Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen joysticket vegyek?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elektroncsöves Hi-Fi
Aktív témák
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas piros pont Mero kollégának a 2 opteron prociért és chooky kollégának a 2 hőcsöves hűtőért rá, továbbá mindkettőjüknek a gyors ügyintézésért és a korrekt üzletért.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospontot kérnék pepegarage kollegának. Úgy lenne korrekt ha 3-mat kérnék neki, mivel 3 üzletet is bonyolítottam vele:
Az első, a második, illetőleg a harmadik.
Szeretném ezzel kifejezni mérhetetlen elégedettségem, és további pozitívum hogy még a szállítást is intézte (ezért külön köszönet). -
Darklyn
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérnék Ist kollegának, a gyors és rugalmas ügyintézésért, és a korrekt állapotú és árú videókártyáért.
-
Darklyn
csendes tag
Egy pirosat kérnék Shadowfax-nak, a pontosságáért, segítőkészségéért, és a korrekt üzletért.
Továbbá mai második pirospontomat pedig krysspro-nak adom, a korrekt üzletért, rugalmasságáért, és gyors ügyintézéséért, egy noti hdd-t vettem tőle dobozostul.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont Hunter2-nek ! Egy Intel Pentium M 735-ös procit vettem tőle! Korrekt, gyors és és olcsó. Minden elismerésem neki!
-
Darklyn
csendes tag
eoawzx kollegának kérnék egy HATALMAS piros pontot, banki elöreutalással fizettem neki, másnap feladta azonnal postán a csomagot, harmadnapra ide is ért, nagyon nagyon korrekt állapotban.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont hetyo-nak! 2 db AP-ot vettem tőle, még a hirdetésben nem említett extrákat is kaptam (doboz, tartozékok, tényleg nagyon korrektül minden), rádásul a használt termékek újszerű állapotban voltak. Továbbá én azt is nagyraértékelem hogy Pilisvörösvárról felhozta nekem őket bp-re még aznap mikor felhívtam. Nagyon nagy pirospontot kérnék neki. ^^
-
Darklyn
csendes tag
Pirospont b-max-nak, egy 48 portos switchet vettem tőle, segítőkész, korrekt, garanciát is vállalt a cuccra.
Pirospont csyo-nak, 2 db p2/3 lapot vettem tőle, ajándékba kaptam egy harmadikat is, korrekt eladó
Pirospont zuhi_-nak, egy p2/3 lapot cseréltem vele, korrekt eladó, postai úton minden tökéletes volt, csomagolás, határidő, tartozékok... stb...
Pirospont Bodin-nak, 5 db IBM billentyűzetet vettem tőle nagyon korrekt áron, egy kis piszkon kívül (ahogy a hirdetésben is írta) tényleg semmi bajuk nem volt, mondhatni újszerűek. -
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont Yutani kollegának, korrekt eladó. 2 db 1.4 Ghz-es tualatint vettem tőle, gyors és rugalmas ügyintézés, korrekt ár, korrekt minőség/állapot.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont blackrulz-nak, egy SAMSUNG TFT monitort vettem tőle, korrekt üzlet volt, kicsit még túl is telljesített.
-
Darklyn
csendes tag
Minimum 2 pirospont gazsiazasz-nak egyrészt azért mert vettem tőle 2 switchet nagyon jó árban, korrekt és rugalmas az ügyintézésben, másrészt mert bármit kérdezek a termékkel kapcsolatban szívesen segít/válaszol, utánanéz... stb.
-
Darklyn
csendes tag
fodorv Hatalmas pirospont neki mert türelmesen várt rám, annak ellenére hogy minden összeesküdött ellenem, és rengeteget késtem. Egy 24 portos LinkPro switchet vettem tőle, kiváló a cucc.
-
Darklyn
csendes tag
CsaBully : Pirospont neki, vettem tőle egy WD-3200JD HDD-t, kiváló állapotban van és hihetetlen jó áron adta. Nagy nagy pirospont neki!!!
-
Darklyn
csendes tag
Utánvétel: Pirospont neki, mert korrekt eladó, egy mobil rack-et vettem tőle! Nagyon nagy pirospont neki!!!
-
Darklyn
csendes tag
Nagy-nagy piros pont snap kollegának a korrekt üzletpolitikájáért és pozitív hozzáállásáért.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen joysticket vegyek?
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- UniFi Dream Router 6, új, fóliás, ingyen Foxpost
- Audioquest Rocket 44 Bi-Amp 2x3m hangfalkábel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő iPhone 12 Pro Pacific Blue 128 GB szuper áron eladó !!! (14)
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Asus P8H61-M LX LGA 1155 alaplap
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Belèpő GAMER setup
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest