tudomásul: BandiT-ot nyugodtan keressétek meg gariztatás ügyében a tőle vásárolt cuccoknál, szívesen segít és talál kompromisszumot! -
zsolesz010
senior tag
Mr.Minyi Memória-üzlet. Érdeklődött, előre utalt, postáztam, megkapta, visszajelzett. Hamarosan egyben lesz a gépe, így végre használni is tudja.
Megbízható vevő.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: Kingmax 2x1GB DDR2 800MHz memóriákFlippy.hu Kábel-üzlet. Hatalmas összeg cserélt gazdát
Házhoz jött, előtte telefonon tájékoztatott. Abszolút korrekt tag.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: IDE kábelt keres2xhun Vinyó-üzlet beszámítással. Vizsga miatt csúszott pár percet, de már szólt is azonnal telefonon. Másoknak is így kellene.
Korrekt, szimpatikus tag.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 500GB Western Digital My Passport Essential Innen indult, de végül az utolsó dobozos változatot vitte el.Kérnék az uraknak 1-1 pirospontot
-
mariacchi
csendes tag
egy piros pötty harley kollegának a türelméért illetve a megbizhatóságáért
-
BaLee
addikt
Pirospont Cerebellum87 kollégának ezért az üzletért [link]. Korrekt, gyors. Sok hasonló partnert mindenkinek.
-
törölt tag
pirosat kérnék chooky -nak egy am2es hőcsöves rézbetétes szörnyetegért.
-
xray100
csendes tag
Speed nek is jár 1 piros, ezért:
http://hardverapro.hu/apro/8800_sirocco_gyari_fekete_haz_hasznalt/hsz_1-200.html -
somé
őstag
T0rnad0-nak piros pont a gyors fényképező üzletért.
-
Creexie
csendes tag
plusz egy piros pschio-nak :
http://kepfeltoltes.hu/090604/procc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
baxi0409
csendes tag
Piros pont Kicsirics77-nek,a nagyon korrekt üzletvitelért.
-
dime27
őstag
Pirospontot adnék Murderer69nek ezért a bizniszért nagyon korrekt volt mindenféle szempontbol!
-
soulburn
tag
Én megintcsak frewa -nak adnék egy megbízhatósági
piros
pontot, mert a telefonba hagytam a memkarimat ami cseréltem...és épségben visszajuttatta postán... nem úgy mint mások...tisztelet a kivételnek -
PyroS
senior tag
Hello.
DaveJr-nak adnék egy piros pontot ezért a korrekt üzletért.
-
Kinder
senior tag
Csiga8 -nak pirospont
Vett tőlem fényképezőt, ott volt, fizetett időben. -
DuplaZso
aktív tag
Chaser elvtárs már megint rossz fát tett a tűzre. Pénzt csikart ki tőlem, úgyhogy az ebben a topikban szokásos, nyílt színi pöttyözés kiróvását szeretném kérelmezni a tisztelt ítéletvégrehajtó bizottságtól.
Éljen a párt !
-
marcanka
csendes tag
-
Speed
addikt
Adnék egy PIROS pontot xray100 kollégának. Egy 8800 Sirocco készülékházat vettem tőle és maximálisan azt kaptam tőle amit vártam és amit megigért, gyorsan & pontosan
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged