- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
HarapósKutya #50076 üzenetére
Bocs nem ide akartam írni
De ha már itt vagyok, Ősembernek egy pirospont a jó kis G.Skillekért -
vammil
tag
Piros jár maguroster kolegának ezért az üzletért.
-
SimonYana
addikt
Kérek szépen Tody56
kollégának egy nagy pirospontot!
Nagyon szép munka és nagyon jó is!
Egyik nap megrendeltem a másiknap itt volt a rendelés!
Olyan gyor volt mint amilyen én is szoktam!
Csak ajálni tudom mindenkinek!
Itt vásároltam CPU blockot és csövet! -
akos22
csendes tag
Vissza a pirospont Blabcsi kollegának. Korrekt
Prociból akvárium
-
Hopkins_001
tag
Egy nagy piros pont Udi nak agaranciáztatásért
-
Nagy pirospont jár Prom kollégának a thinkpad töltőért.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Piros pont jár akos22 fórumtársnak, mivel korrekt és jó üzleti érzékű szaki.
Forduljatok hozzá bizalommal.
üzlet: akváriumból proci -
dzsikonzols
csendes tag
Willowfield jó kapcsolattartató
remek partner
köszönöm a sikeres üzletet
neki is jár a pirospont -
Fel
addikt
Kérnék bevésni egy piros pontot somasz kollégának, egy radi és egy tartály elbizniszeléséért.
Pontos, korrekt megbízható! Bátran ajánlom mindenkinek! -
zolo96
tag
w.daywalker fórumtársnak jár egy piros pont ezért az üzletért.
-
bsanzika
tag
Hatalmas piros pont TheRockFirmnek amiért korrekt módon lehet üzletet kötni vele!! Előre postáztam az árut és már kapom is a pénzt!!
-
HarapósKutya
tag
Kérnék egy piros pontot Ren Hoek-nek, ezért a jókis kameráért!
-
Willowfield
csendes tag
Hali!
Kérnék szépen dzsikonzols kollégának egy hatalmas pirospontot ezért az üzletért!
Korrekt megbízható partner!
-
hossszú
őstag
fsb1000 számára kérnék egy pirosat kiosztani, rendkívül korrekt üzleti partner, az üzletelésünk tárgya egy MSI GTS 250-es videókártya volt.
-
Lasy
veterán
Ezért a hirdetésért adnék egy pirospontot a korrekt, és gyors üzletért linkoln001 forumozonknak.
Köszönöm szépen. -
Prodrive01
csendes tag
Piros pont az üzletért HaZsoltnak.
-
HaZsolt
őstag
PIROSPONT ezért a telóért. Prodrive01-nek
-
syl5
őstag
válasz
orkester #50056 üzenetére
Ugyan szerepel az 1. hozzászólásban: "Megkérünk mindenkit, hogy linkelje a megkötött üzletről szóló apróhirdetést." De az nincs odaírva, hogy csak abban az esetben kerül felvitelre a megbízhatósági oldalra is a minősítés, ha ez is szerepel a hozzászólásban.Továbbá, akkor a Konkrét minták/Kiváló ajánlás rész sem egyértelmű, mert ugye csak akkor kiváló az az ajánlás, ha az üzlet linkje is benne van, ergo 'csak akkor ér valamit'.
Így szerintem jelenlegi formájában az 1. hozzászólás nem egyértelmű, javítani kéne!
Személyes megjegyzés: egyébként nem látom az értelmét annak, hogy csak akkor kerül fel a megbízhatósági oldalra is a piros pont, ha linkelve van az üzlet, mert sokan a hirdetés törlése előtt teljesen kitörlik annak tartalmát (pl. csak egy-egy kötőjelet tesznek a címbe, és a hirdetés szövegébe is), így hiába klikkel rá bárki is. Meg ha meg is marad a hirdetés, akkor abból sokszor le se lehet szűrni, hogy az a bizonyos valaki tényleg megvette-e az adott terméket, szal...
-
kte0
tag
Ezért az üzletért kérek egy piros pontot kbalazs26-nak.
-
-
zsozsi33
csendes tag
Kérek HoppMaster részére egy nagy piros pontot, aki egy kijelzőt vásárolt meg és vett át korrektül.
-
Madn!ght
addikt
segi67 fórumtársnak kérek egy pirosat bevésni, korrekt vásárló. A megbeszéltek szerint (előre)utalta a termék árát. Gyors, megbízható, ajánlom!
-
Tom-e
aktív tag
Csomag01-nek is jár a piros
-
dudasj
tag
Egy piros pont Mtbsrác -nak, videokártyát vásárpltam tőle. - Korrekt volt és nagyon segítőkész.
-
wardred
tag
Rento kollegának a profi üzletért, Q8200-at vettem tőle.
-
neo756
tag
válasz
Elpresidente #49884 üzenetére
Elpresidente részére kérnék egy piros pöttyöt,korrekt módon előre utalt az x360 vinyóra amit utána sikeresen feladtam és meg is érkezett hozzá!Korrekt ügyfél!
-
rizso
addikt
w.daywalker kollégának újabb piros ezért az üzletért! Második alkalommal üzleteltünk, és ezúttal sem volt semmi gond!
-
syl5
őstag
Ezt már korábban is meg akartam kérdezni, de most már megkérdem. Hogyan, milyen elv szerint frissítitek ezt az oldalt? Nem kötekedésképp írok, csak azért kérdem, mert nekem itt a topic-ban 9 piros pontom van a frissítés dátumáig (2010-04-09 00:30:33), a megbízhatósági oldal pedig csak 3-at ír.
-
Victorio
aktív tag
Hosszas levelezés után rendben megkötetett az üzlet SimonYana kollegával. Megérdemli a piros pontot a korrekt vásárlásért.
-
solikka
csendes tag
Szeretnék egy hatalmas pirosat iBlast-nak
ezért az üzletért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Megbízható, korrekt, gyors, mindenki bátran üzleteljen vele! -
RgS
tag
sebo kollégának kérnék egy pirosat, miután korrekt módon és jó áron postázta a Noctua ventiket.
-
naksys
senior tag
Pirosat kérek w.daywalkernek ezért az üzletért!
Csak ajánlani tudom!
-
pityeszka
őstag
Bandit-nak hatalmas piros pont jár az üzletért!
-
K3NZO
senior tag
Kérnék szépen egy pirospontot w.daywalker -nek a gyors, pontos üzletért!
-
nehemiah
tag
Piros pontot kérnék syl5 ([link]) fórumtársnak a korrektségéért. Ramot vettem tőle.
-
Montim
csendes tag
The DJ fórumozó és egyben korrekt üzletelő is, gyorsan reagálva és jó terméke miatt, csak ajánlani tudom.
-
Lasy
veterán
ezért a termékért adnék egy pirospontot penny010 forumozónknak.
köszi...
-
zajzon
csendes tag
Piros pont anti22-nek
Korrekt és segítőkész!!!! -
tkesy
addikt
-
Winner_hun-nak piros pötty, mert segített ebay-ről rendelni. Minden flottul ment.
-
successful
csendes tag
Piros pont orkester tagunknak ezért!
Indoklás;
Az általa árult terméket elpostázta címemre mindenféle utalás nélkül látatlanban, amit lehet én nem tennék meg senkinek! Önhibáján kívül gond volt a termékkel, és segített lebonyolítani az Írországi garanciát úgy, hogy nem kellett visszaküldenem javításra/bevizsgálásra, szóval nagyon-nagyon korrekt hozzáállás, mindenkinél így kellene működnie a dolognak, és mindkét félnek tartania kellene a szavát!
-
törölt tag
Piros pontot adnék Madmax81-nek egy Phenom II X4 810-esért.
Illetve B.Gaboo-nak egy Q8300-ért és egy Q9300-ért.szerk.: Mind a ketten korrektek, megbízhatóak.
-
kgergo23
tag
Egy piros pontot szeretnék kérni Aztech22 kollégának a korrekt üzletünkért, minden rendben ment, korrekt eladó volt
-
Warbeast
tag
rudiadi kollegát mindenki hatalmas nagy ívben kerülje. Hibás termékeket árul, és vásárlás után nem lehet elérni semmi módon, és nem reagál, telefonját nem veszi fel, tehát lop, és egy nagy csaló.
Ha esetleg valakinek sikerülne kicsalni egy találkozóra Budapesten MP4 ügyben, nagyon szépen megkérem, jelezze, ha kap átvételre fix helyet időpontot, kimennék én is, elbeszélgetésre, egy 46-os villáskulccsal! Esetleg ha a telefonszáma alapján tud segíteni valaki a felkutatásában, szívesen fogadom!
PM jöhet.
Minden tiszteletem!
Ügyeljünk a Hardverapró megbízhatóságára! -
Br1aN
csendes tag
Hi!
Plejik kollégának kérnék egy piros pontot, azért, mert vízhűtés szettet vásároltam tőle. Bár ki aki üzletelni akar vele, nyugottan tegye meg, 100%-osan megbízható korrekt, ember, ajánlom mindenkinekTényleg nagyon korrekt
Mégegyszer köszönöm neki az üzletet.
Üdv: Br1aN -
Meza
tag
Pete87 kollégának, mint pontos és korrekt vevőnek kérem a pirospontot, az alábbi üzletért! Megbízható partner.
-
Gabir
aktív tag
Üdvözletem!
Kérnék egy szép kerek PIROS PONTOT
csakkcsikk kollégának, amiért minden rendben zajlott le az adásvételünk, ahol ezt a Nokia USB kábelt vásárolta meg. Köszönöm! -
Bluemania
csendes tag
Kérnék egy Piros pontot Vertigo kollégának, korrekt megbízható eladó!
-
Bluemania
csendes tag
válasz
DroiDMester #50010 üzenetére
Köszönöm, és ugyanez mondható el DroiDMester kollégáról is, így neki is jár a piros pont... :-)
-
Kérnék egy NAGY Piros pontot bevésni Bluemania kollégának, remek és gyors Üzletet kötöttünk korrekt megbízható eladó!
-
MetalPeti
csendes tag
Hello
Sagitnak jár egy piros pont a gyors és korrekt fizetés miatt.
Mindenkinek ajánlom.
Amit vett: S775 630 P4
Üdv.: Petiz -
zoolki
csendes tag
Egy nagy piros pontot adnék tajpan24 fórumtársnak.Egy Zalman 7000b hűtő volt az üzlet tárgya.Minden gyorsan és rendben lezajlott,csak ajánlani tudom mindenkinek.Tényleg megbizhato és korrekt!
-
Claypigeon
csendes tag
Pirospont Pettencs Kolégának a sikeres üzletért!
http://hardverapro.hu/apro/elado_celeron_420_hasznalt_es_mukodokepes/hsz_1-50.html
Nagyon korrekt és gyors eladó! -
The DJ
addikt
Nagy piros pont Gaba fórumtársnak, mivel kiváló csomagolásban adott el nekem egy tökéletesen működő Lightscribe-os DVD írót, méghozzá postai úton. Mindenkinek bátran ajánlom!
-
szergej
tag
HatakeKakasi kolléga korrekt, megbízható partnernek bizonyult !! Köszönöm neki az adásvételt !
-
cyber75
tag
nebszter85 kollegának szeretnék egy NAGY piros pöttyöt adni!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest