Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mini-ITX
- Powerbank topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Aktív témák
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas piros pont Mero kollégának a 2 opteron prociért és chooky kollégának a 2 hőcsöves hűtőért rá, továbbá mindkettőjüknek a gyors ügyintézésért és a korrekt üzletért.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospontot kérnék pepegarage kollegának. Úgy lenne korrekt ha 3-mat kérnék neki, mivel 3 üzletet is bonyolítottam vele:
Az első, a második, illetőleg a harmadik.
Szeretném ezzel kifejezni mérhetetlen elégedettségem, és további pozitívum hogy még a szállítást is intézte (ezért külön köszönet). -
Darklyn
csendes tag
Egy hatalmas pirosat kérnék Ist kollegának, a gyors és rugalmas ügyintézésért, és a korrekt állapotú és árú videókártyáért.
-
Darklyn
csendes tag
Egy pirosat kérnék Shadowfax-nak, a pontosságáért, segítőkészségéért, és a korrekt üzletért.
Továbbá mai második pirospontomat pedig krysspro-nak adom, a korrekt üzletért, rugalmasságáért, és gyors ügyintézéséért, egy noti hdd-t vettem tőle dobozostul.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont Hunter2-nek ! Egy Intel Pentium M 735-ös procit vettem tőle! Korrekt, gyors és és olcsó. Minden elismerésem neki!
-
Darklyn
csendes tag
eoawzx kollegának kérnék egy HATALMAS piros pontot, banki elöreutalással fizettem neki, másnap feladta azonnal postán a csomagot, harmadnapra ide is ért, nagyon nagyon korrekt állapotban.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont hetyo-nak! 2 db AP-ot vettem tőle, még a hirdetésben nem említett extrákat is kaptam (doboz, tartozékok, tényleg nagyon korrektül minden), rádásul a használt termékek újszerű állapotban voltak. Továbbá én azt is nagyraértékelem hogy Pilisvörösvárról felhozta nekem őket bp-re még aznap mikor felhívtam. Nagyon nagy pirospontot kérnék neki. ^^
-
Darklyn
csendes tag
Pirospont b-max-nak, egy 48 portos switchet vettem tőle, segítőkész, korrekt, garanciát is vállalt a cuccra.
Pirospont csyo-nak, 2 db p2/3 lapot vettem tőle, ajándékba kaptam egy harmadikat is, korrekt eladó
Pirospont zuhi_-nak, egy p2/3 lapot cseréltem vele, korrekt eladó, postai úton minden tökéletes volt, csomagolás, határidő, tartozékok... stb...
Pirospont Bodin-nak, 5 db IBM billentyűzetet vettem tőle nagyon korrekt áron, egy kis piszkon kívül (ahogy a hirdetésben is írta) tényleg semmi bajuk nem volt, mondhatni újszerűek. -
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont Yutani kollegának, korrekt eladó. 2 db 1.4 Ghz-es tualatint vettem tőle, gyors és rugalmas ügyintézés, korrekt ár, korrekt minőség/állapot.
-
Darklyn
csendes tag
Hatalmas pirospont blackrulz-nak, egy SAMSUNG TFT monitort vettem tőle, korrekt üzlet volt, kicsit még túl is telljesített.
-
Darklyn
csendes tag
Minimum 2 pirospont gazsiazasz-nak egyrészt azért mert vettem tőle 2 switchet nagyon jó árban, korrekt és rugalmas az ügyintézésben, másrészt mert bármit kérdezek a termékkel kapcsolatban szívesen segít/válaszol, utánanéz... stb.
-
Darklyn
csendes tag
fodorv Hatalmas pirospont neki mert türelmesen várt rám, annak ellenére hogy minden összeesküdött ellenem, és rengeteget késtem. Egy 24 portos LinkPro switchet vettem tőle, kiváló a cucc.
-
Darklyn
csendes tag
CsaBully : Pirospont neki, vettem tőle egy WD-3200JD HDD-t, kiváló állapotban van és hihetetlen jó áron adta. Nagy nagy pirospont neki!!!
-
Darklyn
csendes tag
Utánvétel: Pirospont neki, mert korrekt eladó, egy mobil rack-et vettem tőle! Nagyon nagy pirospont neki!!!
-
Darklyn
csendes tag
Nagy-nagy piros pont snap kollegának a korrekt üzletpolitikájáért és pozitív hozzáállásáért.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Max
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6700 XT 12GB / RX 6800 16GB +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest